![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Chłopaki se jaja robią ...różowy nie będzie ...tak dla uspokojenia tłumu ciekawskich prysneli na różowo pod zderzakiem ...czekamy na kolejne foty ...ale to pewnie w tygodniu
![]() -------------------- quattro
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
No niestety przegralem dzisiaj wyścig, tym samym zakład. Jako ze jestem człowiekiem honorowym, a zakladalem sie o kolor auta, to RS niestety Bedzie w kolorze różowy mat
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
Różowy mat zrobił by robotę na wszystkich których byś skillował bo chyba nie ma większego wstydu niż dostać na kresce od Barbie
![]() ponawiam pytanie, skoro to i tak drag car to czemu nie zrobiliście rurowej konstrukcji z zewnętrznym poszyciem, przy tak zaawansowanych zmianach dało by to sporą oszczędność masy pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
Początkowe założenia były żeby auto było typowo streetowe, jednak w trakcie kilka rzeczy się pozmieniało i postanowiliśmy dorzucić klatkę i trochę to zmieniło streetowość auta, bo zostają tylko 2 fotele - jednak nadal ten projekt pozostaje na ulicę, ale robiony na wyrost żeby na kolejne sezony przy moich założeniach auto się nie rozleciało. Więc tak naprawdę rurowa konstrukcja z zewnętrznym poszyciem była by już całkowitym hardcorem, a tak auto pozostanie ładnym autem do jazdy na spoty, zloty może też inne pojeżdzawki, nadal z ciekawym środkiem i nie koniecznie jeżdzące tylko na wprost i na 1/4.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 August 2007 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
W takim razie skoro beda pewnie tylko jakies kubly z przodu to zrobic jakis myk z drzwiami tylnymi zeby to lzejsze jeszcze bylo ??
-------------------- _Obrazek
|
|
|
![]()
|
|
Nadwagi nie będzie napewno - cały środek, maska, deska, kubły będą z carbonu i kevlaru.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Jak auto bedzie różowe, to potrzebna blond peruka i duże okulary. Wtedy zawał gościa obok murowany....
Szkoda jednak że taki projekt nie zachowa funkcjonalnosci dupowozu. Lubie mega - swapy z seryjnym wyglądem. -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 21 February 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 August 2007 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Szkoda naprawde ze nie bedzie typowy dupowoz ale chyba nigdy nim nie mial byc tak naprawde
![]() ![]() Aha 4 kubly fajna sprawa:) -------------------- _Obrazek
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Nik, nie ma co plakac na kolorem. Rob teraz mase nabij miecha do 120kg i jak ktos zobaczy Cie w takim wozie to nie bedzie wiedzial co robic
![]() ![]() ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 03 September 2010 Skąd: 3city & Olsztyn ![]() |
Sa kosmetyki do kolorow matowych. Do folii jak i do lakierow.
-------------------- TOTALLY WRAPPED!!!!!
www.facebook.com/aplikatorzy |
|
|
![]()
|
|
No kolor bazowy ma być biały metalizowany, a na różowy mat maja nam okleić aplikatorzy pl.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Bedzie kolor to wpadne do Adama i zrobie pare testow na folii
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 03 September 2010 Skąd: 3city & Olsztyn ![]() |
No kolor bazowy ma być biały metalizowany, a na różowy mat maja nam okleić aplikatorzy pl. O ile taki znajde,bo u glownych marek operujacych w PL z ktorych kozystam to poki co nie widze rozowego w macie ![]() Czekam jeszcze na odpowiedzi na 100% od dystrybutorow,bo im kazalem szukac gdzie sie da ![]() Bedziemy wlaczyc na tyle na ile sie da,bo oczywiscie mozna zamowic kolor pod klienta bezposrednio w fabryce, ale wtedy to bys mial folii a oklejenie calego forum chyba;) Rozowy mat oczywiscie wystepuje w roznych wzronikach,ale nie sa to folie do takich kompleksowych aplikacji niestety.... Jakby nie bylo to cos wymyslimy zebys sial poploch ![]() -------------------- TOTALLY WRAPPED!!!!!
www.facebook.com/aplikatorzy |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
wg mnie kolor z dupy i tyle, tunel i klatka fajna
ale nie rozumiem wypowiedzi typu "" mega tempo"" ze sie tak zapytam , gdzie,jak nie robcie jaj, ja bym to nazwal , IDZIE POWOLI DO PRZODU i to sie liczy powodzenia i mam nadzieje ze nie bedzie usuniety ten post, bo ciagle sa powiadomienia o postach od roznych autorow a co do czego to widze ze kasowane sa panowie wiecej luzu -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
Racer - nie ukrywam że do końca roku będę wkurwiony, ale nic na to nie poradzę. O tyle dobrze, że może aplikatorzy wybiorą jakiś róż bardziej wpadający w ciemne barwy
![]() Daniel - balchy jak już napisał Davidof W0 V10 Ciapciak - u mnie będzie problem z dodatkowymi kubłami, więc zostają dwa i rozbudowana mocna klatka od kielichów do kielichów. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 02 April 2009 Skąd: Częstochowa ![]() |
A ja mam małe pytanko - skoro środek ma być przytulny jak dobrze doczytałem - planowane obszycie klatki w materiale i reszty samochodu jak ma kolega molo w cento??
-------------------- Ford Sierra Kombi - Drift Złomkowa ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 27 October 2009 ![]() |
z jakiego materiału będzie klatka ?
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 15 April 2010 ![]() |
ponawiam prośbę bo widze że mój poprzedni post został wywalony: Czy można dostać więcej info o tym kombiaku z fotki, jakieś linki? Przy okazji podziwiam pomysł i wykonanie wozu bo już na tym etapie widać, że podejście macie bezkompromisowe raczej:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Maly off top . Wracajac do koloru to NIkolas zalozyl sie ze mna ze to ja wybieram kolor jesli wygra rs4 Piotrka z rs4 Piotrka
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 21 June 2025 - 15:25 |