![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 18 February 2012 Skąd: Pzn. ![]() |
Wtedy będzie po fakcie i nic się nie zrobi. Pewnie, może potem nasłać Psiarnie, ale na giełde nie ma mocnych.
No dużo czasu nie ma. Najlepiej wsiąść w samochód i szukać. Ale to takie szukanie w stogu siana. :/ Przeźmierowo/Szczepankowo/Mosina. to takie wylęgarnie. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 14 February 2006 Skąd: Poznań ![]() |
Wtedy będzie po fakcie i nic się nie zrobi. Pewnie, może potem nasłać Psiarnie, ale na giełde nie ma mocnych. No dużo czasu nie ma. Najlepiej wsiąść w samochód i szukać. Ale to takie szukanie w stogu siana. :/ Przeźmierowo/Szczepankowo/Mosina. to takie wylęgarnie. ale co będzie po fakcie ? I gdzie chcesz psiarnie wysyłać ? Myślisz że policja pojedzie szukać..... tam gdzie im wskażesz? |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 18 February 2012 Skąd: Pzn. ![]() |
Po fakcie będzie to, że samochód będzie w cześciach i go i tak nie odzyska. Chodzi mi żenawet jeżeli powiesz Policji, ze w tym i tym boxie na giełdzie są Twoje części, to i tak ch*ja moga zrobić.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 20 February 2012 Skąd: poznań ![]() |
nie wiem na jakiej podstawie kolega twierdzi, że "pewnie nie było AC"? jakim trzeba być naiwniakiem, żeby w Polsce jeździć bez AC??
na policję niestety nie można liczyć. będąc w pracy przez godzinę, za pomocą ludzi, ogarnąłem więcej niż psiarnia przez 24h. oni mają to niestety w chuju. a wizyta na giełdzie? tylko się wkurwię jak znajdę moją Piękną w częściach. nic mi to nie da, a 997 i tak nie zadziałają. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 14 February 2006 Skąd: Poznań ![]() |
jeśli miałeś AC to nierozumiem po co to ciśnienie , wybierasz inne auto lub to samo tylko nowe i jest po sprawie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 05 July 2011 Skąd: ZabrzE ![]() |
Powinienies dostac wartość fakturową, chyba, że to jakies demo bylo i minoł rok
|
|
|
![]()
|
|
ciśnienie bo samochód był w leasingu. mam nadzieje, że uda mi się odzyskać czynsz inicjalny!
zdecydowałem, że kupię drugie Megane RS:) gdzie da się negocjować i to dużo? jakie są wasze doświadczenia? ile Wam obniżyli cenę? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 24 November 2011 Skąd: Wawa ![]() |
nie wiem czy to pomoże, ale mój zajomy mi napisał:
'Nie wiem czy to to samo auto ale w niedzielę widziałem dokładnie tak samo zrobionego RSa w Poznaniu, goniłem nawet za nim, żeby pokazać je żonie. Nie pamiętam blach ale na pewno pyły PO. Leciało wzdłuż malty - ul. Baraniaka i dalej Dymka. Czarny dach, ciemna tylna szyba, czarne felgi.' -------------------- Renault Megane 1.8 16V Turbo - było
Mazda 6 MPS - był -Best ET 13:45 Ryki 2015 Mazda 6Speed - jest |
|
|
![]()
|
|
hehe - dzięki za cynk, ale to byłem jeszcze ja:) nie dziwota, że gonił za moją Ślicznotką...
![]() |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
bo tam gdzie stało auto leżały elementy metalowe wkładki od zamka.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 21 July 2010 Skąd: sk ![]() |
Tak do tematu kradzieży to w ubiegłym tygodniu sąsiadowi tez zwinęli takiego megane rs,natomiast stojącego kilka aut dalej focusa rs nie ruszyli.Była to druga próba, tym razem udana, wcześniej na początku roku auto otworzyli ale nie odjechali...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Drabek, czy Twoja Meganka miała system bezkluczykowy?
Ciekaw jestem czy to utrudnia złodziejom? Focus RS nie ma w ogóle żadnej stacyjki - kluczyk tylko w kieszeni. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 31 December 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
mAbz
moje clio sport III było handsfree i znikneło tez. wieć system ten nie wiem czy dziala dobrze, czy ma jakies dodtakowe zabezpieczenie. -------------------- clio sport III R27-było, Golf 7 R Variant
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 04 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Dołączam się do pytania o rabaty. Cennikowo to co mnie interesuje wychodzi prawie 147 tys, a to już są okolice nowego Evo X po rabacie. 4 lata temu dostałem 25% na Clio RS, czy teraz można liczyć na zbliżony opust? Pochwalcie się co wynegocjowaliście
![]() |
|
|
![]()
|
|
a gdzie zakosili tę Megankę RS i Clio RS?? jakie miały zabezpieczenia?
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 16 December 2006 Skąd: pl ![]() |
Ja mogę pomoc w załatwieniu rabatu 15%
-------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 21 February 2012 ![]() |
jak jest system bezkluczykowy to dziala na zasadzie fal radiowych. Bylo juz o tym w tv, ze to jeszcze latwiejszy sposob dla zlodzieji zeby ukrasc. Maja jakies tam specjalne przechwytywacze sygnalu i gdy wlasciciel zamyka auto lub otwiera to lapia sygnal i potem moga go niby jakos odtworzyc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Ale w tym sygnale jest przeciez zawarty kod immobilizera, zmieniajacy sie za kazdym razem.
Wiec odtworzenie nagranej sekwencji nic im nie da. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 05 July 2011 Skąd: ZabrzE ![]() |
Tak jak mabz mowi.
Ps. Ladny avatar ![]() |
|
|
![]() ![]() |