![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 12 June 2010 ![]() |
Zastanawiam sie czemu kolega czeslaw tak cicho siedzi.Skoro ma 20k pln do zgarniecia.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 11 December 2008 Skąd: Na dole z lewej strony mapy ![]() |
Byla chwilowa przerwa w temacie bo mielimy weekendowy wyjazd na tor kielce. Sytuacja na dzien dzisiejszy .......... CH*J auto ewidentnie mnie zdenerwowalo i skoczylo na ambicje i chocbym mial siedziec nad nim nastepny tydzien to znajde przyczyne . Kilka faktow 1. pomiar 1 robil wlasciciel na dynomecie wynik 331 koni 2. pomiar na maha po czyszczeniu , naprawie wydechu , nowych swiecach , filtrze itd 332 konie prz 40 st 3. pomiar na maha po programie ..... 333 konie .... K*rwa zart ? przy 40 st 4. pomiar przy temp 30 st 342 konie 5. dzisiaj pojawilo sie swiatelko w tunelu CDN. I tak ani grosza bym nie zobaczyl ![]() Jak ktos chce to przeciez moze sobie to czyscic, nawet codziennie. Ja bym tego nie zrobil i tyle. Wolny kraj, wolny wybor. Dla mnie temat wyczerpany, wiecej tu nie napisze. -------------------- Mocy Dostarcza JETRONIK
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
1 pomiar robił właściel ....więc mógłbyć z dupy
![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
I tak ani grosza bym nie zobaczyl ![]() Jak ktos chce to przeciez moze sobie to czyscic, nawet codziennie. Ja bym tego nie zrobil i tyle. Wolny kraj, wolny wybor. Dla mnie temat wyczerpany, wiecej tu nie napisze. czesław przyjmij zakład to sie wszyscy przekonamy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Dokładnie. Przyjmij zakład bo to gruba kasa, a teza jest przez Ciebie postawiona. Więc zachowaj się honorowo i po prostu udowodnij całemu forum że jest tak jak twierdzisz. Nie musisz im dawać kasy jak przegrasz więc o czym mowa...
Po drugie nie mów, że nie zobaczysz pieniędzy bo to gówniany wykręt -------------------- Hondy i Mercedesy AirRide modyfikacje seryjnego Airmatica
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Zawodowo -obrabiarki przemysłowe. Z pasji -samochody, elektronika Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 15 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Trzeba mieć jaja i dwie osoby pokazały, że je mają. Całe racingforum wierzy, że panowie kładą kasę na stół bo nie są osobami z nikąd tylko parę lat z nami są. Natomiast jedna wychodzi na trolla internetowego nie podejmując rzuconej rękawicy na dodatek zamiast skończyć swoje jałowe wywody dalej wciska nam trotyl, brzozy i inne demagogie.
-------------------- WORKSHOP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Driftman ale wlasnie odwrotnie ja chce te 10 tys od niego zeby mial nauczke. Czeslaw sie podpiera w czasach RL odczuciami dupohamowni kogos kto ma silnik ktory nie ma nic wspolnego z BNS bo o nim jedt ten watek. Juz nie chce tego komentowac nastepny rs4 bedzie puszczony na live albo krecony hd i wstawie mu film...... moze sie odczepi wtedy od brzozy .....
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Doug z mrc takze bierze udzial w zabawie .....
MRC Carbon Clean Inspection of intakes, ports cleaned and finished, valves cleaned and finished, valve seats cleaned and finished, injector clean, documented pictures of clean on request. From £897.60 http://www.mrctuning.com/index.php?option=...4&Itemid=59 Czy mozemy zamknac juz ten temat ? Zdjecia z prac mrc na ich fb P.s to co wkleiles to wyniki auto zepsutego o czym wtedy nie wiedzialem jeszcze. Dlatego a pisalem to juz 10 razy 280-330 koni auto zepsute 340-370 auto brudne -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 11 December 2008 Skąd: Na dole z lewej strony mapy ![]() |
Piszesz : Publicznie cie wyzywam bierzemy rs4 hamujemy , czyscimy , hamujemy zaklad o 10 tys zl podejmujesz ? Tylko że Ty ten test juz wykonałes Byla chwilowa przerwa w temacie bo mielimy weekendowy wyjazd na tor kielce. Sytuacja na dzien dzisiejszy .......... CH*J auto ewidentnie mnie zdenerwowalo i skoczylo na ambicje i chocbym mial siedziec nad nim nastepny tydzien to znajde przyczyne . Kilka faktow 1. pomiar 1 robil wlasciciel na dynomecie wynik 331 koni 2. pomiar na maha po czyszczeniu , naprawie wydechu , nowych swiecach , filtrze itd 332 konie prz 40 st 3. pomiar na maha po programie ..... 333 konie .... K*rwa zart ? przy 40 st 4. pomiar przy temp 30 st 342 konie 5. dzisiaj pojawilo sie swiatelko w tunelu CDN. Przez dwa lata nie wrzuciles ani jednego wykresu po samym czyszczeniu. Pokazujesz serie, zrobisz oprocz czyszczenia 10 innych rzeczy, w tym ktos zrobi do tego program, przesunie limiter i tak wychodza rozne wyniki. Test zrobiles sam, wiec chyba jestes wiarygodny. Czy moze ten egzemplarz byl zly? A co jakby do tego test tez taki przyjechal? Tez bys sie pewnie wykrecal. Bo jak sam widzisz czyszczenie nie dalo by nic. Chyba ze 1,2 konie to dla Ciebie jest efekt wart tej roboty. Podac wam nr konta? ![]() -------------------- Mocy Dostarcza JETRONIK
|
|
|
![]()
|
|
Rece mi opadaja .... czy ktorys z modow moze cos z tym zrobic ?
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Specjalnie dla ciebie podjechalem do pracy aby ci wkleic nalozone wykresy . Rs4 ktore bylo czyszczone w 2010 r i po roku po przebiegu jesli dobrze pamietam 40 tys km bylo drugie czyszczenie a to efekt . Masz czarno na białym rożnice 20 km w pełni sprawnym aucie .......
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 09 March 2006 ![]() |
to komu mam numer konta podać?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 22 February 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
P#%^*¥~,"\e, Czesław, jeśli jesteś pewien swoich racji i masz jaja, to przyjmij wyzwanie, wpadnie 20 tys, jeśli jednak nie...masz jaj, to nie pitol, bo to nie forum dla eunuchów, schodzimy na psy Panowie, i to nie tylko w tym wątku, czyżby spadek formy pod koniec roku ?!? ;-)
-------------------- dostałem drugą szansę :-)))...
|
|
|
![]()
|
|
P#%^*¥~,"\e, Czesław, jeśli jesteś pewien swoich racji i masz jaja, to przyjmij wyzwanie, wpadnie 20 tys, jeśli jednak nie...masz jaj, to nie pitol, bo to nie forum dla eunuchów, schodzimy na psy Panowie, i to nie tylko w tym wątku, czyżby spadek formy pod koniec roku ?!? ;-) +1 |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 30 December 2007 ![]() |
czytam czytam i...
po cholere czyscilem kolektor w starym klekocie;-) heh idąc tokiem rozumowania czesława to po co robić porting skoro to i tak nic nie da;-) moze dorzuce kolejne 10koła? bo qr.. siedze ze znajomymi których wiedza jest nie mała i pracuja w branży i jak patrzy sie na foto tego syfu to odrazu pierwsze co sie mysli to osz qrde to musiało jechac gorzej... w 100% zgadzam sie ze Sportmile i tyle. KUMAN moze Ty tak dla przykładu powiesz nam czy po czyszczeniu jest lepiej??? bo wydaje mi sie ze jest skoro pozrywało nity;-) co prawda to r36 ale ten sam rodzaj wtrysku... |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 24 March 2010 ![]() |
Sportmile jeżeli wrzuciłeś zdjęcia mojego. To ten spadek mocy był po 20tyś kilometrów nie po 40tyś.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Żyrardów ![]() |
Adas - a co jak czesław przyjmie zakład z Toba a ze mna nie? Wtedy kase zawijasz Ty? Albo jak przyjmie zakład ze mna, to bedziesz chciał swoja dole?
![]() Po nowym roku podjade do znajomego od RSa z moje miesciny, ma 2 wykresy wydrukowane, jeden od Adasia przed czyszczeniem, drugi od Doktora po czyszczeniu. PO SAMYM CZYSZCZENIU! -------------------- 885 60 50 40
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 17 December 2010 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 17 December 2010 ![]() |
MRC Tuning Stock: 390ps 434nm, Cleaned: 406ps 440nm, MRC Stage2, Ported Manifold, PRecats out: 439ps 487nm
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 10 July 2025 - 12:31 |