![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 20 January 2005 ![]() |
Panowie, przy tej masie samochodu
![]() User wylozyl monete, firma zrobiła w dobrych kilka miesięcy... nie ma sie czym jarać. projekt jakich masa ![]() P. ps. Strojenie by RS ( program gotowiec + sonda AFR ? ) ? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
teraz o dziwo łatwiej ruszyć szybciej i bez pisku :-) po prostu turbawki są duże i nie są jeszcze tak napompowane na samym starcie - oddają to co mają po jakiejś 0,4 - 0,6 s a wtedy samochód już się toczy
-------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
Panowie, przy tej masie samochodu ![]() User wylozyl monete, firma zrobiła w dobrych kilka miesięcy... nie ma sie czym jarać. projekt jakich masa ![]() OT 1.Projekt jaki masa w skali kraju , nie w skali małego regionu... zapraszam w okolice krosna ![]() 2.Pisałem o zlocie na którym braccus miał okazje być no i przy tych autkach i ich mocach ktore były na zlocie to mozna powiedziec ze znikł z placu. ![]() 3.Ja sie nie jaram tylko opisuje sytuacje jak to wyglądało z boku , suche fakty panowie ![]() EOT Bez napinki panowie pis en low braccus - masz zainstalowne jakies wskazniki AFR, EGT ? Pozdrawiam -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
to jest samochód dla idiotów :-) nie da sobie zrobić krzywdy dlatego wskaźniki nie są potrzebne wraz ze wzrostem temperatury samochód "zdejmuje" sam doładowanie poza tym mod jest z tych "bezpieczniejszych" a i u kierownika głowa na karku :-)
-------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
Panowie, przy tej masie samochodu ![]() User wylozyl monete, firma zrobiła w dobrych kilka miesięcy... nie ma sie czym jarać. projekt jakich masa ![]() P. ps. Strojenie by RS ( program gotowiec + sonda AFR ? ) ? O widzisz kolego to jakas ciekawostka, w takim razie jezeli masz gotowca pod ten osprzet to bardzo prosze o przesłanie zaoszczedzi nam to czasu. Bo akurat o gotowcu to nic mi nie wiadomo. dla ułatwienia dodam tylko ze ta eska jest na przeplywce Hitachi i 4 sondach. pozdrawiam -------------------- WWW.RS-SERVICE.EU
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
braccus - ze kierownik ma głowe na karku to jestem co do tego przekonany , to po prostu widać
![]() Moze i jest to bezpieczny setup ale przy obecnych modyfikacjach koszt wskazników nie jest duzym obciążeniem dla kieszeni ,myśle ze warto je mieć choćby dla własnego komfortu ![]() ![]() -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
słuchaj 'ty'
![]() A pozatym tak się składa, że troszeczke znam ten samochód, ba ! może nawet bardziej niż Ci się wydaje ![]() P. Konczmy juz powoli ten OFF ![]() Życzę powodzenia:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
"ty", nadal nie odpowiedziales na moje pytanie, ja, jakbys nie zauwazyl nic ci nie zarzucilem tylko zapytalem?
|
|
|
![]()
|
|
kosiniak, PW.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
CYTAT ps. Strojenie by RS ( program gotowiec + sonda AFR ? ) ? Akurat przy strojeniu S4 na ME.7. Nie potrzebna jest sonda AFR ![]() |
|
|
![]()
|
|
Po wymianie pompy na 044 podstroiliśmy urządzonko no i wyszło cos takiego:
![]() Uploaded with ImageShack.us -------------------- WWW.RS-SERVICE.EU
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
no i to wyglada o niebo lepiej ..... jak skonczony projekt.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
generalnie rzecz biorąc zostaje juz tak jak jest.
-------------------- WWW.RS-SERVICE.EU
|
|
|
![]()
|
|
odgrzewamy kotleta :-)
pierwszy "normalny" pomiar dokonany na nazwijmy to ogólnie uznanym w PL sprzęcie ![]() zawody SSS w Lublinie w zeszłą niedzielę najlepsze ET 12,465 i drugi czas po eliminacjach - a że w półfinałach dostałem tor od strony trybun (śliski jak cholera po deszczu 60 ft 2.4 s - i każdy kto z niego startował miał 60 ft gorsze niż przeciwnik) skończyło się na 4 miejscu w klasie - no nic takie życie opona najzwyklejsza drogowa Pirelli XL i całkowicie seryjne zawieszenie stąd tak przeciętne 60 ft - 1.7 - 1.8 s. zamiast jechać "do przodu" niestety jadę "do góry" a później do przodu moim skromnym zdaniem :-) ważącym 1805 kg (z kierowcą) samochodem na zwykłej gumie i zawiasie udało się wykęcić nie najgorszy czas jak na rodzinne kombi używane na co dzień ![]() -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
opona najzwyklejsza drogowa Pirelli XL i całkowicie seryjne zawieszenie stąd tak przeciętne 60 ft - 1.7 - 1.8 s. No nie takie przeciętne..Ja też takie robię przedziale 1.7-1.8. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
dobry czas
![]() ... a ja moge pomarzyc o takim 60ft ![]() -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
No nie takie przeciętne..Ja też takie robię przedziale 1.7-1.8. hehe daniel to mnie teraz rozbawiłeś ![]() ![]() Ty pózniej jestes już napędzony a ja się dopiero dzwigam ![]() -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Czechowice-Dziedzice ![]() |
Akurat przy strojeniu S4 na ME.7. Nie potrzebna jest sonda AFR ![]() akurat w tych me7 trzeba bo sondy są wąskopasmowe , no chyba że ktoś nie umie stroić i polega na tym że EGT wzbogaci mieszane jak zrobi się za ciepło i amplituda z EGT sensorów pójdzie w kosmos ![]() Tacin jaki macie boost ? -------------------- DIGITUN.PL
605-443-665 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 13:56 |