![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 23 August 2007 Skąd: Częstochowa ![]() |
Może nie o wypadek ale pokazuje jakie cuda się dzieją jak tylko auto wjedzie do Polski: http://otomoto.pl/audi-a4-kimat-alu-felgi-...-C16484605.html a w Niemczech: http://img716.imageshack.us/f/53170669.jpg/ odpowiedź osoby która wystawiła to audi z zapytaniem o przebieg i wklejeniem linka do foty z mobile.de: CYTAT(arko8-20@tlen.pl) wal sie
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 10 November 2006 Skąd: Warszawa WN ![]() |
Dzilas, co do tej odpowiedzi - słoma z butów wyłazi.
BTW - wpisałem jego maila w google, aby zobaczyć, czy przez przypadek nie jest słynny z takich zagrywek. Ale znalazło zupełnie co innego... "hejka mozena piszesz cos do mnie arko8-20@tlen.pl" - to jego komentarz do tego zdjęcia: http://www.zamba.pl/show.php?id=206655&start=41 LOL Wybaczcie OT, ale nie mogłem się powstrzymać ![]() -------------------- "If in doubt, flat out" Colin McRae
Kilka aut wywołujących uśmiech na twarzy :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 13 September 2010 Skąd: Rzeszów ![]() |
mało się nie popłakałem ze śmiechu....
-------------------- Hamowania- chiptuning
Elektronika samochodowa BMW , Mercedes-benz Kodowanie kluczy |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 11 June 2006 Skąd: LU ![]() |
CYTAT data urodzenia 14.03.1990 Jak ten swiat schodzi na psy, bezczelni mali zlodzieja... "Rece lamac zlodziejom jak w Szwecji" |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
Dzilas, co do tej odpowiedzi - słoma z butów wyłazi. BTW - wpisałem jego maila w google, aby zobaczyć, czy przez przypadek nie jest słynny z takich zagrywek. Ale znalazło zupełnie co innego... "hejka mozena piszesz cos do mnie arko8-20@tlen.pl" - to jego komentarz do tego zdjęcia: http://www.zamba.pl/show.php?id=206655&start=41 LOL Wybaczcie OT, ale nie mogłem się powstrzymać ![]() A jak go panienka kulturalnie zlała ![]() -------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
gosc twierdzi, ze kupil go w polsce i nie wie jaki jest faktyczny przebieg. "pewnie kolo 260 tys. km".
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
odpowiedź osoby która wystawiła to audi z zapytaniem o przebieg i wklejeniem linka do foty z mobile.de: rowniez wystalem mu zapytanie o auto i dostałem taka odpowiedz: ma najechane huju 388 i jak ci sie nie podoba to spierdalaj Spoko koleś i przedewszystki znakomity handlarz ![]() Nie mozna by tego zglosic na policje np? |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 21 March 2010 Skąd: wlkp ![]() |
rowniez wystalem mu zapytanie o auto i dostałem taka odpowiedz: ma najechane huju 388 i jak ci sie nie podoba to spierdalaj Prosto, zwięźle i na temat ![]() -------------------- 29256
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
rowniez wystalem mu zapytanie o auto i dostałem taka odpowiedz: ma najechane huju 388 i jak ci sie nie podoba to spierdalaj Po takim czymś odpowiedziałbym mu: "Wręcz przeciwnie, podoba mi się. Chcę umówić się na oględziny i go kupić." Pojechać i porozmawiać z naszym ( c )hujem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 17 August 2004 Skąd: Sochaczew ![]() |
ja tez mu napisalem, to nic mi nie odpisal
![]() -------------------- '08 b8 3.0tdi
|
|
|
![]()
|
|
Chyba mu zmiekła rura bo napisałem ze wlasnie udowodnil ze cofnął w samochodzie licznik co jest zakazane i ze zglaszam na policje to sie zaczał tlumaczyc ze jego tez oszukali itp...
sranie w banie... |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 18 November 2004 Skąd: Lublin ![]() |
Chyba mu zmiekła rura bo napisałem ze wlasnie udowodnil ze cofnął w samochodzie licznik co jest zakazane i ze zglaszam na policje to sie zaczał tlumaczyc ze jego tez oszukali itp... sranie w banie... to zglos to Kolego, trzeba z tym walczyc -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Napisalem narazie do otomoto o naruszenie regulaminu. Ciekawe czy ich to obchodzi wogole?!
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: kuj-pom ![]() |
i ogłoszenie pięknej A4 uciekło z otomoto. WHY?
-------------------- Blue Fiesta xr1800
Jest Eibach, jest gleba... ... Jest KONI, jest przyczepność ;) |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
Panowie, czy "car-pass" przy aucie sprowadzonym z Belgii gwarantuje oryginalnosc przebiegu? Albo przynajmniej daje wieksze szanse na to, ze auto nie ma kreconego licznika?
Na czym w ogole polega ten car-pass? To jest tylko wydruk z ostatniego przegladu czy cala historia? Pozdr. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 16 June 2005 Skąd: Belgia L.L ![]() |
W Belgii jest prawnie zakazana "korekta" przebiegu.
Car-pass to historia przebiegow i sa one dopisywane przy kazdym przegladzie. Jest na nim tez data pierwszej rejestracji( oraz data rejestracji w Belgii jezeli auto bylo sprowadzone).W przypadku wymiany licznika na car-pasie rowniez jest o tym informacja. Na wydruku jest napisane ze jest to oficjalna gwarancja przebiegu. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 11 August 2003 Skąd: WGM ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Z Kresów Wschodnich ( White Stock) ![]() |
Kto jest odbiorcą tych aut?... Frajerzy, co szukając auta na allegro, jako podstawowe kryterium wyszukiwania wklepują cenę. Nawet nie jest mi ich szkoda. P.S. Sam artykuł to szukanie taniej sensacji, pasuje do Faktu, lub SE. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 02 September 2010 Skąd: Zabrze ![]() |
"Przyjeżdżają nawet oficjalni dilerzy. Szukają aut rocznych, a najlepiej tegorocznych. Naprawiają je i sprzedają jako nowe z serwisu." ?!?!? Jakoś ciężko mi w to uwierzyć... ? -------------------- Audi A4 B5 1.9 TDI AFN // Suzuki SV650N K8 // Nissan Sunny GTi 5-doors
-------------------- "Kto hamuje, ten przegrywa" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 26 June 2025 - 03:38 |