![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 10 October 2003 Skąd: Wawa ![]() |
Pojawiło się zawieszenie Intrax do rs 250
http://www.intraxracing.nl/?cat=productdet...250_dampers_1K2 i klatka:) http://www.rallyshop.pl/index.php?p148631,...t-megane-iii-rs Chodzą też słuchy o wersji "R" dzięki której Renault chce pokonać barierę 8 minut na ringu. Pzdr Luca -------------------- M3RS Cup Bluefin in. Summer <mode on>
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 29 January 2010 Skąd: Poznań ![]() |
Super, a czytałeś ile za to zawieszenie Intraxa? ;> Jedyne 2900 funtów ;]
Ja mam inne pytanie, podczas rozmowy w ASO jeden z Panów powiedział mi że zawieszenie w RSie ma regulowaną twardość, ktoś może potwierdzić to info? |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 05 July 2011 Skąd: ZabrzE ![]() |
Z tego co wiem to nie ma, ale niektorzy Panowie tez mowią, że nie miesci sie 17stka np na zime
![]() |
|
|
![]()
|
|
Heh nie no wiadoma oczywistość
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 05 May 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
to ladnie a masz wiedze ile w PL w 2012 aut sie sprzedalo? Do tej pory , a zamówienia można składać od końca lutego zamówiło się 12 sztuk. W czerwcu dla jednego klienta przyjedzie max wypas jakiego nawet RP w parku demo nie posiada. Z tego co wiem to nie ma, ale niektorzy Panowie tez mowią, że nie miesci sie 17stka np na zime ![]() Przecież wiesz ,że 17" nie ma homologacji na RS-a.Pomijam dojazdówkę. Pamiętam jak kilka lat temu w Megane II Sport dla Policji był stawiany wymóg, że samochody muszą jeździć na stalówkach (to było wyzwanie).Oczywiście tylne opony pocięte od nadkoli. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 16 December 2006 Skąd: pl ![]() |
Ja zamowilem 3 marca, produkcja 3 maj odbior 3 tydzien maja cena wyjsciowa 134700
-------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
Do tej pory , a zamówienia można składać od końca lutego zamówiło się 12 sztuk. W czerwcu dla jednego klienta przyjedzie max wypas jakiego nawet RP w parku demo nie posiada. Przecież wiesz ,że 17" nie ma homologacji na RS-a.Pomijam dojazdówkę. Pamiętam jak kilka lat temu w Megane II Sport dla Policji był stawiany wymóg, że samochody muszą jeździć na stalówkach (to było wyzwanie).Oczywiście tylne opony pocięte od nadkoli. Co to cudo w czerwcu ma niby miec takiego Extra? RP tak na marginesie nie ma zadnego RS`a w praku. I dla Twojej wiadomości dojazdówka jest 16stka... |
|
|
![]()
|
|
Aż zszedłem do auta
![]() A co to za wymysł z tą homo? W homo są podane TYLKO 3 rozmiary felgi 2 18 i 1 19, na rynku wtórnym felgi nie do kupienia jeżeli chcesz się trzymać stricte homo. Też jestem ciekaw co za wypas to ma być... Wiekszość RSów w PL to full wypasy, a brak niektórych elementów to wyłącznie "widzimisie" użytkownika... |
|
|
![]()
|
|
Aż zszedłem do auta ![]() A co to za wymysł z tą homo? W homo są podane TYLKO 3 rozmiary felgi 2 18 i 1 19, na rynku wtórnym felgi nie do kupienia jeżeli chcesz się trzymać stricte homo. Też jestem ciekaw co za wypas to ma być... Wiekszość RSów w PL to full wypasy, a brak niektórych elementów to wyłącznie "widzimisie" użytkownika... Zwracam honor ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 05 May 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Co to cudo w czerwcu ma niby miec takiego Extra? RP tak na marginesie nie ma zadnego RS`a w praku. I dla Twojej wiadomości dojazdówka jest 16stka... Konfiguracja na jakieś 145000 (niestety bez Siriusa). Pisałem ,że RP nie będzie miało tak skonfigurowanego RS-a.Co mają w PP i GF to Ja wiem. Aż zszedłem do auta ![]() A co to za wymysł z tą homo? W homo są podane TYLKO 3 rozmiary felgi 2 18 i 1 19, na rynku wtórnym felgi nie do kupienia jeżeli chcesz się trzymać stricte homo. Też jestem ciekaw co za wypas to ma być... Wiekszość RSów w PL to full wypasy, a brak niektórych elementów to wyłącznie "widzimisie" użytkownika... Jest jeszcze jedna 18" dopuszczona do jazdy na łańcuchach 7,5X18 ET65 (696zł) pod oponę 225/40. Właśnie to jest taki klient "widzimisie" i chce mieć wyjątkowego RS-a. Samochód skonfigurowany , teraz pozostało szukanie tunera do zrobienia 300KM+. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
Niech pomaluje na rozowo , wyrozni sie
![]() -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Niech pomaluje na rozowo , wyrozni sie ![]() Może właśnie zamówił różowy ![]() Konfiguracja na jakieś 145000 (niestety bez Siriusa). Bo jak bym nie patrzył na cennik, to nijak mi nie wychodzi 145000 zł bez Siriusa (PLN 6500) i rabatów. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 18 February 2012 Skąd: Pzn. ![]() |
Wracając do Bluefin'a to:
http://www.youtube.com/watch?v=6uPraOebd7o w komentarzach jest pytanie co do wykrywania go. Is there anyway to reset the factory settings? Like i dont want to recognize my modification on a service visit, to keep warranty. killer576 10 months ago Yes, the Bluefin handset stores your stock ECU map so that you can reset the car to standard at any time should you desire - it shouldn't be detectable during normal service procedures at your Renault dealer anyway! superchipsltd in reply to killer576 10 months ago. sami chyba nie są pewni. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 20 July 2010 ![]() |
Napiszcie mi proszę co to jest "Sirius"
Bo ja jako właściciel bidnej wersji -Cup, lepsza klima, rs monitor, rs design, czarne szyby, auto wycieraczki i popielniczka - nie wiem... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
To nowy zolty odcien lakieru, dostepny od rocznika 2012.
-------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
A czy ktoś próbował rozeznać się czy któryś z PL tunerów podjąłby się napisania programu do RSa? Czy jak narazie zostaje tylko gotowiec z superchips?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 20 February 2012 Skąd: poznań ![]() |
PILNA SPRAWA! Skradziono mój samochód - żółte Renault Megane RS Cup. kliknij lubię to lub udostępnij - może to pomoże znaleźć moją Ślicznotkę. znaki charakterystyczne - kolor, czarny dach, czarne felgi, kubły Recaro i czerwone heble Brembo. blachy PO 923SS. dzięki z góry za pomoc!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 24 November 2011 Skąd: Wawa ![]() |
fuck...
-------------------- Renault Megane 1.8 16V Turbo - było
Mazda 6 MPS - był -Best ET 13:45 Ryki 2015 Mazda 6Speed - jest |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 20 February 2012 Skąd: poznań ![]() |
coś gmerali przy zamku, nie udało im się chyba i wyjebali szybę. miałem bear locka ale jak widać chuja dał. zrób człowieku od razu GPSa jakiegoś. ja chciałem zendera ale straciłbym gwarancję. nie ma mocnych.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 20 July 2025 - 03:20 |