![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 07 July 2009 Skąd: WWA ![]() |
Gratulujesz mu, że miał możliwość Cię przewieźć? ![]() ![]() no faktycznie...to chyba z wrażenia ![]() ![]() -------------------- Audi A4 1.8TQ with FP WHITE inside :)
>>397KM/461NM by GTO<< -------------> SOLD :( >>STOLEN ;(;( >> Mazda 323BF 1.6GT Turbo << :) Puureee Fuuun :) |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 23 May 2010 Skąd: WPR ![]() |
No pięknie wyszło, to teraz już mnie wciągniesz noskiem ![]() Norbi,jezdzilem z Toba i wczoraj z Piotrkiem...Twoje autko bardzo przyzwoicie idzie,ale nie bede opisywal swoich wczorajszych wrazen bo Cie lubie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
Nm pieknie wstaje i sie utrzymuje. super.
-------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 19 March 2010 ![]() |
jeszcze informacja bo tego nie było na początku, głowice są od 2.8 i wszystko na seryjnych kolektorach bo te "tuningowe" nie wytrzymały
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
to auto to najladniejszy i najbardziej kompleksowo przerobione audi rs4 w PL. Jest tak cholernie ladne i dopieszczone ze szok. Dzisiaj spojrzalem na niego normalnym nie zmeczonym okiem i az mnie cholera wziela ze moje padlo stoi 2 lata na placu i chu.... Juz mi nawet nie przeszkadza ze ma te k04 hehehe.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 09 March 2006 ![]() |
jeszcze informacja bo tego nie było na początku, głowice są od 2.8 i wszystko na seryjnych kolektorach bo te "tuningowe" nie wytrzymały eee tam, jak ja ostatnio widzialem to drzwi skrzypiały ![]() -------------------- www.facebook.com/rotiformpolska
|
|
|
![]()
|
|
juz sa nasmarowane
![]() eot -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
przecież nic nigdy nie skrzypiało oprócz silnika w pewnym momęcie
![]() |
|
|
![]()
|
|
juz nie badz taki skromny ...... Kazda plasticzek , navi , zegarki itd widze jak kazda zmiana cie cieszy . Dobrze ze sie nie poddales i nie zwatpiles bo te auta sa naprawde fajne tylko trzeba miec pojecie co i jak robic. Miales pecha dlatego trzeba szybko o nim zapomniec i zdecydowanie opic nowa ere twojego bolidu . Jakbys nie mial z kim sluze pomoca ..... jak zawsze.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
pomysł dobry wysłałeś mi na pw i to zrealizujemy tylko niech wszystko wróci do normy
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 03 June 2010 ![]() |
a co tam Compsporty teraz robily? z tego co wiem to auto chyba naprawil Witek? a kto zepsul ten sam dobrze wie.......... Sportmile napisał "na innym forum" : "przyczyna przerywania byla masa na jednej z cewek, w zaleznosci jak silnik pracowal przerywal i cewka nie pracowala" złośliwość rzeczy "martwych" a nie "żywych" ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
nudziło mi się dzisiaj i.... z ostatniej chwili:)
http://www.youtube.com/watch?v=wJixxlcDT48 http://www.youtube.com/watch?v=fTIKIDgYMhQ |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 28 October 2010 ![]() |
łooo konkret !!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
nudziło mi się dzisiaj i.... z ostatniej chwili:) http://www.youtube.com/watch?v=wJixxlcDT48 http://www.youtube.com/watch?v=fTIKIDgYMhQ Jak Ci się nudzi to kiego nie dzwonisz ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
bo jak Ci się nudzi to Ty masz jeden pomysł- "Jack Daniels":)))))
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
a kto to tak szaleje po ulicach
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
Faktycznie trochszkę to juz rusza
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 02 June 2009 Skąd: Wrexham/Rzeszów ![]() |
Faktycznie trochszkę to juz rusza ![]() Witek to jest troszkę ![]() Ja chce żeby moja wiertarka tak zapodawała ![]() Ciekawe ile to ma teraz do 100 km/h i do 200 km/h. -------------------- Audi A3 ATD 241 KM 445 Nm by R-performance ET - 13,716 - Było
Mitsubishi Lanser Evo X by 4Turbo 390 KM 530 Nm - było |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Albo merytorycznie podchodzimy do tematu, albo zamykam i rozdaje czerwone kwadraciki pod avatary.
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 22 July 2025 - 23:08 |