![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 26 July 2009 ![]() |
1. a ile Cie To wynioslo kolego - chodzi mi o cene czesci takw zaokragleniu ?
2. czy jest mozliwie uturbinie vr6 bez odbrebnego ems ? na orginalnym kompie tak zeby peklo 450 - 500 km? ( przy zalozeniu ze mamy , kolektor , turbo, ic, bov, orurowanie, i wydech umiemy sobie sami pospawac) 3. ile wytrzymuja orginalne korby tak na oko ? byles nim kiedys na authobanie zeby sprawdzic v max ? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 August 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Jest zrobiona blokada układu różnicowego którą można demontować np do jazdy na co dzień, cały problem polega na tym żeby ją zdjąć musze zdjąć prawą półoś o wymienić flanszę mocującą półoś do skrzyni, na flanszę bez blokady Dzięki :-) Kiedy pisałem swojego posta widziałem oczami wyobraźni awd z przełącznikiem w kabinie fwd<->rwd ;D -------------------- e55 amg w210 - gone
m3 e46 - gone scirocco r dsg |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 10 December 2009 Skąd: Śląsk/Imielin ![]() |
Dzięki :-) Kiedy pisałem swojego posta widziałem oczami wyobraźni awd z przełącznikiem w kabinie fwd<->rwd ;D To Daleko poniosły cię wodze fantazji -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
1. a ile Cie To wynioslo kolego - chodzi mi o cene czesci takw zaokragleniu ? 2. czy jest mozliwie uturbinie vr6 bez odbrebnego ems ? na orginalnym kompie tak zeby peklo 450 - 500 km? ( przy zalozeniu ze mamy , kolektor , turbo, ic, bov, orurowanie, i wydech umiemy sobie sami pospawac) 3. ile wytrzymuja orginalne korby tak na oko ? byles nim kiedys na authobanie zeby sprawdzic v max ? odp 1 Dobry używany samochód za tego golfa by był. odp 2 Jest ale mija się to z celem. Da się to ogarnąć na ecumasterze ale najlepiej założyć Standalona odp 3 Nie sprawdzałem ale z tego co słyszałem do 400 podobno dają radę W 12s rekordowo zrobiłem 220Km/h więc możesz przypuszczać że V-max będzie poza możliwościami karoserii golfa, nie jestem wariatem żeby ją sprawdzać. -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
a więc to boost controler z megasquirta 3 tak fajnie działa ? korzystasz z osobnych map dla pierwszych biegow czy uzalezniles boost od predkosci ? Jakie są Twoje wrażenia odnośnie msa 3 ? nie miales problemow żadnych z uruchomieniem tego?
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Uznanie za prace i rezultaty
|
|
|
![]()
|
|
a więc to boost controler z megasquirta 3 tak fajnie działa ? korzystasz z osobnych map dla pierwszych biegow czy uzalezniles boost od predkosci ? Jakie są Twoje wrażenia odnośnie msa 3 ? nie miales problemow żadnych z uruchomieniem tego? Niestety nie do końca MS3 ma 2 mapy doładowania od biegów, ja mam własny patent na regulację doładowania na każdym biegu -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 20 October 2010 Skąd: wawa ![]() |
i jak wiadomo co sie wysypało?
-------------------- seat Leon 490 hp sold
Audi A3 R32 turbo project coming soon |
|
|
![]()
|
|
i jak wiadomo co sie wysypało? Jeszcze nie Pewnie okładzina w tarczy pękła zdarzyło mi się to już kiedyś -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 20 October 2010 Skąd: wawa ![]() |
Lublin bedzie grany
![]() -------------------- seat Leon 490 hp sold
Audi A3 R32 turbo project coming soon |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 13 September 2010 ![]() |
jak poszlo w Sosno ?
|
|
|
![]()
|
|
pierwsze miejsce z eliminacji czau niestety nie pamietam
-------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
obilo mi sie o uszy ze 12,3 padło
-------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 30 March 2008 ![]() |
wydaje mi sie ze lukasz zrobil ET 12.1
-------------------- ET 11.162 - Zegrze Pomorskie
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 11 May 2009 ![]() |
jaka nawierzchnia była i jak reszta poszła?
|
|
|
![]()
|
|
wydaje mi sie ze lukasz zrobil ET 12.1 Ogólnie moje najbardziej niebezpieczne zawody w historii. mój ET to 12.19 Było wąsko i nierówno, i dość ślisko, z tego co pamiętam Rafał Hondą był drugi z czasem ET 13.2 ale nie jestem pewien reszta była dużo słabsza, będą oficjalne wyniki to się okaże -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 13 September 2010 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
W sunie na tych zawodach miałem trzeci czas
![]() Słaba konkurencja była Filmiki z eliminacji -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 21 September 2003 Skąd: Elbląg ![]() |
Gratulacje półosie juz nie pękają ?
![]() -------------------- Black smoke racing corrado tdi by CHANGE Engine Garage soft by Bartezzz
|
|
|
![]()
|
|
Poprzedni napęd na 100% nie zniósł by tych zawodów z powodu nierówności na pewno urywał bym półosie i możliwe że trójka by też wyleciała.
Na ostatnich 100 metrach było tak nierówno że miałem spore problemy z utrzymaniem samochodu i wyhamowaniem. -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 25 June 2025 - 01:40 |