![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Ale chwila. Delikatna przycierka, to dla mnie malowanie drzwi, wymiana zderzaka czy coś w tym stylu. Wymiana maski, zderzaka, lamp, wzmocnienia i cholera wie jeszcze czego, bo ŻADNEJ dokumentacji tego nie ma, bezwypadkiem już nie jest. Kładąc 90kpln na auto, które nowe w salonie kosztuje 110-120kpln, a ma 3 lata, mogę chyba oczekiwać niemal idealnego stanu, a jak coś było robione to w ASO z dokumentacją?
To nie jest 10 letni trup, gdzie wali mnie to, czy ma jeszcze te 2 lata gwarancji na blachy. To jest w miarę świeże auto, gdzie gwarancji zostało jeszcze w cholerę. Wiem, że są ludzie, którzy nawet AC na takie auto nie wykupią, bo ich nie będzie już stać, ale bądźmy realistami - 95% ludzi delikatne rzeczy zrobi z ubezpieczenia w ASO. Gdy jest już robione poza, to jest dla mnie podejrzane. Dlaczego? Bo albo było tak grubo strzelone, że dostało całkowitą szkodę, albo ktoś nie miał AC, a wtedy zapewne też serwis był o kant dupy potłuc, "bo w ASO drogo Panie!". Nie oczekuję, że kupię 2-3 letniego suv'a z dieslem za 50kpln. Wykładam sporo więcej kasy, więc mogę nieco oczekiwać, nie? Nie chcę też topowej odmiany, bo skóra mnie i mojego ojca nie obchodzi w aucie, dużej navi z dotykowym wyświetlaczem też nie wymagamy. Więc chyba mogę wymagać dobrego, nie dzwonionego auta z gwarancją za takie pieniądze? -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 11 June 2006 Skąd: LU ![]() |
Smutny jest fakt, iż piszecie tu o robieniu zdjęc przed oddaniem auta do lakiernika, podczas gdy w normalnych cywilizowanych krajach 10-15 letnie auta oddaje się na szrot ew turasowi do komisu... Lub sprzedaje na ebayu od 1 funta/euro. W Polsce 10letni Passat to wciąż cud miód sprzęcicho. Biedny kraj biedny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
panowie sprzedawałem yarisa. napisałem auto miało lakierowany przód, baa w aukcji dałem fotke przodu i poszedł w tydzien za cene wieksza niz bezwypadkowe z zagranicy.
Ale auto miało 130 tys jednego właściciela |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Kuźwa, ludzie - ogarnijcie się!
Czy ja piszę o 10 letnim trupie? Albo o 15 letnim aucie, w którym lubują się rzeźnicy (e36)? Nie, piszę o w miarę świeżym ( 2-3 lata ) suvie. Te auta zazwyczaj nie służą do driftu na każdym napotkanym rondzie, a są raczej rodzinnymi autami. Nie szukam golfa 3 ( w sumie już jednego mam ) w stanie igła, szpilka za 3500zł. Każdy ma swoje racje, ale należy też czasem trzeźwo spojrzeć na sprawę, a nie rzucać przykłady z dooopy wzięte. -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
I dlatego temat zamykamy, gdyż niektórym to kryminał grozi.
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 25 June 2025 - 12:41 |