![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Ci powiem że nawet ci to szło ale ja na seryjnym silniku wykręciłem 2.15
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 01 December 2008 Skąd: Płock ![]() |
dzięki, ja też mam seryjny silnik
![]() przejazd z filmu zakończyłem z czasem 2:02,595, później pojechałem o 0,5 s. szybciej, co też uznać należy za mój rekord trasy ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 18 August 2009 Skąd: Sobótka ![]() |
gratulacje, jednego z nielicznych tutaj projektów do latania po winklach i to takiego poważniejszego, mimo nie wydania miliona baniek ukończyłeś projekt na który trafiłem dawno temu jak sam szukałem info o swiftach
![]() ![]() -------------------- e36 318Ti zabawka -było
E36 325 sedan - nowa zabawka |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 15 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Podobuje mi się to! Widać, że kierowca ma w głowie "atak"
![]() -------------------- WORKSHOP
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
jaka kamerką nakrecales?
widac,ze jak wrzucisz lepsza opone to na pewno bedzie lepiej. obejrzalem filmik dwa razy,bo na pierwszy start naprawde robi wrazenie. mysle,ze kierowcy z niejednej esy floresy nie ogarneliby tak tego swifta. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 14 July 2004 Skąd: Rz ![]() |
za nerwowo
![]() -------------------- Quality means doing it right when no one is looking.
|
|
|
![]()
|
|
jaka kamerką nakrecales? widac,ze jak wrzucisz lepsza opone to na pewno bedzie lepiej. obejrzalem filmik dwa razy,bo na pierwszy start naprawde robi wrazenie. mysle,ze kierowcy z niejednej esy floresy nie ogarneliby tak tego swifta. dzięki za miłe słowa, kamera Sony, ale jaka dokładnie to nie wiem (pożyczona) - wygląda tak: klik za nerwowo ![]() przecież to A grupa, musi być nerwowo ![]() A tak serio to zgadzam się, zbyt nerwowo. Ogólnie jak obejrzałem onboardy, to zmieniłbym trochę tor jazdy, ale to mądry Polak po "szkodzie"... Jak ma ktoś jeszcze jakieś uwagi do jazdy to bardzo chętnie wysłucham! |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 ![]() |
uwag do jady nie mam bo nie ogarniam własnego auta.
filmy bardzo mi się podobają, od początku sam projekt był ciekawy i jest do tego masz ten dar dobrego prezentowania, filmy super się ogląda powodzenia w startach. na oponach nie oszczędzaj, wiem fajnie się mówi jak pod koniec projektu wszystkiego brakuje. kup dobre opony 3M kciuki, pozdrawiam Grzegorz -------------------- Bóg też jeździ quattro.
|
|
|
![]()
|
|
No to jeszcze aktualne fotki:
![]() ![]() ![]() Obecnie samochód legitymuje się mocą 112 KM i 129 Nm, waży 830 kg z pełnym bakiem (40 l) i dwoma fotelami na pokładzie. Jeśli wszystko dobrze pójdzie to przez zimę zamontuję wałki - od dłuższego czasu leżą już na półce i czekają na resztę potrzebnych części. Oprócz tego na pewno trzeba zainwestować w opony (w zasadzie jest to priorytet) i może lżejsze koła. Ogólnie w górach strasznie mi się spodobało i równie strasznie chciałbym pojechać cały przyszły sezon, ale to wiadomo - koszty... zobaczymy jak to będzie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 11 January 2009 ![]() |
Super świstak z ładną mocą
![]() Pozdrawiam -------------------- Fiesta XR2i ITB
|
|
|
![]()
|
|
Pamiętaj że czesto sportowców ogranicza homologacja. ja buduje wiliamsa i musze dawac skrzynie za 4 klocki, podczas gdy mógłbym poskłądac puzle za 1000 i miec to samo ale zęby inne
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 13 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
A poza tym GSMP to nie KJS-y...
|
|
|
![]()
|
|
Ale krótka skrzynia się mocno przydaje
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 14 July 2004 Skąd: Rz ![]() |
Czuczu czy Ty wszędzie musisz marudzic na kase?
gentelmani nie rozmawiaja o pieniądzach ![]() -------------------- Quality means doing it right when no one is looking.
|
|
|
![]()
|
|
doczekałem się filmu z zewnątrz:
Jak widać auto trochę się przechyla (ma ktoś pomysł jak to zniwelować?) i przydałaby się jednak "szpera". No i koniecznie opony. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 14 November 2006 ![]() |
na przechyly to twardsze amory przod i stabilizator przod+tyl w miare mozliwosci ( nie wiem czy mozesz )
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 November 2004 Skąd: Łódź ![]() |
Opony racja, ładnie zapinasz tym małym bzykiem.
-------------------- don't be such a wimp
STOP Pijanym kierowcom. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 February 2010 Skąd: Mazowieckie ![]() |
mój swift gti bardziej stabilniejszy zrobił się gdy zamieniłem seryjne koła na alusy 15cali i opony 195/50, na szerszych oponach w moim odczuciu w zakrętach zachowywał się pewniej i stabilniej, szczególnie przy prędkości. Seryjny profil się za bardzo wykłada.
-------------------- Stage3
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 ![]() |
nie rób niczego do puki nie zmienisz opony. dobierz felgę i oponę i testuj. jestem przekonany że się wiele wyjaśni po tej zmianie.
pozdrawiam G -------------------- Bóg też jeździ quattro.
|
|
|
![]()
|
|
NDS jest prośba, puszczałeś przewody w kabinie, a jak poprowadziłes je do kosza w baku i do komory silnikowej?
Niedokładnie pokazane jest to w homo muszą byc złączki ?? pokazałbyś foto |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 06:05 |