![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 12 September 2009 Skąd: www.Mickey-Garage.pl ![]() |
moge zostawic auto pod góre na skreconych kołach z załączoną pompą na maxa w haldexie 2gen, i auto samo stoi, przy manualnym sterowaniu można zapiąć tył na postoju
-------------------- WWW.MICKEY-GARAGE.COM
Części wykonywane indywidulanie Racing Custom Parts zapraszam ![]() ![]() Tsunami 0-100km/h - 1.7sec - 1231KM 1171Nm - ET@8,471 / 275km/h |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 10 December 2009 Skąd: Śląsk/Imielin ![]() |
-------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 09 April 2007 ![]() |
To pokaż gdzie są takie po 300zł. z całym szacunkiem dla ciebie, kupilem 2 dyfry haldexa 4 generacji po 300zł zreszta sam lamik bedąc u mnie też kupił na alegro haldexa za 300zł są takie po 2 tyś zł i są takie po 300zł kwestia zrozumienia i kupienia w d0obrej cenie najważniejsze jest to ze przełożenia i 2 i 4 generacji sa takie same -------------------- 350z BIturbo 499,8km 688nm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
z całym szacunkiem dla ciebie, kupilem 2 dyfry haldexa 4 generacji po 300zł zreszta sam lamik bedąc u mnie też kupił na alegro haldexa za 300zł są takie po 2 tyś zł i są takie po 300zł kwestia zrozumienia i kupienia w d0obrej cenie najważniejsze jest to ze przełożenia i 2 i 4 generacji sa takie same Przeglądam często tego typu części na allegro i jakoś nigdy nie spotkałem się z haldexem za 300zł,przeważnie ceny to są ok 1tyś. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
num wiem ale czasem trafia sie po 300 kwestia trafu
tu masz foto 2 moich haldexów jeden już siedzi w calibrze http://images35.fotosik.pl/230/79692416f790d205gen.jpg -------------------- 350z BIturbo 499,8km 688nm
|
|
|
![]()
|
|
Fakt czasami się trafi ale rzadko
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 30 March 2008 ![]() |
mnie sie udalo kupic haldex 2 za 250 z kpl.walem. Lukasz i zobacz w moim golferze przednie kola poslizgu mie potrzebuja zeby sie tyl krecil
![]() http://www.youtube.com/watch?v=IHM0emXIS_o...feature=related -------------------- ET 11.162 - Zegrze Pomorskie
|
|
|
![]()
|
|
No wiem bo pewnie z przodu półośki nie miałeś i tył przejął całom moc
|
|
|
![]()
|
|
Pewnie niektórzy myślą że jedynie mi głupoty w głowie i z samochodem nic nie robię, niestety czasu mi brak ale ogulnie coś się dzieje.
Do skrzyni 6bieg zrobiłem sobie koło zamachowe zamiast dwumasa i sprzęgło mam ogulnie gotowe brakuje mi jedynie tarczy 240mm z tłumikiem drgań. ![]() ![]() ![]() Najgorsza Robota była z dystansem do koła zamachowego bo bardzo dokładnie wywiertać otwory trzeba było. -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Z jakiego materiału zrobiłeś dystans i koło? Jaka jest waga kompletu?
Wygląda bardzo ciekawie, ja podobną robotę będę w swoim padle musiał uskutecznić. -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 06 June 2004 Skąd: JAWORZNO ![]() |
Może to i głupie pytanie ale dla czego nie zrobiłeś całego koła z jednego kawałka bez przejściówki a tylko z odpowiednim odsadzeniem, skoro i tak zamach był robiony od zera ?
-------------------- Civic 1,6 125ps@142 Nm / 329ps@445Nm
Lepiej zrobić coś czego będziesz chwilę żałował niż żałować , że tego nie zrobiłeś ! |
|
|
![]()
|
|
Zamach zrobiłem dwuczęściowy ponieważ nie miałem skąd wziąć tak grubego żeliwa, więc stwierdziłem że najlepiej będzie dorobić stalowy dystans i przerobić oryginalne koło zamachowe.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Fri, 15 January 2010 Skąd: okolice częstochowy ![]() |
poskładałeś puzzle??? pod koniec tygodnia wpadam na inspekcję!
![]() -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
A gdzie tam jeszcze org skrzyni nie zdemontowałem z golfa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 October 2010 Skąd: Gubin Racing Team ![]() |
Wieści się roznoszą, że dziś 11,99 padło a to dopiero początek sezonu, rozumiem że skrzynia 6 biegowa już jest założona?
|
|
|
![]()
|
|
ja też gratuluje wyniku
-------------------- 350z BIturbo 499,8km 688nm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
Dawaj film jak jest.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 17 June 2008 ![]() |
Również gratulacje - to pierwszy 11-sekundowy samochód FWD Street i mam nadzieję, że za 2 tygodnie w Kamieniu Śląskim będzie atak na lepszy wynik
![]() I błagam: nie rób AWD, bo wtedy rekordy byłyby łatwiejsze i bardziej przewidywalne. Robienie rekordów samochodem przednionapędowym i na dodatek z pełnym wnętrzem daje większą satysfakcję niż klepanie powtarzalnych wyników samochodem czteronapędowym. Dla klasy FWD Street pewna granica pękła - niech kolejne pękną, a Łukasz i jego Golf niech ustawią wyższą poprzeczkę dla aut FWD Street, bo wtedy rywalizacja w tej klasie będzie coraz to coraz bardziej pasjonująca ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 30 March 2008 ![]() |
brawo lukasz hondy daly dupy
![]() -------------------- ET 11.162 - Zegrze Pomorskie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 06 July 2005 Skąd: [SRB] Czerwionka-Leszczyny ![]() |
brawo lukasz hondy daly dupy ![]() mamy i to nie jeden... ![]() oj działo sie działo... GRATULUJE!!! -------------------- złomowanie pojazdów-recykling
sląskie i opolskie-odbiór własnym transportem auto handel,auto czesci,pomoc drogowa NowmaRacing 605829000 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 24 June 2025 - 12:48 |