![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Adam jak mieliście auto na wadze ...macie wiedzę jak rozkłada się waga tego projektu ?? I ponawiam pytanie co z wylotami z chłodnicy z tyłu ( bo wloty doczytałem ,zobaczyłem ,że od spodu )?? niestety byla to waga do wazenia groszku, wegla itp wiec dokladnej masy i rozkladu jeszcze nie znam .... Wloty beda w tylnych drzwiach oraz od spodu a wylot w tylnej klapie i takze poprzez tyny dyfuzor zderzaka . Bedziemy robili jeszcze test gdzie najlepiej i jak najlepiej je wykonac. -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 14 April 2009 ![]() |
A jak wygląda kwestia napędów w RS6? Są tam seryjnie jakieś szpery w tylnym i przednim moście?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
Jest fabrycznie rozdzial momentu obrotowego 60tyl 40przod , wiec calkiem fajnie sie to powinno zachowywać w 'rs4'
-------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 13 August 2008 Skąd: Bratislava ![]() |
Pytanie, czy GDDIK da zezwolenie, żeby ten potwór wyjechał na ulicę O.o bo jak będzie startował, to będzie żłobił koleiny
![]() -------------------- Blog Motoryzacyjny TorquedMad mind - tqmm.pl
FB: @torquedmadmind Insta: @tqmmpl Twitter: @tqmmpl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Jakoś poszperowane to będzie ? Chciałbym mieć taką rajdówkę
![]() -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 06 January 2010 ![]() |
-------------------- G35 White Pearl
Triumph Spitfire Customized--> coming soon |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
No soon, ale o co chodzi z driftującym Audi z linku? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 04 April 2009 Skąd: 3Miasto ![]() |
to S4 akurat ma strokera 2,5l 20v Turbo
![]() -------------------- Always braking the limits! I hate limits!
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 03 November 2010 Skąd: Tczew ![]() |
Przecież wiadomo od zawsze że Audi Nicka nie będzie skręcało
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
do 7.02 nie bedzie updatu ......6.02 zaczynamy brac sie za kabelkologie wiec pewnie 7 bedzie juz na hamowni a do tego czasu stoi sobie w cieplym garazu
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 18 February 2004 Skąd: MIASTO MOCY... WROCŁAW ![]() |
Postępy widziałem idą do przodu ciekawe kiedy tutaj foto relacja z odpalenia się pojawi
![]() -------------------- Fuel Games Part I am 21.05.2011 Rothenburg 1/4 ET 13,6 SCIERWOLOT
https://picasaweb.google.com/112471818709940932677/SIERRACOSWORTHKOSIARZ http://www.youtube.com/user/Kosiarzzz http://tnij.org/cosworth Mój projekt |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
No właśnie miałem pytać, czy tu też wrzucicie filmik
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
Gęba się powoli cieszy jak zaczyna być widoczny efekt prac.....
-------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
probowalem ,ale tez nie umiem
![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Duży etap do przodu ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Jak ogarnę jakieś 19ki na dobrej gumie do pomiaru.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 01 November 2010 Skąd: Zambrów ![]() |
jak czytałem wcześniej, silnik w tej chwili jest seria tak?
teoretycznie auto powinno mieć moc zbliżoną do RS6 tylko będzie dużo lżejsze, tak? teoretycznie ![]() // [w praktyce będzie pewnie sporo więcej] |
|
|
![]()
|
|
Teoretycznie silnik nie powinien wejść, jak już wszedł to nie powinien odpalic, a jak Odpalił nie powinien mieć mocy, a jak będzie miał nie powinien jeździć, jak już wyjedzie to nie powinien być szybki, a jeżeli będzie szybki to nie powinien skręcać, jak już zrobi jakiś czas na Poznaniu to zawsze można sie przyczepić do tego ze jest brzydki, a jak już stylistycznie będzie odpowiadał to napewno będzie cały czas w starej budzie
![]() A tak na poważnie w tym roku sie okaże czy to auto coś potrafi. Nie chce ujawniać docelowej mocy. Napewno do testów będzie lajcikowo, a potem zobaczymy. Jak juz gdzieś pisał Sportmile ze to auto może nie będzie najszybsze, czy najpiękniejsze, ale napewno będzie jedyne w swoim rodzaju - wyjątkowe na skale światowa i to mnie cieszy. Na Unlim 500+ już zostałem zaproszony przez organizatorów, a nawet zgłoszenia nie wysyłałem jeszcze ![]() |
|
|
gość_mati199_* |
![]()
|
![]() |
Ale czego tu masz nie ujawniać ?
Przecież moc nie jest jakąś wielką tajemnicą. 800 KM po wydechu, super technologii dolotu z nasa, pt. wymień filtry i strojeniu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 19:38 |