![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 08 October 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Pytanie nie na miejscu... Czaro, czemu nie na miejscu? ![]() Przeciez odpowiedz jest oczywista... jak malo pali, znaczy, ze ma za ubogo... ![]() -------------------- First project - Almera GTiR... :)
_http://www.racingforum.pl/N16-meskie-t56686.html “Nothing is impossible for the person who doesn’t have to do it." Tony Collins |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
w mieście z takim lagiem moze palic mniej niz seria...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
kurde mega super projekt, a ja myślałem że to jednak hondy są najlepsze w tym downsizeingu, a ten fiacik jednak bije na glowe nie jedna H
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 06 July 2007 Skąd: slask :) Racibórz/Rybnik ![]() |
Teraz za to kozacko zapina ![]() dlaczego sie tak dzieje? dzialo? sorki za ot, auto zacne. -------------------- 2011 SSS -> W-ce mistrz RWD DRAG , Bemowo ET - 12,89 (mat suszarka)
2011 bigbmw -> 1 miejsce King of BMW - ET: 12,51 (mat suszarka) (urwane 0,3sek) 2012 sss Ełk -> ET: 12,01 (mat suszarka) (urwane 0,5sek) 2013 sss Kamień Ś. -> ET 11,2 (mat suszarka pocięta :P ) (urwane 0,8sek i napędy też :P) 2015 automaster -> ET 12,2 Najszybszy Lotus 7 w pl. 2016 k64 DragGirl -> ŻONA w BMW TURBO !!! :) e46 m50 608KM 800nM Go Babe GO ! :) dyno: 740KM 1000nM seria wałki - m50 3.0 nowy projekt - sie robi czasem :P performance.k64.pl turbo replki i orginalne gt35 gt30 gt28 ... repliki, BMW TURBO zestawy , wastegate, blow off ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
Duże straty w przepływie spalin/niekorzystny czas dolotu spalin do wirnika turbiny dla poszczegolnych cylindrów(dlugosc kanałów i straty w nich).
-------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 31 May 2005 ![]() |
Spalanie na poziomie 11 litrów bez upalania i ok 14 litrów z gazem w podłodze
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 27 December 2009 Skąd: Łomża ![]() |
no ja np. uwazam, ze lag i dzwiek bova to dwie najpiekniejsze rzeczy z turbodoladowanej benzynie
![]() -------------------- Fabia 1.8T 300+
Leon R30T EFR9180 |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 16 September 2009 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
nigdy nie widzałem cie w bielsku
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 26 April 2009 ![]() |
gratuluje wyniku
![]() bardzo fajne wloty na masce ![]() |
|
|
![]()
|
|
Maska to przerobiony stock tyle tylko ze wygładzona i z wspawanymi częściami z opla kadeta GSI.
Szkoda ze kończy się pogoda, bo nie mogę się oderwać od kierownicy:) 3 ostatnie kille: Subaru Impreza STI my'06 podkręcona na 320hp (wydech+program) poległ dwa razy z rolki 50-190km/h ![]() Porsche 911 4s model 997 355hp dwa raz przedziel prędkości ok. 60-160km/h ![]() Nowy Ford Focus RS 305hp raz, a dobrze 40-180km/h kierownik nie mail ochoty na drugie podejście ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Szczerze to jak na ta moc w Punto to nie sa to specjlani przeciwnicy
![]() ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 05 March 2006 Skąd: Bielsko Biała ![]() |
ciezko w bielsku o lepsze auta
![]() -------------------- Rafał.
|
|
|
![]()
|
|
No to ide kleknac na groch
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 14 May 2009 Skąd: Żywiec ![]() |
Może jeszcze się spróbować z Patrykiem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 16 September 2009 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Myślę ze auta Patryka i Szymona są poza konkurencja jedno ma 420 hp a drugie 460 hp oba ponad 500 Nm
![]() ![]() Może jeszcze się spróbować z Patrykiem
![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem o jakich patrykach i szymonach mowa, ale domyslam sie ze pewnie chodzi o jakies S4 albo RS4. Masz szanse isc z nimi w miare rowno, takze do boju.
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Chodzi o Patryka i Szymona z CompSport auta to:
Audi A3 Q 2,0TFSI Compsport http://www.racingforum.pl/index.php?showto...hl=a3+compsport oraz Golf IV 2,8 24VT CompSport http://www.racingforum.pl/index.php?showto...=golf+compsport moim zdaniem auta poza zasięgiem ![]() Nie wiem o jakich patrykach i szymonach mowa, ale domyslam sie ze pewnie chodzi o jakies S4 albo RS4. Masz szanse isc z nimi w miare rowno, takze do boju.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Heh, luzik Panowie. Auto jest jakie jest, ma potencjał jaki ma - i tak jest bardzo szybkie. Ale czasem trzeba położyć uszy po sobie i zdać sobie sprawę w własnych możliwości sprzętowych. Fajnie, że właściciel jest normalnym człowiekiem i doskonale o tym wie
![]() Ja jedynie czekam na przyszły rok i czasy na 1/4. A i jakieś zakręty zapewne nie miały by nic przeciwko temu sleeperowi. Jeszcze raz gratuluję - fajnie, że fiaty się zbroją. Mam kolejną motywację, by swojego w końcu odpalić ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 26 August 2025 - 03:44 |