![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 August 2010 ![]() |
Taaaaa.....pokaż mi firmę która nie promuje swoich prodktów. To się chyba PR i Marketing nazywa ;-)
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
Krissu, udowodnij, że są sponsorowane ;-> udowodnij że nie są ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 10 October 2003 Skąd: Wawa ![]() |
Konkretne konkrety proszę ;->
Czekam więc na przykład/y naciągniętego na korzyść mrs wyniku testu itd ;-> Zresztą, Kriss, następnym razem w Ułężu, dam ci autko i zrobisz sobie parę kółek, tym sposobem będziesz miał możliwość wyrobienia sobie, choćby wstępnej opinii ;-) Pzdr Luca -------------------- M3RS Cup Bluefin in. Summer <mode on>
|
|
|
![]()
|
|
To kiedy ten następny Ułęż ?
|
|
|
![]()
|
|
Kaja organizuje 7 czerwca, więc może wtedy?
Swoją droga coś krucho terminami w tym roku. Pzdr Luca -------------------- M3RS Cup Bluefin in. Summer <mode on>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Hamulce
Samo hamowanie jest dobre, bo gdy wczoraj zauważyłem kretyna jadącego szybko na czerwonym, to po dość ostrym hamowaniu i to na mokrej nawierzchni, moja dziewczyna aż stęknęła ![]() Ale uczucie w pedale jest moim zdaniem jakby się naciskało przez grubą szmatę- brak czucia. Sądzę, że to wina seryjnych klocków. A powinny już być ułożone. Skrzynia Już się z nią trochę zaprzyjaźniłem. Te podwójne skoki są ciasne i precyzyjne i lubię to uczucie. Pytanie tylko czy to nie będzie mi ograniczać szybkości zmiany biegów. To okaże się po dotarciu, bo na razie nie przyspieszam maksymalnie. Skrzynia Focusa jest precyzyjna, ale bez tego tak mechanicznego uczucia. Prowadzenie Nie czuć tak wyraźnie spinania dyfra, ale podobnie jak w Focusie- trzymanie toru jazdy zadziwia. Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że precyzyjna jazda to nie moja zasługa, lecz auta ![]() Megane ma znacznie twardsze zawieszenie (Cup). Na polskich dziurawych ulicach nie jest przyjemnie. Jeżdżę cały czas w trybie ESP Sport (czy jak to tam się nazywa) - pozwala np. idealnie uślizgnąć kołami na starcie. Po wejściu w ten tryb obroty rosną, a charakterystyka jest bardziej agresywna. Moc rośnie z 250 do 265 KM i jest też dużo lepszy dźwięk wydechu. Są nawet pyknięcia z rury ![]() No ale w kategorii dźwięku tylko 5-cylindrowe Audi może się równać z Focusem.. Spalanie jak na razie autostrada 150 km/h + miasto ponad 13 litrów czyli podobnie jak Focus. (na Shell V-Power Racing) -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
Dzięki mAbZ :-)
Co do 7 czerwca to chętnie tylko nie wiem czy będę mógł. |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 06 May 2012 ![]() |
Jakie miejsce uwazacie za najlepsze do zrobienia programu w megane rs 250? W tej chwili jestem najblizszy firmie z opola, ale moze ktos z Was robil program w smojej megi i jest zadowolony... ps mAbZ zazdroszcze najnowszego modelu ;-) ja mam 15 koni mniej
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 20 February 2012 Skąd: poznań ![]() |
gratsy! miłej zabawy, bo będzie miło:)
PS czy ktoś jest w stanie mi pokazać jakikolwiek test, gdzie Megane RS Cup dostaje baty od innego auta z klasy? bo ja widzę, że bije BRZ, że bije 370Z oraz hothatche. czy ktoś widział, jak np. Foka RS bije Meggy?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 16 June 2007 Skąd: NYSA/Wrocław ![]() |
Jakie miejsce uwazacie za najlepsze do zrobienia programu w megane rs 250? Ja polecam Bluefin'a , mam i jestem zachwycony...auto zmieniło się diametralnie. Kilka dni temu jechałem na przegląd do ASO więc wróciłem do seryjnego programu i nie mogłem się nadziwić jakie to auto jest " drętwe " bez sportowej mapy ![]() -------------------- BMW M235i M Performance Package D4 RACE
BMW M3 E36 Rally Edition 04 RALLY youtube.pl/ngrARTUR |
|
|
![]()
|
|
a o ile się poprawiły parametry po Bluefin? moc/Nm/0-100? mierzyłeś?
|
|
|
![]()
|
|
Przyśpieszenia nie sprawdzałem, dla mnie wyznacznikiem było to że zacząłem wygrywać odcinki na lokalnych rallysprintach a wcześniej brakowało około 1-2 sek do Mistrzów
![]() -------------------- BMW M235i M Performance Package D4 RACE
|
|
![]()
|
|
czyli na hamowni nie byłeś? jakieś skutki uboczne widoczne?
|
|
|
![]()
|
|
Skutki uboczne??? Bolą mnie usta bo banan nie schodzi mi z twarzy ...
-------------------- BMW M235i M Performance Package D4 RACE
|
|
![]()
|
|
Artec ma rację, wbiłem bluefina dzisiaj. Dużo nie pojeździłem, ale faktycznie czuć różnicę, auto zachowuje się naprawdę inaczej. Zobaczymy na pierwszej pojeżdżawce co to daje ;-)
Firma z Opola..znaczy ten no 44 tuning czy coś? ;-> -------------------- M3RS Cup Bluefin in. Summer <mode on>
|
|
|
![]()
|
|
Artec ma rację, wbiłem bluefina dzisiaj. Dużo nie pojeździłem, ale faktycznie czuć różnicę, auto zachowuje się naprawdę inaczej. Zobaczymy na pierwszej pojeżdżawce co to daje ;-)
Firma z Opola..znaczy ten no 44 tuning czy coś? ;-> Drabek, ja widziałem jak Foka Rs bije meggi, to było na prostej ;-) -------------------- M3RS Cup Bluefin in. Summer <mode on>
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Apropos 44tuning, polecam poczytać opinie w internecie.
|
|
|
![]()
|
|
no ale na wyścig spod świateł chyba nie determinuje tego, który samochód jest lepszy, prawda?
|
|
|
![]()
|
|
Choroba, trudno się z tobą nie zgodzić ;-)
-------------------- M3RS Cup Bluefin in. Summer <mode on>
|
|
|
![]()
|
|
jestem ciekaw na ile zmienił się dźwięk wydechu w rs 265, bo podobno "coś" zmienili...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 20 July 2025 - 17:35 |