![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
Powiem szczerze ze bylem sceptykiem - czy odpali czy nie
![]() a teraz bardzo sie ciesze ze sie jednak mylilem i naprawde ciekaw jestem jak to bedzie jezdzilo. Powiedz mi czy w tej skrzyni da sie cos zrobic z programem zeby szybciej zmieniala biegi? Czy istnieje mozliwosc modyfikowania jej pracy jak to ma miejsce w DSG? Domyslam sie ze tak szybka jak DSG nie bedzie ale czy mozna ja choc troche przyspieszyc? -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Mati - do 800hp żadnej tajemnicy nie ma
![]() Noorec - jak na automat to ta skrzynia w trybie manualnym jest całkiem szybka. Wiem ze pracują nad nią. Zobaczymy jaki będzie efekt... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
czekam z niecierpliwoscia
![]() -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
gość_mati199_* |
![]()
|
![]() |
Dyfry, skrzynia wytrzymują te 700 km + ?
Opisz jak możesz jak działa tutaj procedura w tej skrzyni. |
|
|
![]()
|
|
Jak w ciężkim RS6 wytrzymują to w sporo lżejszym tym bardziej wytrzymają.
Nie startowałem jeszcze z procedury w RS6. Jak będzie V10 jeżdżące to opisze. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Nik jak sie zna Krzysia J ze Szczecina to nie dziwne ze zapraszaja bez zgloszenia
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Ja tam sie nie chwałę znajomosciami. A roboty jest na kilka miesięcy, bo trzeba rozłożyć, wypiaskowac każdy element i pomalować, złożyć jeszcze raz oraz na koniec środek, więc mało nie jest...
|
|
|
![]()
|
|
No wlasnie i to jest przerazajace, bo myslisz ze juz tak blisko, a jednak jeszcze szmat czasu i kupa roboty. Ale dobrze ze juz coraz blizej konca
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
No jeżeli auto ma się też ładnie prezentować z każdej strony i nawet od spodu, to wszystko musi być profi, a to czas niestety. Mi się nigdzie nie spieszy, ważne żeby efekt końcowy był taki jakiego oczekuje.
|
|
|
![]()
|
|
Tak ma byc, najwazniejsze zeby wszystko dograc w 100% .
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: Łomianki ![]() |
No jak dla mnie to najtrudniejsza część projektu - już wiesz / widzisz co masz ale jeszcze tyle czasu do końca... A jakiekolwiek niedociągnięcia teraz będą bardzo widoczne. Mnie to zawsze mega irytuje;]
Powodzenia bo projekt zacny. Elektryk/elektronik miał dużo zabawy:) |
|
|
![]()
|
|
No nic nie poradzę, choć już jajo znoszę i chciał bym upalać
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
tak cale 45 min
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
tak cale 45 min ![]() czyli SMS od Nikolasa: " przelew zrobiłem" ;P ![]() czy juz silnik pracuje normalnie ? te krótkie zrywy to immo odcinało ? ładnie to wszystko zmierza ku finałowi... martwi mnie tylko garb na masce... bo moze powstać nosorożec, trzeba by cos podpatrzeć z jakiś moze DTMowych alb rozwiązań żeby to fajnie wyglądało.. czy są jakies pomysły w tym zakresie ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Zawsze mozna tez odslonic kolektor ssacy, zrobic dopasowany otwor w masce - cos na zasadze jak te ruchome elementy w starych amerykancach
![]() ![]() -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
Zawsze mozna tez odslonic kolektor ssacy, zrobic dopasowany otwor w masce - cos na zasadze jak te ruchome elementy w starych amerykancach ![]() ![]() Dobry pomysl , powietrze chlodzilo by ssacy i bylo by jeszcze wiecej koni ![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 13 August 2008 Skąd: Bratislava ![]() |
czyli SMS od Nikolasa: " przelew zrobiłem" ;P ![]() SMS od banku: "Przelew przychodzący: Kwota:...." ![]() -------------------- Blog Motoryzacyjny TorquedMad mind - tqmm.pl
FB: @torquedmadmind Insta: @tqmmpl Twitter: @tqmmpl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów ![]() |
tym bardziej ze zima jeździl nie bedzie, a nawet maly przypadkowy deszczyk nie powinien chyba szkodzic(?)
3mam kciuki, żeby szło gładko i z górki finalne "składanie" -------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
SMS od banku: "Przelew przychodzący: Kwota:...." ![]() dokładnie tak, jakoś pomiedzy godziną 12, a 13 sa sesje przychodzące w banku, a Sportmile sie wpisał przed 12 ![]() a poważnie wracając do maski to przeciez wizytówka projektu, domyslam sie że silnik został posadzony jak najniżej się da jesli rury do kolektorów ssących przeszkadzają to moze zrobić customowe troszke naokoło ? widze ze te seryjne sa takie spłaszczone nad filtrami powietrza, moze dałoby się je ominąć bokiem ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
ten sms raczej "przeprosilem zone , mozesz dzialac dalej
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]() ![]() |