![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 ![]() |
uff co za ulga
![]() Panowie nie wiem jak rozbudowaną klatkę planujecie, pewnie na to jeszcze za wcześniej, ale obspawanie myślę, że przy tej konfiguracji to podstawa. Chyba, że to auto, po ukończeniu, będzie tylko "na chwilę" Pewnie nie - obspawajcie. Poczucie bezpieczeństwa i świadomość mocnej konstrukcji pozwala kierowcy na wykorzystanie sprzętu na 100 % - a będzie co wykorzystywać. G. -------------------- Bóg też jeździ quattro.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 06 August 2009 ![]() |
Skoro projekt tego silnika w budzie B5 ma byc doinwestowany , grubo , bogato , itp to prosiłbym o nie skiszenie podobnymi lampami jak w niebieskiej bo bedzie wstyd na całą Polske
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Wszystko będzie tylko ORI od Audi i Lambo.
|
|
|
![]()
|
|
Raczej Koła i hamulce - reszta RS4/RS6.
|
|
|
![]()
|
|
![]() SHIFT_oldschool Dołączył: Sun, 14 November 2004 ![]() |
ile jeszcze stron dyskusji o kolorach bedzie na tym stritrejsingowym forum, na ktorym licza sie przeciez wylacznie osiagi i faktycznie powstale modyfikacje, a nie plany? Po kim jak po kim, ale takiego głosu rozsądku po markosie bym się nie spodziewał. Wstyd i hańba, dziewczęta, że przez 13 stron pierdolicie jak baby na bazarze o projekcie, który się nie zmaterializował, a na dodatek połowę dyskusji zajmuje wam wątek koloru. Czerwony, różowy, cycaty czy sraczkowaty, cóż - gówno nas to obchodzi, nie o tym jest to forum. Zamykam to w piździec, zaraz wywalę 90% postów z tego tematu. |
|
|
![]()
|
|
![]() SHIFT_oldschool Dołączył: Sun, 14 November 2004 ![]() |
Fiu, fiu, było trochę roboty... Moim absolutnym faworytem była strona 6 (z ówczesnych 13), skąd wywaliłem 20 postów. Jeśli ten trend się utrzyma, to za jakiś miesiąc to forum pójdzie z dymem i będzie gówno a nie projekty.
Sportmile, następnym razem zakładając temat bądź uprzejmy zrobić to zgodnie z regulaminem. Tym razem temat nie leci do kosza, bo gawiedź forumowa żąda chleba i igrzysk, ale następnym razem wypieprzę taki temat bez mrugnięcia okiem. Skargi, wnioski, zażalenia, petycje i inne takie proszę zostawiać pod wycieraczką, odpowiemy w ciągu miesiąca. Thank you for your cooperation. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 ![]() |
już można?
Nik, Sportmile czy planujecie zwiększenie rozstawu i tym samym poszerzenia boczne karoserii - to by dobrze nawiązało do RS6? Chyba, że nie chcecie niczego sugerować optycznie. -------------------- Bóg też jeździ quattro.
|
|
|
![]()
|
|
Ja planuje żeby był rozstaw jak w RS4, ale to chłopaki zobaczą jak wyjdzie w praniu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 23 February 2006 Skąd: Kraków ![]() |
Jeżeli ma być klatka, to opcja "full wypas" odpada? Nie będzie skór, podgrzewanych siedzeń itd? Chyba ze jakoś bardzo blisko budy ja puscicie?
-------------------- Celica Caros Sainz, Outback, Legacy, Q3. Jeszcze sie driftrajka na bazie taczek buduje :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
Jeżeli ma być klatka, to opcja "full wypas" odpada? Nie będzie skór, podgrzewanych siedzeń itd? Chyba ze jakoś bardzo blisko budy ja puscicie? Projektów AMS nie widziałeś? ![]() -------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
![]()
|
|
Bedzie klatka i pełne wnętrze.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 19 March 2010 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 17 August 2007 Skąd: Swietokrzyskie ![]() |
A pod maska tdi
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
to mi bardziej pasuje do tutejszej koncepcji
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2dc5840ff44636a2.html juz wiadomo czy bedzie sedan czy kombi? -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 October 2010 Skąd: Silesia ![]() |
kupili bude z sedana to bedzie pewnie sedan, co do niebieskiej ex nikolasa jest już jakiś chętny na swapa czy pójdzie w całości??
-------------------- GromoService
|
|
|
![]()
|
|
Wolał bym w całości,bo Bedzie sedan RS4.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 October 2010 ![]() |
Wolał bym w całości,bo Bedzie sedan RS4. To nie bedzie tylko rs4 sedan to bedzie KILLERS4 sedan:P:P -------------------- Q-SERVICE KONSTANCIN-JEZIORNA
ul. Mała 1 606-609-233 |
|
|
![]()
|
|
Jutro przychodzi buda,wiec chłopaki ruszają z robotą
![]() |
|
|
![]()