![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 13 August 2008 Skąd: Bratislava ![]() |
a moj penis ma 30cm. w zwisie. lepiej do pępka niż do kolan ![]() a kiedy pojawią się jakieś nowe zdjęcia? Myślę, że wszyscy na nie czekają ![]() -------------------- Blog Motoryzacyjny TorquedMad mind - tqmm.pl
FB: @torquedmadmind Insta: @tqmmpl Twitter: @tqmmpl |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 21 June 2003 ![]() |
No nie wiem jak można policzyć czas zapięcia biegu z manualem przez kierowcę, ale tu jest cytat: Zrzucasz wykres prędkości w funkcji czasu z racelogica lub g-tech'a na kompa i bardzo ładnie widzisz wypłaszczenia stanowiące zmiany biegów. Bardzo dawno to robiłem, ale coś mi się kołacze, że coś koło 0,15 sek wychodziło przy waleniu gałą jak Japońce na Touge ![]() -------------------- 7:39,9
2:35,8 1:37,9 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 15 July 2009 ![]() |
Nik a będziecie coś myśleli o wzmocnieniu skrzyni czy jest ona pancerna i przeniesie planowane moce w stage xx ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Skrzynia narazie wytrzyma bo masa auta będzie sporo mniejsza, a i skrzynia będzie miała sporo lżej niż by miała w oryginalnym nadwoziu. Przy Stage2 pomyslimy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów ![]() |
kibicuje pewnie całe forum, a wiesz co by sie działo gdyby każdy wyrażał swoją ciekawośc tak jak użytkownicy "Rookie"??
uważacie, że chłopaki będą updatowac co 5min każda dokręcona śrubke, albo oszlifowaną spoinę? chyba rozumiecie, że ich działalnoś polega przede wszystkim na pracy przy autach, a w sieci dziela sie widocznymi i wymiernymi efektami swojej pracy, które coś pokazują. niech to wreszcie do Was dotrze! sam sledze wątek i dostając powiadomienie myślę sobie: jest jakis fajny update, a tu sie okazuje, że ktos chce albo nabić posta albo pokazać sie na rf. sory, że ostro, ale ile można? -------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Update bedzie dopiero za kilka tygodni. W tej chwili szykujemy 4 auta do driftu z brt dla naszego Rb Team wiec projekt chwilowo odpoczywa.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 17 November 2007 Skąd: Łódź ![]() |
Co z autem, bo jakieś dziwne plotki słychać/wyczytać można?
![]() -------------------- ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 April 2009 Skąd: zabrze ![]() |
wlascicielem jest juz Adam. Nik kupuje cos innego. Ale zapewne adam za niedlugo zrobi akutal i przedstawi plan co do auta:)
-------------------- <tu była sygnatura komercyjna>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
V10 jest już Adama.
On ma na V10 swój plan i pewnie wkrótce opisze. Ja odpusciłem temat z kilku względów i kupuje GTRa. Już sie wypłakałem, ale nie moge dłużej czekać. Czas na upalanie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Skoro auto zmieniło właściciela, zamykam. Jeśli nowy właściciel będzie chciał kontynuować wątek, proszę o PW do któregoś z moderatorów.
Pozdrawiam, r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 30 April 2025 - 04:05 |