![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 19 March 2010 ![]() |
skąd Wy macie takie informacje??? Musiał bym być zdrowo jebnięty żeby tak twierdzić. powiedz kto Ci tak powiedział a ktoś będzie jebnięty za takie gadanie!!!!!!!!!
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 03 June 2010 ![]() |
daniel nie ma sie już z kim scigac i szuka kazdego do kreski kazdym sposobem
![]() |
|
|
![]()
|
|
jak trzeba żeby ktoś się podłożył to nie ma problemu, ja mam na drugie "Fryzjer" także prosze bardzo. skoro tak to lepiej na pw o tym pisać
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
daniel nie ma sie już z kim scigac i szuka kazdego do kreski kazdym sposobem ![]() Hehe nie ![]() ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
Gratuluje wyniku i projektu. RS4 B5 należy do kultowych, więc fajnie jest mieć "dziadka" w garażu
![]() Powodzenia i mam nadzieje do zobaczenia ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Jak się wesele udało? ![]() -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Najładniejszy tuning auta jaki widziałem.Zyczymy panu młodemu najlebszego na nowej drodze.
![]() |
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
Najładniejszy tuning auta jaki widziałem.Zyczymy panu młodemu najlebszego na nowej drodze. ![]() Fajna fotka:) Odnośnie projektu to pierwszy raz widzę zdjęcie RS-a, ale jest to styl taki jaki lubię, czyli bez przesadyzmu nadętych i dziwnych zmian stylistycznych, trzyma się w granicach OEM. Felgi to ORI RS4 19" czy replika? |
|
|
![]()
|
|
wesele to wypas pod każdym względem, kozacka atmosfera no i najważniejsze że AW zadowolony. nie wiem czy zauważyliście ile koni jest na tym zdjęciu. Felgi ori. będą jeszcze inne zdjęcia.
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
nigdy nie kumalem zakladania tablic w stylu "koniec wolnosci".
sorki za ot. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 15 March 2006 Skąd: -=wawa=- ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
nigdy nie kumalem zakladania tablic w stylu "koniec wolnosci". To tak jak byś nie kumał malowania jajek na Wielkanoc. To część tradycji/obrządku i tyle, nie ma co kumać i co rozkminiać. Co do RS4 - piękna. Najpiękniejsza jakie do tej pory widziałem jeśli chodzi o tą budę i wersję avant. Nocne filmiki (te niewyraźne) robią wrażenie - poproszę o więcej w dobrej jakości, gdzie widać co to auto wyprawia ![]() Pozdrawiam i gratuluję auta, pomimo braku mojej sympatii do Audi (chyba, że A8 D3 po facelifcie - te ostatnie ![]() PS. Tam w tle na 1. foto to nie M3 Kosiniaka stoi ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
nie wiem
![]() |
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Zambrów (woj. Podlaskie) ![]() |
tak tak to Kosiniaka M3, a RS4 faktycznie piękny oglądałem wczoraj na żywo i robi bardzo duże wrażenie! Gratuluje
![]() -------------------- Pozdrawiam Rapix
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Gratulacje! Wszystkiego dobrego Wam...
Świetny orszak ![]() ![]() -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
Po weselu dopiero chwila czasu zeby coś klinąc.....Bardzo bardzo wielkie podziękowania dla Piotrka i za jego zaangażowanie w całej tej "ślubnej sprawie" - Ode mnie i od mojej żony Asi. Auto prezentowało się cudnie ! a brzmiało momentami bardzo groźnie ! 80% gości nie wiedziało wogóle co to za model Audi
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 05 August 2025 - 01:04 |