![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
? Pochwal sie co to ![]() soft do edycji map ![]() jakiś interfejsik jeszcze do tego trzeba, czy to podobnie wygląda jak w saabie że przez BDM się z ECU łączymy lub po CANie ?? OpenPort 2.0 -------------------- DISI-tune - strojenie silników Mazda 2.3 DISI Turbo / 2.0 SkyActiv
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
uzupełnienie dokumentacji zdjęciowej
![]() "gumki" mechanizmu zmiany biegów ![]() obudowa zegarów ![]() gotowa ![]() wydech ![]() dolot ![]() inlet pipe seria ![]() SSG ![]() TMIC i zaizolowany dolot ![]() FMIC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- DISI-tune - strojenie silników Mazda 2.3 DISI Turbo / 2.0 SkyActiv
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Tydzień temu, wieczorem, chyba widziałem jak testujesz furaka na jagielońskiej
![]() Gratuluje wyniku i naprawdę fajnego auta, bo myslałem kiedyś o zakupie 3MPS . |
|
|
![]()
|
|
Tydzień temu, wieczorem, chyba widziałem jak testujesz furaka na jagielońskiej ![]() to wielce prawdopodobne ![]() Gratuluje wyniku i naprawdę fajnego auta, bo myslałem kiedyś o zakupie 3MPS . podziękował ![]() ![]() -------------------- DISI-tune - strojenie silników Mazda 2.3 DISI Turbo / 2.0 SkyActiv
|
|
|
![]()
|
|
MPS w serii ma już całkiem dobre osiągi, ma też dobrze zestopniowaną skrzynie i daje sporo frajdy z jazdy, bo trochę śmigałem takim, a z takim NM to już musi naprawdę fajnie śmigać.
Robiłeś może porównanie z Foką RS? A co do mocy mojego auta to też rosła powoli, więc wszystko przed Tobą ![]() |
|
|
![]()
|
|
MPS w serii ma już całkiem dobre osiągi, ma też dobrze zestopniowaną skrzynie i daje sporo frajdy z jazdy, bo trochę śmigałem takim, a z takim NM to już musi naprawdę fajnie śmigać. Robiłeś może porównanie z Foką RS? A co do mocy mojego auta to też rosła powoli, więc wszystko przed Tobą ![]() Dzięki takiej fajnej i krótkiej skrzyni w połączeniu z dużym momentem mam spore problemy z trakcją. z Foką RS spotkałem się raz na Cargo, jeszcze przed montażem FMICa, sprawdzaliśmy dwa razy ze startu i dwa razy z rolki, w zasadzie można uznać że było łeb w łeb ![]() U mnie wiele więcej mocy nie będzie bo sprężarka zostaje fabryczna a ta już wiele z siebie nie da. -------------------- DISI-tune - strojenie silników Mazda 2.3 DISI Turbo / 2.0 SkyActiv
|
|
|
![]()
|
|
No niestety ośki mają problemy z trakcją...
Mierzyłeś po ostatnich modach auto - 0-100/0-200/1/4..? |
|
|
![]()
|
|
No niestety ośki mają problemy z trakcją... Mierzyłeś po ostatnich modach auto - 0-100/0-200/1/4..? nie mam czym zmierzyć realnych czasów 0-100/0-200, na Men's Day przy moim zdaniem takiej sobie trakcji udało mi się zrobić ET 13,887 przy 60ft 2.304 mam nadzieję, że przy strojeniu uda mi się ustawić doładowanie na 1ce pod R888 i coś sie uda z tego urwać ![]() -------------------- DISI-tune - strojenie silników Mazda 2.3 DISI Turbo / 2.0 SkyActiv
|
|
|
![]()
|
|
Dobra guma to podstawa. Powodzenia w dalszych modach
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 December 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
jeden z moich klientów ma 6MPS i nie mozemy znalesc nikogo kto chciałby zrobic program w tym aucie...
trzeba przyznac ze technicznie MPS'y są zrobione ciekawie przez fabryke ale seryjny cooler w serii nie starcza... całkiem miły projekt Ci wyszedł -------------------- _ MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ _
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Naprawdę fajny wóz. Zmodyfikowany kompleksowo i porządnie. To lubię
|
|
|
![]()
|
|
Jakiś filmik z dzwiękiem wydechu poproszę
![]() |
|
|
![]()
|
|
-------------------- DISI-tune - strojenie silników Mazda 2.3 DISI Turbo / 2.0 SkyActiv
|
|
|
![]()
|
|
Podkład Subaru
![]() |
|
|
![]()
|
|
niestety do Subaru trochę brakuje, ale jak na rzędową czwórkę to daje rade
![]() -------------------- DISI-tune - strojenie silników Mazda 2.3 DISI Turbo / 2.0 SkyActiv
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
Podpisuje się
![]() ![]() -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
-------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 05 May 2009 ![]() |
siema. słuchaj coś wspominałeś że szpera Ci hałasowała . mi ostatnio przy jeździe na wprost przy mocniejszym depnięciu też coś głośniej zabrzeczało . mógl byś powiedzieć co Ci tam zrobili że Ci przestało brzęczeć..??
|
|
|
![]()
|
|
wymienili olej
najpierw ja wymieniłem z fabrycznego na polecany w stanach RedLine, a później oni mi wymienili na jakiś który ostatnio wymyśliła Mazda -------------------- DISI-tune - strojenie silników Mazda 2.3 DISI Turbo / 2.0 SkyActiv
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 03 February 2005 Skąd: Łomża ![]() |
Fajny projekt.
Montaz wskaźników profi !!! |
|
|
![]() ![]() |