![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
Zrobilismy w dzien kilka przejazdów żeby to ustawic i tam gdzie sie poruszalismy - było optymalnie. Nie ma problemu zeby palic gume tylko nie o to chodziło, parametry mozna regulowac niemalze płynnie.
Piotrek wie co ma zrobic pewnie wklei kolejne filmiki ![]() Pozdrawiam. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
na filmie wygląda jak byś za krótko na podtrzymaniu ją potrzymał i nie zdążyła boostu zbudować . Tak było ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 19 March 2010 ![]() |
ogólnie to Witek zrobił to dosłownie na kolanie bo było puźno ale cały zabieg jest zajebisty same starty są powtarzalne i zmiana biegów jest mega szybka, może nie megaszybka tylko nie odczuwalna, w ogóle nie zmula na przepięciu biegu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
Zrobilismy w dzien kilka przejazdów żeby to ustawic i tam gdzie sie poruszalismy - było optymalnie. Nie ma problemu zeby palic gume tylko nie o to chodziło, parametry mozna regulowac niemalze płynnie. Piotrek wie co ma zrobic pewnie wklei kolejne filmiki ![]() Pozdrawiam. Panie Witku domyslam sie ze chodzi o jak najbardziej optymalny start (a nie o palenie gumy)bo tak sie sklada ze LC na ME.7X mamy u nas juz jakies 8-9miesiecy. Napisalem tylko moje spostrzezenia co do filmu , skoro twierdzisz ze jest ustawione idealnie to pewnie tak jest . pozdro -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
Panie Rafale te filmy nie sa po to zeby zaczeła sie licytacja kto co i kiedy. Piotrek wpadł na przeglad po X km, dołożyłem troche koników i odpaliłem mu kolejny gadget
![]() Na S8 była wieksza przyczepnosc niz tam gdzie to ustawiałem. Gdyby Piotrek przytrzymał gaz chwile dłuzej było by troszke inaczej. Launch kontrola i flat shift my takze oferujemy juz od jakiegos czasu i nie tylko w ME7 !!, mamy takze z ciekawostek oferte na: 1. doładowanie po biegach dla aut FWD 2. podtrzymanie turbo To wszystko oczywiscie na seryjnym kompie bez zadnych dodatkowych BOXów itp (procedura podtrzymania boostu wymaga tylko dodatkowych kabelków i włacznika do wł/wył) Hey |
|
|
![]()
|
|
na s8 jest dobra trakcja, może ja za krótko przytrzymałem, ciężko powiedzieć. ja jestem zadowolony:)))
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
To teraz po co kupować standalone jak wszystko można zrobić na seryjnym sterowniku.
Marchewy super !! -------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
na s8 jest dobra trakcja, może ja za krótko przytrzymałem, ciężko powiedzieć. ja jestem zadowolony:))) i to najwazniejsze ![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 21 February 2009 Skąd: W-wa/Ząbki ![]() |
widzialem wczoraj jak auto bylo testowane (nie na S8) i jeszcze za widoku (ale nie bede pisal na ktorym "autobahnie"
![]() dzwiek rewelacja, po prostu mega!!!! ![]() 1 i 2 sa krotsze?? bo tak bylo slychac: 1,2 szybko a potem 3 i 4 dlugo - dzwieki z przepiecia biegow kosmos!! ps. na pierwszym biegu jakby trakcja byla slaba.. -------------------- Lanos v6 (w remoncie), 126p i Saab 9-3 2.0t na podtlenku
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Zambrów (woj. Podlaskie) ![]() |
grubo!!!
![]() -------------------- Pozdrawiam Rapix
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
ruszasz z 1 czy z 2 ??
-------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
No nie powiem, urywa jaja. Na pierwszym filmie najlepiej
-------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 21 September 2003 Skąd: Elbląg ![]() |
można takie bajery zrobić w 1.8t ? gratki Rogal efekt wizualny i słuchowy jest zajebisty
![]() -------------------- Black smoke racing corrado tdi by CHANGE Engine Garage soft by Bartezzz
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
oglądałem po kilka razy filmiki które wrzuciłeś... auto mega startuje
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
ruszasz z 1 czy z 2 ?? Widać że z jedynki..Na tych filmikach start jest konkret ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
zapraszamy do Ułęzy 24 lipca
![]() powinna byc jakas konkurencja w 4x4 ![]() -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
![]()
|
|
z jedynki. jest jeszcze mały problem z moim samochodem który szybko usuniemy i będzie lepiej:)
postaram się przyjechać, dzięki za zaproszenie |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 November 2004 Skąd: Łódź ![]() |
nawet na wilgotnym asfalcie zbiera się jak z procy. Bąki puszcza ale musi....
-------------------- don't be such a wimp
STOP Pijanym kierowcom. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
ech w nocy te marchewy robią wrażenie ...chyba muszę pomęczyć mojego senseja stroiciela żeby mi też takie "cuś" ogarnął...
a na środkowym filmiku fajnie widać jak dupa chce przód wyprzedzić fajnie fajnie biorąc pod uwagę że to 4 but;) ogólnie fajne autko gratki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 24 June 2025 - 18:58 |