![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
u mnie na wsi jest preluda 240KM i ma 4,3 do setki oraz 9 do 200. tak twierdzi wlasciciel. szkoda, ze juz nie mam ibizy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Jak już robimy OT w OT...to u kumpla w warsztacie paracował krótko gośc który jak twierdzi miał oryginalne m3 e30 bez poszerzeń 3,5 R6TURBO.....jak go zaczołem podpuszczać ,odpuścił wyścig z moją kupetką ( ser. 8sdo 100
![]() ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 July 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
To jak wyszło ? Mam się w końcu wylogowywać ? Bo już sam nie wiem . Jeden proponuje remis , drugi nie daje za wygraną. Co to się porobiło z tym wyścigiem. A miało być tak prosto i przyjemnie. Widać na filmach jak było, kasuj konto. -------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Kenet ostro
![]() ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
on nie ma honoru, nie skasuje
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 08 November 2008 Skąd: płock ![]() |
No widzisz Kosiniak , i tu uderzyłeś w marty punkt . Ja jestem jak Tusk , nie mogę zrezygnować , bo karmię się tym
![]() ![]() -------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
vw polo g40 BM-Vag 2.2T E30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 17 November 2007 Skąd: Łódź ![]() |
Słyszysz Kosiniak? Giniesz!! Twoje czasy się skończyły!!
![]() O widzę, że kolejna przerwa... btw. projektów widmo to jest pełno na każdej wiosce, tylko są nie ukończone i jeszcze nie wyjechały... Bo żniwa, bo dożynki ![]() -------------------- ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 December 2005 ![]() |
Pająk100 no na bank wystraszyłeś Kosiniaka
![]() ![]() ![]() A Ty Kosiniak słyszysz? Nie czas na RWD i mówi ci to sam Pająk100 ![]() ![]() Litości. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
Who da fuck is Pajak100?!?!?!
|
|
|
![]()
|
|
ja sie zawsze zastanawialem czemu to ja mam tak duzo ostrzezen? komentowal debilnych postow nie bede
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 10 October 2005 Skąd: Kraków/Łódź/Tarnów/Dębica ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 21 June 2010 Skąd: podlasie ![]() |
Teraz trzeba zmieć temat na Niedzielny spot a sprawa pająka ;] A tak w ogóle demot na główną!
![]() |
|
|
![]()
|
|
Naprawde tylko 2 osoby robily jakies fotki i nagrywaly filmy? Ja widzialem takich osob duzo, duzo wiecej
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 09 February 2005 Skąd: STOLICA ![]() |
A je ze swojej strony jeśli można to poprosił bym następnym razem jakąś informację o podobnym spocie to chętnie się pojawię i cyknę trochę zdjęć.
-------------------- POWER IN THE HANDS OF A FEW
www.baranowskimarcin.pl STOP PIJANYM KIEROWCOM |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 14 May 2009 Skąd: Żywiec ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 July 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
To dlaczego zrobiłeś BMW 2.2T RWD? Zrobił ale nie ogarnia mocy i wstawił do szopy na zime ![]() A co do spota, to rozumiem że Audi Nikolasa jest już rozebrane i nie będzie w tym roku powtórki? -------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
![]()
|
|
jak bedzie pogoda to kto wie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
no dobrze panowie i wiadomo coś w sprawie jakiegoś filmiku albo coś?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
no dobrze panowie i wiadomo coś w sprawie jakiegoś filmiku albo coś? Wiadomo że narazie go niema ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
jak bedzie pogoda to kto wie ![]() hehe tylko od razu trzeba bedzie zablokować watki daniela i nikolasa na tydzien i zrobic w off-topic temat - rzeźnie ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 21 June 2025 - 01:22 |