![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: z Reguły ![]() |
bezduszny, to które wstawiłeś, to jest wnętrze TGXa
TGL/TGM jest takie: ![]() -------------------- ///M
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 06 December 2004 Skąd: Kraków ![]() |
Volvo polecam bo model FH12 bardzo pasuje kierowcą, którzy spędzają większość swojego życia w ciężarówkach. Ale to też kwestia gustu...?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 19 August 2004 ![]() |
Volvo polecam bo model FH12 bardzo pasuje kierowcą, którzy spędzają większość swojego życia w ciężarówkach. Ale to też kwestia gustu...? No ale założyciel tematu chce kupić "małą" ciężarówkę. Ale skoro już mowa o dużych to pod względem wygody i organizacji miejsca w kabinie moim zdaniem ACTROS nie ma równych (chyba ,że TGX ale z nim nie miałem do czynienia) - nie wiem jak to się przekłada na małe. |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
mozna tez wziac Axora
to takie Atego z buda prawie wielkosci Actrosa ( silniki proste 6 cyl z atego ) i niech mi nikt nie mowi ze atego to shit i psuje sie czesciej od Scani czy Volvo bo to gowno prawda -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
Axora masz na kołach 19,5" ?
... z tego co wiem to nie. Niestety jest ograniczenie, że przestrzeń ładunkowa musi mieć nie mniej niż 2,7m przez co samochód musi być na kołach 17,5" a maxymalnie na 19,5" |
|
|
![]()
|
|
no ma 22.5
wiec jedynie Atego S, jezeli ma byc lezanka ale zabudowa to sprawa zamowienia wiec chyba nie bylo by problemu z ta wysokoscia -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
z zabudową nie ma...
ale z maksymalną wysokością już będzie Do tego cena...Axor to już inna pólka |
|
|
![]()
|
|
wiec cos na bazie Atego , skrzynia automat jest w opcji (mechanika z hydraulika) , kola , lezanka , silniki 4-6 cyl Euro 5, niska masa , dobra ekonomia
moge pogadac jutro ze sprzedawcami i popytac o opcje i ceny -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
Wycenę Atego i to chyba dość dobrą już mam.
Co ciekawe, jesienią będzie lifting tego modelu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: z Reguły ![]() |
i niech mi nikt nie mowi ze atego to shit i psuje sie czesciej od Scani czy Volvo bo to gowno prawda mam ci dać namiary np. do firmy która ma 30 atego i właśnie negocjują przesiadkę na TGL ze względu na wyjątkową awaryjność atego? Merc może nie jest zły, ale ma jedną podstawową wadę - przesadzili z elektroniką i to się teraz mści -------------------- ///M
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 15:53 |