![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 11 February 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
-------------------- Fiat Coupe LE 20vt, gt 2871
Volvo v70r gtx3582 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 30 October 2010 ![]() |
E tam, zapłony ty chociaż polatałeś, a ja zakończyłem jazdę na Stat-oil, ukręcona plastikowa gówniana pompa wody
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 April 2003 Skąd: Kwidzyn/Grudziądz ![]() |
ja zakończyłem jazdę na Stat-oil, ukręcona plastikowa gówniana pompa wody ![]() trzeba było zostać przy 6500 a nie kręcić go do 10.000RPM ![]() (fakt- te pompy są zawodne, podobno jest jakiś full-metal-model na rynku i chętnie bym go nabył do rajdówki a może i do dupowozu) -------------------- zaciski hamulcowe BREMBO-renowacja-lakierowanie proszkowe-adaptery do zacisków BREMBO-serwis rajdowy RPP/RSMP/GSMP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 23 October 2005 Skąd: WPR ![]() |
ztcp 034 motorsport takie pompy sprzedaje...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 20 July 2009 Skąd: WPI ![]() |
Podjechał bym następnym razem na spot, tylko co ja tam moge z moim wolnossącym 2.9 jak tam takie potwory przyjeżdżają.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Warszawa / WN ![]() |
Z tego co widzę na google maps, to tam było mało miejsca na hamowanie
![]() -------------------- Passat B6 Highline 2.0 TDI DSG (BKP)
Passat B4 Exclusiv VR6 (AAA) Passat B3 Trend Edition 1.8 (ABS) |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 11 April 2007 Skąd: Płońsk ![]() |
to teren lotniska więc nie ma się kto burzyć
![]() Choć pewnie niedługo skonczy się zabawa bo lotnisko będzie remontowane -------------------- _https://www.facebook.com/punto16vT
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 09 March 2007 ![]() |
to teren lotniska więc nie ma się kto burzyć ![]() Choć pewnie niedługo skonczy się zabawa bo lotnisko będzie remontowane Niestety nie jest tak kolorowo. Cały sezon można było sobie tam śmigać ale od jakiegoś miesiąca już dość często pojawia się tam ochrona która wzywa psy i często lecą dowody. Związane jest to z budową lotniska. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 14 December 2004 Skąd: Modlin Twierdza ![]() |
Nie jest to związane z budową lotniska tylko z głupotą niektórych ludzi, którzy tam przyjeżdżają... od początku wakacji dwie ofiary wypadków na takim odludziu oznacza że coś jest nie tak.
Swoją drogą fajnego spota mieliście, słychać ładnie było te ryki na Twierdzy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
heh oj tak..żadne filmiki nie oddadzą atmosfery która tam była...a dźwięki to miodek dla ucha...a czy już wiadomo coś na temat jakiegoś jednego filmiku ze spotkania? ktoś to ogarnia itp?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
heh oj tak..żadne filmiki nie oddadzą atmosfery która tam była...a dźwięki to miodek dla ucha...a czy już wiadomo coś na temat jakiegoś jednego filmiku ze spotkania? ktoś to ogarnia itp? Kurde, nie byłem ani uczestnikiem spotu ani nie mam żadnego wkładu w to co powstanie, ale czy naprawdę czytając temat, który ma zaledwie 5 stron ciężko spojrzeć choćby na to co było dwie strony wcześniej? UWAGA
Każdy kto się ścigał dzisiaj proszony jest o podanie mocy swojego auta czcionką pogrubioną!!! Jest to potrzebne na już dla Chłopaków z AMS do montażu filmu. Im szybciej będą podane moce wszystkich ścigających się aut, tym większa szansa na gotową produkcję już w tym tyg!!! |
|
|
![]()
|
|
heh czytam ten wątek od początku...i widziałem ten post lecz zapytałem bo temat o filmiku ucichł...no i ciekawiło mnie czy coś sie "robi" to tyle ...troszkę więcej tolerancji...bo pewnie wszyscy ci co się ścigali i liczą że znajdą się chociaż na urywku nagrania są niecierpliwi...i to tyle czekam cierpliwie..
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
niezłe te moce podajecie
![]() ![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 23 October 2005 Skąd: WPR ![]() |
niezłe te moce podajecie ![]() ![]() takiego E9 jak twój mozna smiało na 400KM robić ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
heh czytam ten wątek od początku...i widziałem ten post lecz zapytałem bo temat o filmiku ucichł...no i ciekawiło mnie czy coś sie "robi" to tyle ...troszkę więcej tolerancji...bo pewnie wszyscy ci co się ścigali i liczą że znajdą się chociaż na urywku nagrania są niecierpliwi...i to tyle czekam cierpliwie.. Jestem całkiem tolerancyjny...Ok, ale powiedz szczerze - piszesz, że temat o filmiku ucichł, a co byś chciał żeby w ciągu 3 dni padał co jakiś czas post o filmie z postępem w procentach jego ukończenia? ![]() EOT Peace |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 09 March 2007 ![]() |
O tych wypadkach słyszałem ale te akcje z psami rozpoczeły się dokładnie w dniu rozpoczęcia budowy i raczej to jest przyczyną.
Choć słyszałem też że matka jednego z tych gości co się zabił wniosła pozew, więc w sumie nie wiadomo tak naprawdę co się bardziej przyczyniło. Chyba że Ty masz w 100% pewne info, jeśli tak to napisz coś więcej bo często tam jeżdżę i dobrze wiedzieć dlaczego tam ścigają w razie gdy mnie złapią. |
|
|
![]()
|
|
no ja słyszałem że właśnie ktoś się zabił matka złożyła pozew do właścieli lotniska modlina oni się wyparli że to nie ich ten teren bo poza ogrodzeniem miasto się tez wyparło i przez długi czas się nikt do tego nie przyznawał ale właśnie od momentu budowy zaczęli się tym interesować...ale miejmy nadzieję że tak szybko sobie nie przywłaszczą tej miejscówki bo jest lux...i czekam na pierwsze śniegi żeby potrenować sobie zakręt:)
a odnośnie filmiku zapytałem bo na naszym małym clubtt foto i video relacja już była no ale tak jak pisałem już nie marudzę tylko czekam cierpliwie:) |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
niezłe te moce podajecie ![]() Hehe mam podobne odczucia. Jak przez mgłę przypominam sobie ekscytacje na forum wyścigami Audi A3 1.8T po programie (czyje to było ? Alberta ?) z Mazdą 323 (GTX ?) Mendy. No cóż ... jak widać czasy się zmieniają ![]() -------------------- F32 alpine white
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
mialem Civica Vti myslalem ze jestem Krolem Swiata!
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 21 June 2025 - 09:17 |