![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 22 November 2002 ![]() |
nie ma biedy, auto wygląda i nawet jakoś to się odpycha
![]() -------------------- Ecu-Tune.Pl
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 July 2010 Skąd: Wisła ![]() |
genialne auto na codzien
![]() pozdrawiam z ak również |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 16 January 2007 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Ogólnie fajnego stajla ma ten model. Troche a'la taka imprezka. Szkoda tylko, że nie AWD, aleeee skoro 6 ma to myślę, że do 3 dałoby rade upchąć
![]() Kiedyś widziałem na mieście czerwoną na czarnych matowych rota'ch, robiła robote :] Powodzenia w dalszych modach bo dobra droga widzę ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
320mm tarcza z przodu i szpera w skrzyni
widac,ze mazda nie oszczedzala na serii ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 26 December 2003 Skąd: WaWa-Mokotow ![]() |
Pogratulowac projektu koledze z AK
![]() ![]() ![]() Powodzonka w dalszych modach ![]() -------------------- uno 100HP edition :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 11 July 2007 ![]() |
Brawo 300 kucy przekroczone
![]() Jeździłem takim autem i męczył mnie torque steer, szczególnie przy redukcji z 3 na 2 i pełnym butowaniu, zarzucało autem po całej drodze ![]() Autko super, bardzo rzadko spotykane i wielu osobom trzeba albo tłumaczyć co to za stwór lub też pokazywać im na drodze i się fajnie wtedy dziwią ![]() Zasugeruję Ci że koniecznie potrzebujesz załatwić sobie lotkę z wersji Speed no i zważywszy że nowy MPS ma wlot na masce a ten sam motor to i też bym w tym kierunku poszedł... jakiś karbon byłby git. Powodzenia w dalszych modach -------------------- www.szerokiewidoki.pl
Wirtualne wycieczki, fotografie panoramiczne i inne usługi fotograficzne |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
Auto super. Dopracowane i przemyślane. Do tego lubi bażanty
![]() pozdro dla kolego z OCP i AK ![]() -------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
nie ma biedy, auto wygląda i nawet jakoś to się odpycha ![]() Przynajmniej przy okazji zmobilizowałem Cię do opisu Nysy ![]() Brawo 300 kucy przekroczone ![]() Jeździłem takim autem i męczył mnie torque steer, szczególnie przy redukcji z 3 na 2 i pełnym butowaniu, zarzucało autem po całej drodze ![]() nie będę ściemniał że nie ma torque steer bo jest ale jakoś się przyzwyczaiłem Zasugeruję Ci że koniecznie potrzebujesz załatwić sobie lotkę z wersji Speed no i zważywszy że nowy MPS ma wlot na masce a ten sam motor to i też bym w tym kierunku poszedł... jeśli chodzi o spojler to polecam pierwszy post: Body KIT i Oświetlenie: - delikatnie przyciemnione szyby - czarne pasy na przetłoczeniach karoserii z przodu i z tyłu - fabryczne (czyli żółtawe) postojówki, halogeny i drogowe wymienione na Philips BlueVision - fabryczne pomarańczowe żarówki kierunkowskazów wymienione na Philips SilverVision - pomalowane dwukolorowo zaciski + napis mazda Plany: - wysoki spojler na klape z MazdaSpeed3 jeśli chodzi o wlot na masce to przepraszam a po jaką jasną ciasną jak zrobiłem FMIC?? zresztą robiłem FMIC między innymi po to żeby poprawić temperaturę nie robiąc wlotu na masce, Subaru już miałem. Auto super. Dopracowane i przemyślane. Do tego lubi bażanty ![]() złośliwiec ![]() ![]() pozdro dla kolego z OCP i AK ![]() pozdro ![]() -------------------- DISI-tune - strojenie silników Mazda 2.3 DISI Turbo / 2.0 SkyActiv
|
|
|
![]()
|
|
![]() SHIFT_oldschool Dołączył: Sun, 14 November 2004 ![]() |
Bażant to dopiero początek, rozkręcisz doładowanie to ci jeszcze kondor wleci...
BTW, jakiego typu tam jest szpera, Torsen? |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
haha , tylko mu lapki wystaja
![]() ![]() -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
Bażant to dopiero początek, rozkręcisz doładowanie to ci jeszcze kondor wleci... BTW, jakiego typu tam jest szpera, Torsen? o ile dobrze znalazłem http://www.gkndriveline.com/drivelinecms/o.../super-lsd.html -------------------- DISI-tune - strojenie silników Mazda 2.3 DISI Turbo / 2.0 SkyActiv
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 26 February 2003 Skąd: Warszawa - Grochów ![]() |
Super fotki i bardzo miłe przyrosty momętu i niezłe mocy jak tylko po wymianie dolociku i wydeszku...
Jednak seryjne turbo wozy niesamowicie odczuwają takie drobne kosmetyczne zmiany... Gratki !!! Ps. bardzo fajnie wstaje CI ta suszarka co tam siedzi w MPS-e ?? -------------------- Nissan 200Sx S14 na tor i trochę drift [212KM/268Nm >> 379KM/428Nm]
Nissan Sunny GTi z 2.0 na zmiennej fazie na Tor [243KM/247Nm] Saab 900NG 2.0 Turbo Coobcio Test POWER CAR [185KM/240Nm >> 468KM/485Nm] Saab 9-3 Cabrio Aero 2.3 Turbo Coobcio Lansowóz [205KM/280Nm >> 281KM/424Nm] |
|
|
![]()
|
|
Ps. bardzo fajnie wstaje CI ta suszarka co tam siedzi w MPS-e ?? Aż za fajnie i jest duży kłopot z trakcją. Suszarka to borg-warner K04-22 -------------------- DISI-tune - strojenie silników Mazda 2.3 DISI Turbo / 2.0 SkyActiv
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 26 February 2003 Skąd: Warszawa - Grochów ![]() |
Aż za fajnie i jest duży kłopot z trakcją. Suszarka to borg-warner K04-22 Idealna turbina do Saaba, tam bowiem dla każdego biegu z osobna można ustawiać sobie dowolne doładowanie - ograniczenie stoi tylko po stronie Wastegate. Bardzo Ci dziękuje za podanie modelu... Ps. na jaką ona jest flanszę i czy nie chcesz jej sprzedać ![]() Pss. po zmianie DP jeszcze agresywniej będzie CI ona wstawać A no i na czym zamierzasz maszynę wystroić czy w Mazdzie jest mżoliwość grzebania w seryjnym ECU ?? -------------------- Nissan 200Sx S14 na tor i trochę drift [212KM/268Nm >> 379KM/428Nm]
Nissan Sunny GTi z 2.0 na zmiennej fazie na Tor [243KM/247Nm] Saab 900NG 2.0 Turbo Coobcio Test POWER CAR [185KM/240Nm >> 468KM/485Nm] Saab 9-3 Cabrio Aero 2.3 Turbo Coobcio Lansowóz [205KM/280Nm >> 281KM/424Nm] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 22 November 2002 ![]() |
czy w Mazdzie jest mżoliwość grzebania w seryjnym ECU ?? Jest i w tym właśnie kierunku zmierza właściciel ![]() -------------------- Ecu-Tune.Pl
|
|
|
![]()
|
|
Idealna turbina do Saaba, tam bowiem dla każdego biegu z osobna można ustawiać sobie dowolne doładowanie - ograniczenie stoi tylko po stronie Wastegate. Bardzo Ci dziękuje za podanie modelu... Ps. na jaką ona jest flanszę i czy nie chcesz jej sprzedać ![]() Pss. po zmianie DP jeszcze agresywniej będzie CI ona wstawać A no i na czym zamierzasz maszynę wystroić czy w Mazdzie jest mżoliwość grzebania w seryjnym ECU ?? Nie wiem na jaką jest flanszę, mogę przy okazji zrobić fotkę bo w garażu mam drugą. Strojenie na seryjnym ECU i może da się coś poprawić z trakcją bo są osobne ustawienia load na poszczególnych biegach więc na niskich biegach trzeba będzie trochę ograniczyć load na nislich obrotach. -------------------- DISI-tune - strojenie silników Mazda 2.3 DISI Turbo / 2.0 SkyActiv
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 16 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Hej Misiek.
Masz juz jakis pomysl na opanowanie przepustnicy? -------------------- Pozdro, Alek
Sprzedam E90 335i. Wiadomośc PW. |
|
|
![]()
|
|
Hej Misiek. Masz juz jakis pomysl na opanowanie przepustnicy? Hej ![]() Mam, nazywa się mazdaEdit ![]() -------------------- DISI-tune - strojenie silników Mazda 2.3 DISI Turbo / 2.0 SkyActiv
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 16 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
? Pochwal sie co to
![]() -------------------- Pozdro, Alek
Sprzedam E90 335i. Wiadomośc PW. |
|
|
![]()
|
|
jakiś interfejsik jeszcze do tego trzeba, czy to podobnie wygląda jak w saabie że przez BDM się z ECU łączymy lub po CANie ??
-------------------- Nissan 200Sx S14 na tor i trochę drift [212KM/268Nm >> 379KM/428Nm]
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 13 July 2025 - 21:02 |