![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
Auto nie do końca na co dzień, mam kilka aut i nie wiem czy by mi się zwróciło to dokładanie do diesla, bo każdym po trochę się jeździ przez co przebiegi nie są duże, ale przemyślę sprawę
![]() -------------------- BMW
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
hwojetek@ Discovery3 MY2009 TDV6
subek@ +1 dla rudego aczkolwiek moim zdaniem Buckingham blue, Chawton white i Rimini red są ciekawsze -------------------- QUATTRO ist fur sissies
|
|
|
![]()
|
|
Sputnik ale znajdź mi któryś z nich na sprzedaż z tego co zaobserwowałem to te auta schodzą jak świeże bułeczki cokolwiek tylko się pojawi i jak coś się znajdzie to trzeba brać bo zaraz znika.
-------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
A ile chcesz wydać na auto?
-------------------- QUATTRO ist fur sissies
|
|
|
![]()
|
|
Tak jak Ci mówiłem chce Jaga zamienić z jakąś dopłatą ewentualnie do 160-170 tys.
-------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
Wojtek kłamał
![]() ![]() A tak serio to udało mi się zejść do 25, fura jest przednia ![]() -------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 17 November 2005 ![]() |
No to gratki zakupu!
Na ktory kolor w koncu padlo? show some pics ;] |
|
|
![]()
|
|
Trafił mi się zielony
![]() ![]() EDIT, fota z komórki. ![]() Co do koloru to może nie być zielony, dwie kobiety stwierdziły, że to nie jest zielony, a ja do niedawna byłem przekonany, że to jest niebieski więc wole już nic więcej nie mówić ![]() -------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
No i gratulacje, takich tematów powinno być więcej w tym dziale, krótko zwięźle rzeczowo + na koniec kupno i fotka, a nie klepanie i klepanie bez sensu
![]() Zrywna jest ta locha? -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 July 2003 Skąd: Niedaleko...całkiem niedaleko ![]() |
Gratulacje, rok temu prawie kupiłem takie auto.
Natomiast spalanie jest masakryczne, masa robi swoje (2.7T?), mój Jeep SRT waży 500 kilo mniej ale wchłania dużo mniejsze ilości paliwa - miasto bez korków 23l, trasa spokojnie 14-15l. Ostattnio trasa mocno dynamiczna, duży ruch, cały czas wyprzedzanie z pedałem w podłodze i sciganie się z M6 przez 50 km i wyszło 17.6l/100. Natomiast wykonie, materiały, prestiż, zdolności terenowe - to zupełnie inna liga ![]() A jak z brzmieniem? Gada trochę to V8? |
|
|
![]()
|
|
Sajnek, ze startu tego nie czuć, ale jestem przyzwyczajony do szybkich aut więc mało co robi na mnie wrażenie, za to elastyczność super, na trasie można połykać z rozpędu wszystko co idzie
![]() Marcin, no waży jakoś 2,7T, ale on jest ogromny. Nie wydaje się taki ale czuć to na ulicy, mijając pickupy widzę ich dach z góry, tak samo z Jeepem Grandem stojącym na chodniku. Nie spodziewałem się tego bo nie wygląda na takiego kloca. No i V8 gada wypaśnie, pierwsze co mi przyszło na myśl to stare amerykańce, ma bardzo podobne brzmienie no i gwiżdżący kompresor dopełnia całości ![]() Co do wykonania, no to klasa, skórki po czterech latach pachną jak nowe i nie ma na nich śladu zużycia. Dodatkowo jest zajebiste audio Harmana Logic7 gra na prawdę dobrze ![]() Ze spalaniem jeszcze zejdę, jak na razie to jeżdżę z otwartym oknem i non stop petarda żeby posłuchać sobie silnika ![]() -------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 December 2005 ![]() |
Gratuluje, świetny wybór, raz tylko miałem przyjemność jechać Vogue'm i bardzo mi się podobało. Auto robi wrażenie.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 19 November 2007 ![]() |
Też ostrzyłem zęby na RR SC, aczkolwiek w ostateczności spalanie mnie zjadło i padł wybór na Gayenne v6.
Świetne auto, miło wspominam roczną przygodę z rr sport tdv6. |
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
A ja od wczoraj przyzwyczajam się do RRS TDV6 3.0 - zanim wyląduje taki mój przed chatą - i cisnę po mieście, zrobiłem sporo km po ograniczniku prędkości, średnie spalanie po 550 km mam 11,9 ON
![]() ![]() -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
Hwojtek pośmigałem takim trochę w tym tygodniu i jak na miasto to odpycha się super no i to spalanie
![]() To kiedy jedziemy na poligon? ![]() -------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 16 January 2004 Skąd: Poznań ![]() |
No to widzę wszyscy robią zakupy :-)
Ja zdecydowałem się na X5 5,0i - do odbioru w listopadzie, ale o tym w innym wątku. Na poligon z Wami nie pojadę, ale spotkać się i pooglądać to chętnie ![]() -------------------- ***Jest: X5 5.0i; S80 2,5T; R1200 GSA***
***Było: Trabi 601 deLuxe; Polonez; Nexia; Asia Rocsta 2,2D; P 306 1,8 aut.; Fabia 1,4; Vectra 2,2DTI; AR GT 3,2 V6*** |
|
|
![]()
|
|
Wpadaj na poligon
![]() ![]() -------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
Hwojtek pośmigałem takim trochę w tym tygodniu i jak na miasto to odpycha się super no i to spalanie ![]() Jaki będzie ![]() -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
Nowego bierzesz? Jak od Karlika to na placu same czarne mają
![]() -------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
Nie, jeżdżę wprawdzie teraz nowiutkim (800km nalotu) ale szukam jakiejś okazji po Europie.
-------------------- Wojtek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 29 June 2025 - 21:49 |