![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
nic nie trzeba, wyslalismy zaproszenia znjomym ktorzy mieli ochote poupalac, czesc znajomych zabrala swoich znajomych i tak jakos wyszlo. Nie pisalismy tego oficjalnie na forum bo po co? gapiow zbednych nie potrzeba
![]() ![]() ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 20 July 2009 Skąd: WPI ![]() |
Chętnie się sprawdzę z taką TT'tką
![]() Serią ofkorz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 30 October 2010 ![]() |
Seria
![]() ![]() Mam nadzieje że jeszcze w tym roku będzie powtórka, jak pogoda łaskawa zechce być, mam jedna czerwoną TT, tam od was w Łomzy do skilowania ![]() |
|
|
![]()
|
|
TT i tak ma przewagę napędu, chyba że rolka.
Mój Czarny Ciągnik nie jest jakoś nie wiadomo jak zmodyfikowany więc napisałem że z serią TT'tką bym sie chętnie z ciekawości złapał. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
no a propo to tych aut poniżej 200kuca to za wiele nie było;/ kolega był klekotem leonem 1.9tdi arl po programie 183 kucyki(ostatni jego spot bo pare godz później z leona nic nie zostało bo ściął słup i bramę, ale kolega cały na szczęście) i w sumie wychodziło że nie miał z kim polatać...była jeszcze jedna tt która powinna mieć 180 kucy ale coś chyba miała więcej i właściciel nawet nie był świadomy ale pewnie było w okolicach 200km lub 200 z małym + i to było by chyba na tyle aut poniżej 200km...no bo nie liczę jakiegoś punta które widziałem na filmiku bo to chyba był po prostu środek lokomocji żeby ktoś dojechał na miejscówkę(no chyba że taki cichociemny projekt:P)
|
|
|
![]()
|
|
Na szczęście że mu sie nic nie stało.
Właśnie dlatego myślę że na spocie przydał by sie taki Ciągnik jak mój żeby auta ~200KM miały z kim latać. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 30 October 2010 ![]() |
Wiec polatał sobie z bramą i słupem
![]() http://www.youtube.com/watch?v=zwLoh8DCHIs Myślę że ten projekt pogodził by wszystkich obecnych na spocie |
|
|
![]()
|
|
chodziło o jakieś z lpg jasno zielone...ale to jakiś raczej zwykły przemieszczacz:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
A to sorry
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
I jak, jest szansa na Film AMW w tym tygodniu? czekam niecierpliwie
![]() |
|
|
![]()
|
|
hehe pewnie najbardziej czekasz że zobaczysz tam jeszcze raz Twój pościg z ferrari hahaha:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 03 September 2010 Skąd: 3city & Olsztyn ![]() |
mialem Civica Vti myslalem ze jestem Krolem Swiata! ![]() ![]() To od tamtego czasu sie cos zmienilo poza fura? ![]() Wybacz,nie moglem sie powstrzymac czytajac Twojego posta ![]() -------------------- TOTALLY WRAPPED!!!!!
www.facebook.com/aplikatorzy |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 11 February 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Hehe , ja tu dłubie swoją coupete ,a to 80 konne punto mojego brata robi furorę na forum
![]() -------------------- Fiat Coupe LE 20vt, gt 2871
Volvo v70r gtx3582 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Biala S60 jest Niklolasa, robiona w G-FORCE :] Przestancie juz pisac bo zaczynam zalowac ze robilem w tym czasie detailing CTRa i sie nie pojawilem :] Komentarze na joemonster sa boskie LOL
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 25 March 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
"gumis3000 - Bojownik | 16 godzin temu |
w ostatnim GT jest coś więcej o nim napisane , podobno koleś je tak przerobił bo ktoś go jakimś golfem kiedyś wyprzedził ![]() |
|
|
![]()
|
|
no dobra ale ja Wam panowie powiem że i tak z tymi swoimi pociskami jesteście leszcze i u mnie w mieście jest takie słynne subaru(auto widmo bo każdy słyszał o nim a widział jedynie jak tylko jeździ na lawecie<lol>) które ma 3.2 cosworth i 900hp 2.8 do paki 6.8 do 200 no i 9.4na ćwiarę na zimowych oponach hahah...tylko od jakiegoś półtora roku nie mogę się doprosić żebym mógł chociaż zajrzeć pod maskę a co mówiąc o przejażdżce...chociaż kazał mi pampersy zakładać na jazde z nim...no i na zaproszenie o modlinie zareagował że bardzo chętnie by Wam pokazał jak się jeździ ale coś tam bla bla no i takie pojeżdżawki go nie kręcą bo on na prawdę umie jeździć..i chętnie to udowodni jak ogarnie auto..hah sorry chłopaki ale nie mogłem się powstrzymać żeby tego nie napisać bo Wy się tu ekscytujecie pojedynkami 600 konnych aut a prawdziwy król stoi w garażu lub jeździ gdzieś na lawecie...ale szkoda bo właściciel nawet sam w to chyba nie wierzy bo jak by uwierzył to by może przyjechał..no i na pewno Wam .....skopał dupsko...oczywiście niech nikt tego nie odbiera na poważnie bo to taka anegdotka o słynnym Płońskim (zresztą najszybszym w pl) aucie widmo...
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
u mnie na wsi jest preluda 240KM i ma 4,3 do setki oraz 9 do 200. tak twierdzi wlasciciel. szkoda, ze juz nie mam ibizy.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 08 November 2008 Skąd: płock ![]() |
To jak wyszło ? Mam się w końcu wylogowywać ? Bo już sam nie wiem . Jeden proponuje remis , drugi nie daje za wygraną. Co to się porobiło z tym wyścigiem. A miało być tak prosto i przyjemnie.
-------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
vw polo g40 BM-Vag 2.2T E30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Pisz mniej i z sensem a wszyscy będą zadowoleni
![]() -------------------- Lexus IS200t
|
|