![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 10 December 2009 Skąd: Śląsk/Imielin ![]() |
Golf -7.00 GS -6.61 Blacha- 6,5x o ile dobrze pamiętam tak ogólnie są to czasy ET+RT czasy GSa i Blachy są dobre ale to nie ich optimum więc nie ma co porównywać Jeszcze nie sprawdziłem czy awaria układu chłodzenia jest poważna, w każdym razie rura łącząca turbiną z IC rozłamała mi króciec plastikowy na przewodzie z chłodnicy. Jest duża szansa że się nic więcej nie stało. zawody mnie się osobiście podobały, i a to dlatego że było się z kim ścigać, jedna Subarka przy starcie mi odjeżdżała co było dobrą motywacją. -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
To czas na 1/8. A 1/4 nie była wogóle mierzona ? Ciekawe ile by było ? Może rudnickie 10,3 by pękło ![]() na pewno rudniki miały lepszą trakcję i według mnie czas z rudników pęknie ale na torze o podobnej przyczepności. na setapie z rudników pojechałem do DE i tam na 1/8 mili prędkość na mecie miałem trochę poniżej 180km/h a na tych zawodach robiłem trochę poniżej 200km/h samochód fajnie jechał tyle że na 1 biegu strasznie się kopał i dlatego Subara na starcie była gurą. -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Siema gratki wyniku jeśli w RT+Et bo to już potworek!!!
Eot . Sory ,że w Twoim temacie , ale co tam robił GS i Blacha? mieli zbiorniczek spryskiwacza i bieżnik na oponach? Dlatego nie pojechałem bo regulamin zabraniał.... Pozdo do zobaczenia w Ełku chyba ,że jedziesz za tydzień na Seat Racing? Stan będzie wiec może mały rewanż za awarie w finale?.... ![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: Łomianki ![]() |
vtg robiło tam tylko pokazy.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 09 April 2007 ![]() |
no moje gratki łukasz
gdyby lamik dysponował 1 tysięczną budrzetu vtg to byłby o wiele szybszy -------------------- 350z BIturbo 499,8km 688nm
|
|
|
![]()
|
|
Hahahahaha ale bzdura.
Wracając - golf w Płocku jechał na prawdę dobrze, robił duuuże wrażenie. Dźwięk z zewnątrz - miazga. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 16 December 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
GS gumował asfalt przed naszą klasą i faktycznie był nie klasyfikowany bo robili tylko pokazy.
-------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
Awaria wyglądała tak
![]() po zalaniu silnika wychodzi że wszystko jest ok Jeśli coś będzie nie tak z uszczelką to okaże się na Rykach -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: Marki - kiedyś W-Wa Wawer ![]() |
A to miodzio - taka awaria to nie awaria ...
A golf V8T też jechał ?? -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
Teraz Pług-407SW 2.2HDI Twin-Turbo, Mercedes W201 E230 Youngtimer w poszukiwaniu Supry MK3 7MGTE |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
Jechał jechał ale chyba szału nie było ..
-------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
Przyjechał sobie na kołach jechał ładnie i brzmiał nie gorzej od tego tutaj.
|
|
|
![]()
|
|
Przyjechał sobie na kołach jechał ładnie i brzmiał nie gorzej od tego tutaj. I na końcu zawodów mu BLOW off odpadł... -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 22 August 2006 Skąd: WKZ ![]() |
Gratuluje, golf i maluch robiły robotę. W Rykach jest lepsza trakcja niż w Rudnikach, może jakiś rekord padnie?
-------------------- golf mkI 4x4
golf mkII V8 audi A2 R36 polo 86C XX w budowie |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 05 January 2011 Skąd: Gdańsk ![]() |
czemu w temacie nadal widnieje FWD?
-------------------- Było:
Astra F Kombi GL '92 1.4 8v -> 2.0 8v. Vectra B Kombi Sport Zender '01 2.6 24v. Jest: Volvo V70 '98 T5 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 16 December 2010 Skąd: Imielin ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Bo z fwd jest silnik, skrzynia i...... szofer który niema czasu zmienić teamatu ![]() coś w tym prawdy jest po Rykach postaram się popracować nad tematem -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 27 February 2004 Skąd: Piotrków Tryb. ![]() |
coś w tym prawdy jest po Rykach postaram się popracować nad tematem akurat bedzie okazja tez podpis zmienic bo rekord kolejny bedzie ![]() -------------------- Polskie VTI - Fiat SC 1.4 16v - et 14,665 - Ryki 2008
Czeskie TSI - Octa 2FL 1.8tsi SWAP na 2.0tsi - et 12,939s/193km/h - Olsztyn 2015 2 v-ce MISTRZ POLSKI Klasy PROFI FWD TURBO |
|
|
![]()
|
|
znalazłem dziś film
na którym widać że robię 7.03 z czasem reakcji 0.26 czyli ET6.77 (3.10 minuta filmu) Film też potwierdził moje obawy co do tego że miałem strasznie kiepskie wyjście z progu. Na filmie (2.33 minuta) widać że mam czas RT0.07 subaru miało czas RT0.28 a i tak potrafiło mi minimalnie uciec na starcie. -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
Nie wiedziałem też że strzelam ładnymi niebieskimi marchewami, stanowczo za mało podlane paliwem
-------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 26 June 2025 - 19:49 |