![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Jeśli chodzi Ci o dyferencjał to w RS6 C6 ma inne przełożenie i jest krótszy (przypomina taki z B6/b7 lub A6 ) . Dostali go z silnikiem więc nie było sensu kombinować z innymi biorąc pod uwagę to, że ten prawie pasuje ![]() ![]() Nik foty ma świeże a na pewno jedną którą właśnie dostałem ![]() ![]() Nie ..chodziło mi o to czy a4 fwd ma bude jak a4 quattro ...most,jak i pozostały el ukł napędowego wiem że będą z rs6 ![]() Nik...męsko idziecie ![]() Co do mycia silnika ....gorąca para czyni cuda...podobnie jak kwas do felg -------------------- quattro
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Męsko to będzie jak się odejmie 500 kg od tego poniżej
![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 23 April 2010 Skąd: Tarnów ![]() |
Ale jak to jest na tym filmiku to jest chyba manual
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 12 June 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
1. Widziałeś RS6 manual???
2. W manualach raczej nie jest pokazane na zegarach na którym biegu jedziesz, a tu jest. |
|
|
![]()
|
|
Oczywiście że automat, tyle że trochę przeprogramowany i zmienia łopatkami w trybie manualnym.
Tak samo będzie u mnie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
Z daleka widać że ten róż to podpucha
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Fri, 29 December 2006 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Ale jak to jest na tym filmiku to jest chyba manual ![]() ![]() ![]() ![]() Nie ma tego silnika w połączeniu z inną skrzynią niż automat, myślisz że jakby była to Nik by jej nie szukał? Nie ma innej skrzyni jak również nikomu na świecie nie udało się spiąć tego silnika z inną skrzynią i wydaje się to bardzo bardzo skomplikowane. -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 04 February 2011 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Szkoda ze nie ma narazie pomysłu na manuala do tego silnika, ale odbieram to nawet na plus, bo dużo łatwiej Bedzie przenieść tak wielki moment nie tracąc tarkcji.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 05 April 2004 Skąd: Kielce ![]() |
Szkoda ze nie ma narazie pomysłu na manuala do tego silnika, ale odbieram to nawet na plus, bo dużo łatwiej Bedzie przenieść tak wielki moment nie tracąc tarkcji. niby silnik bazuje na tym z gallardo, tam był też manual nikt nie próbował wykorzystać tamtej skrzyni? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
CYTAT niby silnik bazuje na tym z gallardo, tam był też manual nikt nie próbował wykorzystać tamtej skrzyni? Tak to prawdy, tylko jedno ale, zobacz jak zamontowany jest silnik w Lambo ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
niby silnik bazuje na tym z gallardo, tam był też manual nikt nie próbował wykorzystać tamtej skrzyni? W jakim sensie bazuje? Bo tez masz 10 cylindrów? Inny skok tłoka, inna średnica cylindra. -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
I odległość między cylindrami.
-------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 15 March 2006 ![]() |
Po prostu przyjęło się mówić silnik 5.0 TFSI taki jak w Lambo. Stąd tyle pomyłek.
-------------------- Audi 80 20V turbo quattro
Competition TDI Fazer 600 ET 12.27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
no ale znaczek lamborghini na silniku jest
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 ![]() |
Dobry film, ja nie nadążałem zmieniać łopatek, auto jest bardzo szybkie.
W tej budzie będzie jeszcze szybsze. -------------------- Bóg też jeździ quattro.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
a czy czasem w R8 nie siedzial ten sam silnik? tam juz byl manual
ps,znalazlem ciekawego RS6 V10 o parametrach Moc 950 KM i 965 Nm podobno 9s do 200 ![]() -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
gość_KORU_* |
![]()
|
![]() |
Jacie ale to lata ale szkoda ze tylko same zegary widac.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
a czy czasem w R8 nie siedzial ten sam silnik? tam juz byl manual ps,znalazlem ciekawego RS6 V10 o parametrach Moc 950 KM i 965 Nm podobno 9s do 200 ![]() dalo by sie zpiac z manualem ale...... - trzeba by zmienic wiazke silnika - zmienic ECU silnika - wywalic kompa od automata - zmienic pewnie zegary - moze przelozenia i tysiac innych dupereli o ktorych nie wiem i pewnie nikt inny tez niewie bo nikt tego nie robil nie no w sumie duperele do ogarniecia przez dobrego tunera ![]() -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 21 September 2025 - 02:02 |