![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 28 February 2010 Skąd: Kraków ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
To wiem
![]() ![]() -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
Masz odcine paliwa, zapłonu czy jednego i drugiego ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 10 December 2009 Skąd: Śląsk/Imielin ![]() |
Dzisiaj okazało się że samochód podczas hamowania miał wgraną benzynową mapę zapłonu bo zapomniałem przegrać na mapę zapłonu z E85.
prawdopodobnie zioną ogniem bo miał zbyt późny zapłon. Ciekawe ile teraz wypluje na tym 1.3b Nie stosuje odcięcia paliwa, tylko zapłon -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
Z tego co wiem to zapalil sie kocyk termiczny ktory siedzi na zeliwie sprezarki .... taka awaria to nie awaria ,ale syfu narobila !!!
ps a 10,2 i tak pojechal , i jest szansa ze bedzie startowal ponownie . ![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 16 September 2012 ![]() |
No i pojechał jeszcze
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 18 January 2012 ![]() |
pojechal i pozamiatal wszystko,
wygladalo zle ale jak sie pozniej okazalo korek zawiodl od zbiorniczka wyrownawczego |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
A z Uszczelką pod głowicą wszystko ok było ?
-------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 15 June 2010 Skąd: Łódź ![]() |
Gratuluję fury, miota nim jak szatan.Cosik się wysypało w ostatnim przejeździe w sparingu z gtrem?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 16 December 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
w finałowych przejazdach najlepsze ET chyba 10,04 więc pewnie mocno nie ucierpiał. Gratulacje furki
|
|
|
![]()
|
|
Wracamy z bemowa
Początek zawów zapowiadał się dramatycznie, jak wyżej pisali kolledzy zrzyciło mi wąrz z chłodzenia turbiny. Płyn polał sie na koc termiczny na kolektorze i zapalił się, strażacy ugasili ogień. Wyglądało to na uszczelkę pod głowicą, ale po wstępnych oględzinach okazało się że korek w zbiorniczku nie upuszczał ciśnienia. Dwie godziny trwało wyczyszczenie silnika z proszku gaśniczego. Udało sie sprzęt doprowadzić do jazdy i pojechać trochę powyżej 10s w ostatnim przejezdzie King of Street padł haldex i nie udało sie wygrać Kinga. Bardzo pracowite zawody. -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 09 April 2007 ![]() |
i tak jesteście WIELCY trzeba pomysleć na przyszlość o systymie gaśniczym
-------------------- 350z BIturbo 499,8km 688nm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Przeczyściłem. Następnym razem brak konkretów i opowieści o dupie Maryni będą nagradzane.
r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]()
|
|
Przeczyściłem. Następnym razem brak konkretów i opowieści o dupie Maryni będą nagradzane. r. spoko mnie mnie aż tak to nie przeszkadza -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 22 April 2012 Skąd: Lublin ![]() |
no kurde Ty to zawsze masz jakies atrakcję. Macie jakies filmiki?
jak corsa? |
|
|
![]()
|
|
Filmy będą w poniedziałek
postaram się wrzycić jakieś zdięcia -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 30 April 2006 Skąd: Skarżysko-Kamienna / Warszawa Wawer ![]() |
Golf robi mocno robotę ! Akurat przybyłem w takcie usuwania malowania proszkowego w komorze i wyglądało to nie za fajnie, ale późniejsza jazda była na grubości
![]() ![]() -------------------- VW 16V++ :)
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 03 July 2010 ![]() |
Graty auta
![]() Pewnie jak by haldex hulał to byś wygrał Kinga ![]() ![]() |
|
|
![]()