![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 02 June 2009 Skąd: Wrexham/Rzeszów ![]() |
Nie jest źle sprawdzimy się z rolki kiedyś i zobaczymy czy te Nm naprawdę jeżdzą
![]() -------------------- Audi A3 ATD 241 KM 445 Nm by R-performance ET - 13,716 - Było
Mitsubishi Lanser Evo X by 4Turbo 390 KM 530 Nm - było |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 08 November 2008 Skąd: płock ![]() |
Masz u siebie w mieście konkretnego zawodnika 2.2T z nim się sprawdż. Podetrze sobie tłumiki Twoim projektem : http://www.youtube.com/watch?v=oXHGNcgVuG8...feature=related , akurat nie może startować z odcinki, bo z tego co wiem pourywał już wszystkie poduszki i gumy w napędzie, ale zapewne dla Ciebie zrobi wyjątek.
![]() -------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
vw polo g40 BM-Vag 2.2T E30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Masz u siebie w mieście konkretnego zawodnika 2.2T z nim się sprawdż. Podetrze sobie tłumiki Twoim projektem : http://www.youtube.com/watch?v=oXHGNcgVuG8...feature=related , akurat nie może startować z odcinki, bo z tego co wiem pourywał już wszystkie poduszki i gumy w napędzie, ale zapewne dla Ciebie zrobi wyjątek. ![]() Idź już stąd |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
czy tylko ja nie jestem lubiany przez moderatorow na tym forum?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
Masz u siebie w mieście konkretnego zawodnika 2.2T z nim się sprawdż. Podetrze sobie tłumiki Twoim projektem : http://www.youtube.com/watch?v=oXHGNcgVuG8...feature=related , akurat nie może startować z odcinki, bo z tego co wiem pourywał już wszystkie poduszki i gumy w napędzie, ale zapewne dla Ciebie zrobi wyjątek. ![]() hmm w jakim sensie to piszesz bo nie kumam i dlaczego każdy stara się wytrzeć sobie gembę samochodem Krzyśka ? i na czym polegać ma to porównanie samochodu do codziennej jazdy z samochodem "zrobionym" zeby zapierniczał ? nie wiem człowieku jakie kompleksy leczysz ale proszę zmień lekarza ![]() -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]()
|
|
hmm w jakim sensie to piszesz bo nie kumam i dlaczego każdy stara się wytrzeć sobie gembę samochodem Krzyśka ? i na czym polegać ma to porównanie samochodu do codziennej jazdy z samochodem "zrobionym" zeby zapierniczał ? nie wiem człowieku jakie kompleksy leczysz ale proszę zmień lekarza ![]() Samochód który ma o pół litra pojemości mniej od Twojego . A Ty się boisz z nim sprawdzić , oczywiście jesteście z pełnym wnętrzem , waga , porównywalna , choć w gruncie rzeczy tak nie jestt. Odwaliłeś kawał dobrej roboty tak modując 2,7 bitubro , ale niestety , przykro mi są ciągle inni ludzie na świecie. A może mam podobny samochód ![]() -------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
Zniknij z tego forum, bo wprowadzasz taką atmosferę, że się czytać odechciewa..
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
a w którym miejscu ja napisałem ze się boję albo że się nie chcę spróbować ? człowieku zejdź na ziemię ? to chyba ja wklejam wykresy, listę modyfikacji, jeżdżę na zawody - robie jakies tam czasy a Ty mi piszesz że może masz taki samochód ? albo że mam się tam z jakimś samochodem mierzyć ? co to ma wspólnego z tematem ? że sobie wydłubałeś coś w garażu i się napinasz ? nie rozumiem ani Twojego podejścia ani tym bardziej tonu Twoich wypowiedzi :-( do czego to ma prowadzić ? przyjedz na zawody pokaż co Twoja fura potrafi i przestań pierdolić głupoty - tym bardziej że kompletnie bez sensu a co do bania się czy obawiania zapytaj ludzi ode mnie z miasta czy kiedykolwiek lub komukolwiek odmówiłem ustawki ?
-------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
pajak100, jak jesteś taki mądry to dawaj tych killerów z Tobą na czele na Śląsk. Ja się z nimi sprawdzę hehe
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 14 June 2007 Skąd: Warszawa/Płock ![]() |
Mi jest wstyd, że koleś jest z mojego rodzinnego miasta (Płock). Takie głupoty pisze i sieje tylko ferment na forum. Zmień dopalacze koleś.
|
|
|
![]()
|
|
Pajak, w ta niedziele robimy spota, bedziesz mial na miejsce jakies 150km i beda 3 takie audi z 2,7BiT z ktorymi bedziesz mogl sie porownac
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 16 July 2008 Skąd: płock ![]() |
Pajak, w ta niedziele robimy spota, bedziesz mial na miejsce jakies 150km i beda 3 takie audi z 2,7BiT z ktorymi bedziesz mogl sie porownac ![]() sam chcialbym zobaczyc porowanie ![]() Oj pajak pajak, te 6 piw, widze po postach, tylko cie rozsierdzilo ![]() -------------------- E30 318
E30 325 (x3) E36 328i E39 540i (m) e36 M3 evo |
|
|
![]()
|
|
Przepraszam Baracus, byłem pod wpływem. Poniosło mnie.
-------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 December 2005 ![]() |
jak ktoś kiedyś napisał... '' Piłeś, nie pisz''
![]() |
|
|
![]()
|
|
pajaaaakk?? to co z tym spotem? podejmujesz wyzwanie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
pajaaaakk?? to co z tym spotem? podejmujesz wyzwanie? Może boi się że 150 km w jedną strone wprowadza za duże ryzyko awarii... ![]() A ja mam najwolniejsze S4 na forum i ustawiam się z 330d-stkami. Mam się pociąć ? ![]() -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
Może boi się że 150 km w jedną strone wprowadza za duże ryzyko awarii... ![]() A ja mam najwolniejsze S4 na forum i ustawiam się z 330d-stkami. Mam się pociąć ? ![]() zawsze możesz zabierać Skodę S2000 na wypad heh ![]() Barcus, gratuluje wyniku, ładnie musi zapinać SSa, planujesz jakieś jeszcze mody? -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
jak ktoś kiedyś napisał... '' Piłeś, nie pisz'' ![]() regulamin chyba nie przewiduje pisania po alkocholu ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 19 March 2010 ![]() |
fajna esa, gratulacje.
|
|
|
![]()
|
|
co do modyfikacji to prawda jest taka że mamy przetarty szlak w modyfikowaniu 2.7 bt i teraz trzeba sie zastanowić co dalej :-) z mocą można jeszcze troszkę zaszaleć :-) ale aby ograniczyć ryzyko jakichkolwiek awarii trzeba by mocno zejść w dół z masą tak że mamy jakieś tam plany ale wiosna je zweryfikuje
myślałem o sprzedaży autka ale sami wiecie jak to jest z tuningiem i później odsprzedażą samochodu po tuninngu - żeby nie pójść z torbami to trzeba by esę pogonić za około 50 - 55 tysięcy bo to 2001 rok czyli sama buda 30-35 tysięcy ale znaleźć narwańca co da za taki samochód 50 tysięcy ? ja nie spotkałem :-) a pogonić za 45 ? to jak oddać za darmo :-) tak że pożyjemy zobaczymy a największy problem w tym ze naprawdę lubię ten samochód i dobrze się w nim czuje - na dzień dzisiejszy nie widzę dla siebie innego samochodu...bo na GTR'a czy wypasioną Prosiawkę mnie przecież nie stać i nie będzie stać ![]() -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 13:56 |