![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 19 March 2010 ![]() |
Wszystko zostaje tak jak jest. Tak sobie patrzyłem czy wszystko si... po co mam zmieniać koła???
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Wiem ze Piotrek podnosił sobie tyl bo zanisko sie ustawiło poczatkowo.Na strojenie jeszcze trzeba poczekac teraz szykuje sie na przepiekne szutry mazur Rajd Polski
![]() ![]() ![]() Mała zapowiec sorki ze w tym temacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 24 February 2004 Skąd: Wawa/Pomiechóek ![]() |
No Piter furexon miazga
![]() ![]() -------------------- Pozdr Boberek
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Jak tam w Jetroniku, problem rozwiązany?
-------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 September 2005 Skąd: Katowice / Banja Luka ![]() |
Ładnie wygląda RS4 w czerni - jakoś mi się zawsze kojarzył z RS blau, ewentualnie srebrny.
Swoja drogą - nie tankowałeś w piątek ~23:00 na Shell-u przy trasie Rawa Mazowiecka - Warszawa? Stałem obok Foresterem z bukmanką ![]() -------------------- #włoszczyzna
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 13 February 2008 Skąd: Mława ![]() |
Cantona minelismy sie wczoraj na trasie E7 ( jakies 2km rondem w glinojecku) leciales na wawe....
morde Twojego RS'a z daleka mozna juz poznac, robi wrazenie, pieknie sie prezentuje ![]() ps. jechalem vectra z kwadratowa blacha na boku moze zauwazyles... -------------------- Audi S6 C5 2.7TT 360KM 530Nm
Było Audi S6 C5 Avant Calibra 3.2 V6 RWD |
|
|
![]()
|
|
Siemanko! Sory ale nie zwróciłem uwagi, zapatrzony byłem w monitor. Latałem po trasie z laptopem przed strojeniem. To chyba sobota była... Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 13 February 2008 Skąd: Mława ![]() |
tak sobota popoludnie
![]() to skad jestes ze latasz w tych okolicach postroic? -------------------- Audi S6 C5 2.7TT 360KM 530Nm
Było Audi S6 C5 Avant Calibra 3.2 V6 RWD |
|
|
![]()
|
|
Latałem po gdańskiej ale zawracałem na rondzie w Glinojecku. Nie stroiłem tylko patrzyłem na vaga bo miałem mały problem. Pruszków. Koło mnie nie ma tak miejsca żeby gnieść po oporze wszystkie biegi a że była sobota to i luźniej tam jest
|
|
|
![]()
|
|
Pewnie nikomu tu nie zaimponuje wynikiem ale RS po strojeniu ma 480 km i około 600 nm. Bobik i Patryk z Jetronik i Compsport odwalili kawał dobrej roboty bo silnik już ma przelatane prawie 300 tyś. i stawia opory. Warto było do nich jechać bo auto z kolekcjonerów znowu zaczęło się odpychać. Dzięki serdeczne za Waszą prace. Metanol jeszcze nie wystrojony.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Teraz tylko stanąć z AW na kresce
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
A ktoś zna RS4 w PL mocniejsze na seryjnym kompie, z porządkiem pod maska i w takim stanie ?
Gratulacje i życzę realizacji planów ! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
Panowie, dyskusja zmierza w chujową stronę, a zna ktoś Tico z Hurtowni Słodyczy, którym niegdyś podróżował mój kolega Wojtek??.........................
|
|
|
![]()
|
|
W chujową stronę to zmierza każdy post na każdym forum bo zbiera się za dużo "nacji" w jednym miejscu. Ja tam mogę stanąć z każdym i wszędzie, wolał bym z co niektórymi klatkę i tu by pewnie zabrakło męskości ale kreska tez na K także co tam...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
jak bedziesz u AW to nie zapomnijcie po mnie zadzwonic
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Bardzo przyzwoity wynik , napewno auto zapierdziela a do tego jest jeszcze bardzo ladne . Napewno wiele osob wzdycha na jego widok .
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Słyszałem że kolega twierdzi że da radę mojemu golfikowi
![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Się zaczyna znowu
![]() ![]() Nie ma lipy, naprawde zacny wynik, każdy kolejny nie musi poprzednio zrobionych wyników pobijać. Ku...a 480KM i 600Nm i jeszcze komuś beee.... -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 24 June 2025 - 12:51 |