![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 06 July 2007 Skąd: slask :) Racibórz/Rybnik ![]() |
Bracia Lamik porostu bawią się autami(jak w dzieciństwie:P)Tu dokładają sobie "niutkow",z drogiej strony wycinają wydech.Oni po prostu maja frajdę ze mogą w nich "podłubać". to fakt, a tu tigra 400 koni a tu polo 400 i co? i nic ![]() -------------------- 2011 SSS -> W-ce mistrz RWD DRAG , Bemowo ET - 12,89 (mat suszarka)
2011 bigbmw -> 1 miejsce King of BMW - ET: 12,51 (mat suszarka) (urwane 0,3sek) 2012 sss Ełk -> ET: 12,01 (mat suszarka) (urwane 0,5sek) 2013 sss Kamień Ś. -> ET 11,2 (mat suszarka pocięta :P ) (urwane 0,8sek i napędy też :P) 2015 automaster -> ET 12,2 Najszybszy Lotus 7 w pl. 2016 k64 DragGirl -> ŻONA w BMW TURBO !!! :) e46 m50 608KM 800nM Go Babe GO ! :) dyno: 740KM 1000nM seria wałki - m50 3.0 nowy projekt - sie robi czasem :P performance.k64.pl turbo replki i orginalne gt35 gt30 gt28 ... repliki, BMW TURBO zestawy , wastegate, blow off ... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Bracia Lamik porostu bawią się autami(jak w dzieciństwie:P)Tu dokładają sobie "niutkow",z drogiej strony wycinają wydech.Oni po prostu maja frajdę ze mogą w nich "podłubać". Swoją aprobatę dla pracodawców możesz wyrazić osobiście,więcej punktów zyskasz ![]() -------------------- quattro
|
|
|
gość_Pracownik Lama&Lama_* |
![]()
|
![]() |
Sorry ale ja nie musze sie podlizywac pracodawcami..Kolesie sa spoko i tyle.Pisze tyle co zaobserwuje, a nie to co poprawi moja sytuacje w pracy.Jak chcesz sie przekonac to przyjedz i zobacz.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
Sorry ale ja nie musze sie podlizywac pracodawcami..Kolesie sa spoko i tyle.Pisze tyle co zaobserwuje, a nie to co poprawi moja sytuacje w pracy.Jak chcesz sie przekonac to przyjedz i zobacz. ale tutaj wolimy czytac o ciekawym aucie, a nie o twoich prywatnych sprawach;] -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
gość_Pracownik Lama&Lama_* |
![]()
|
![]() |
ok
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 10 December 2009 Skąd: Śląsk/Imielin ![]() |
Jeśli ktoś z okolicy miał by pożyczyć G-TECHa to zmieże sobie przyspieszenie od 0-100 i od 100-200
oto kilka filmików z wyścigów dla tych co chcieli by sobie po oglądać Praktycznie całe 1/8 mili na zerwanej przyczepności -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
widze ze masz juz swoj fun club
![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
Towarzysze na zawodach, na szczęście jak jadę w samochodzie to nie słyszę jak robią mi siarę.
-------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 17 June 2008 ![]() |
Co do tych towarzyszek, to jak w Kamieniu Śląskim w lipcu zrobiłeś życiówkę, to myślały, że wcześniej zrobiłeś lepszy wynik (o ile dobrze zrozumiałem
![]() Gratuluję fanek i oczywiście samochodu ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Zemną jezdzą na zawody różne osoby i nie zawsze są zorientowane więc wcale się temu nie dziwie.
A w sumie to tak to jest z tymi kibicami człowiek robi niskie 12 a oni myślą ze to nic takiego. -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 09 April 2007 ![]() |
miałem okazje luknąć pod maske i poznać kolege musze pogratulować projejktu, bardzo mnie cieszą takie auta dłubane amatorsko ,mające potężny potęcjał.
nie wyprówane do golej blachy na zawodach jagby wyjąć butle z gazem ok 40kg to czas napewno był by lepszy ale najważniejsze że właściciel auta jest zarażony pasją i otwartym na nowe znajomości -------------------- 350z BIturbo 499,8km 688nm
|
|
|
![]()
|
|
Na zawody ściągam butle ze względu na wagę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Również pozdrawiam właściciela i gratuluję samochodu/czasu! - chyba nawet zdarzyło nam się jechać kiedyś w "parze"...
Chętnie bym zobaczył filmik jak to się zbiera 0-200 (na zegary) -------------------- [Honda Civic 320KM] [Audi S4 B5 500KM] [Skoda Octavia vRS 260KM]
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 21 August 2010 ![]() |
No , no golfina ładnie chodzi , często cię widyje w Bojszowach i w bieruniu , kopyto to ma niezłe.
|
|
|
![]()
|
|
Po zawodach w Kąkolewie gdy awarii uległa uszczelka uszkodziła mi się panewka na jednym korbowodzie.
nie zastanawiając się wiele zadzwoniłem do ASO chcąc kupić nowe. Okazało się jednak ze trzeba na nie czekać 2 tygodnie bo w Polsce akurat nie było ich na stanie, a że nie miałem tyle czasu bo to było tydzień przed zawodami kupiłem nowe panewki z GLYCO a oto co się z nimi działo ![]() Panewki zamknęły się do środka tak wyglądają w porównaniu do nowych panewek ![]() ![]() Szczerze mówiąc nie polecam tych panewek są bardzo niskiej jakości i wykonane są z dużo słabszego materiału. Dotąd jeździłem na oryginalnych i nic mi się z nimi nie działo. Nie zastanawiając się znów zbyt dużo, zagranicą kupiłem nowe wzmacniane panewki korbowodowe do golfa. ![]() i przyznam się szczerze nie wiedziałem jakiej firmy są te panewki. Gdy odpakowałem paczkę okazało się że są to oryginalne panewki z grypy VW z opakowań został usunięty numer katalogowy panewek. Mam pytanie z czego to mogą być panewki? Na pewno nie są to panewki z VR6 bo od wewnętrznej strony jak widać na zdjęciu mają napyloną czarną powłokę i są dwa rodzaje panewek, w jednych opakowaniach są panewki górne a w drugich panewki dolne. -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 21 February 2008 ![]() |
Seryjnie najczesciej ida KS, nie ma na panewkach logo producenta?
|
|
|
![]()
|
|
Chodziło mi z jakiego silnika mogą być te panewki.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 11 August 2008 Skąd: Polska ![]() |
na pierwszy montaż też często idą właśnie glyco w vw ,nie jeden silnik rozebrałem i były właśnie takie panewki aż dziwne że się skończyły tak szybko
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 06 June 2004 Skąd: JAWORZNO ![]() |
jaki ten świat mały , mieszkam blisko i może się kolega nieco wiadomościami na żywca podzieli bo też mam zamiar turbić własnymi rękoma mk3 2,9 syncro a jestem z Jaworzna więc blisko
![]() -------------------- Civic 1,6 125ps@142 Nm / 329ps@445Nm
Lepiej zrobić coś czego będziesz chwilę żałował niż żałować , że tego nie zrobiłeś ! |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 21 February 2008 ![]() |
Zaciekawila mnie ta sprawa, pokaz zdjecia numerkow czy znaczkow na tych panewkach.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 23 June 2025 - 19:28 |