![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
Bartek pochwal sie kiedyś jak już kupisz ta m3 e30 Panowie w clozet temat. ps. To gg mnie rozwalilo 16 lat ![]() -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 17 August 2004 Skąd: Sochaczew ![]() |
w szoku jestem, ze temat jeszcze nie zamkniety
![]() ![]() -------------------- '08 b8 3.0tdi
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 23 November 2007 Skąd: Gdańsk ![]() |
Też mi pachniało gimnazjum...
Skoro już temat się zrobił luźny, to spytam z ciekawości. Jakie są najpoważniejsze różnice zwykłe e30 vs m3? Budę pomijam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Jak z reklamy 911 "See You in 20 years"
![]() -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 08 February 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
-------------------- Omega B Irmscher X20XEV
Corsa C GSi Z18XE Omega Evo500 C30NE/SE Szybciej wyglądają, niż jeżdżą. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 20 June 2007 Skąd: Śląsk ![]() |
Zamknijcie ten temat, bo drugi raz znowu się nie powstrzymam przed napisaniem czegoś brzydkiego:D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
zdenerwowaliście trola.....teraz będzie miał nawrot trądziku
![]() Nie rozumiem tylko co taki jegomość ma pod kopułą ,ze robi takie durne prowokacje. równie dobrze mogł napisać ,że chce kupić urquattro....i wsadzić tam diesla na pompowtryskiwaczach ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 29 May 2010 ![]() |
yyy wiek podjaraliscie się ze napisane jest 16 ??: ) 17 mam ale nie wie mczy takie wazne skoro mam pieniądze a mozna sobie chyba zrobic auto przed prawkiem chyba ze zabronicie mi ??
![]() |
|
|
![]()
|
|
aa co do waszego cwaniactwa to chyba mieliscie te tradziki itp bo piszecie o tym duzo
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 01 January 2010 ![]() |
w sumie to powinniscie wyluzowac, bo zlosc pieknosci szkodzi
![]() szkoda e30m3 bartek !! zrozum to ![]() -------------------- Renault sport / F1 team- nie dla hipokrytów
"w Renault czuje sie jak w domu"- R.K. |
|
|
![]()
|
|
dobra niemow mi ze szkoda tylko opisz jak tak tutaj komentujesz co moge wsadzic do tej silnika ??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
Graty z A gruppe, ewentualnie magnetyzer, stozkowy filtr, strumienice, chip, sportowe świece Brisk i zimny dolot z kibelrury.
BTW, czy leci z nami mod? ![]() -------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]()
|
|
widzialem u TOMSONA pare czesci kroby tłoki chyba jak dobrze pameitam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Najwiekszy przyrost mocy w silniku M3 N/A da Ci zamontowanie wyczynowego przyczłapu bulguratora
-------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 December 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Co się stało z racingforum że temat 17 latka o kosmicznych swapach jest dalej otwarty ?
-------------------- Zamiast na siłę ulepszać samochód lepiej ulepszyć kierowcę...
|
|
|
gość_M-Technic_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
az tak Ci to przeszkadza ze ktos jest młodszy a chce sobie zrobic auto ??
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 February 2008 Skąd: NMiasto ![]() |
![]() -------------------- A110S
|
|
|
gość_M-Technic_* |
![]()
|
![]() |
az tak Ci to przeszkadza ze ktos jest młodszy a chce sobie zrobic auto ?? Nikomu tu to nie przeszkadza ![]() Nawet wielu by ci pomoglo, tylko, że Po pierwsze primo, Nie masz auta ktore chcesz robic ![]() po drugie, nie masz pojecia o BMW i chcesz skundlic auto marzen nie jednego z nas ![]() po trzecie przy twojej wiedzy to co najwyzej ktos ci moze zrobic auto za kase, i to nie mala ![]() |
|
|
![]()
|
|
myslisz pewnie ze tatus mi dał kase ii sunus za 6óstki zrobi sobie autko ?? ;/ niestety tutaj torszke mylisz sie nie musze sie wsumie tłumaczyc wazne ze ja wie mze tak nie jest
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 19 June 2025 - 09:58 |