![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
No no widziałem Cię na mieście wczoraj - bardzo ładne to autko. Nie wiem tylko, czy po mocnym, przednionapędowym Focusie ST zdecydowałbym się ponownie na ośkę. Jak trakcja?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
zapodaj jakiś wykres, chętnie obejrzę:-) http://www.racingforum.pl/Prawdopodobnie-d...-ps-t83010.html -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
No no widziałem Cię na mieście wczoraj - bardzo ładne to autko. Nie wiem tylko, czy po mocnym, przednionapędowym Focusie ST zdecydowałbym się ponownie na ośkę. Jak trakcja? Megane (i Focus RS) ma przecież zupełnie inaczej rozwiązane przeniesienie napędu. To + szpera i możesz zapomnieć o uprzedzeniach do mocnej ośki. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 16 June 2007 Skąd: NYSA/Wrocław ![]() |
Śmiem wątpić, ale niech będzie ![]() Wersja Cup naprawdę daje radę, już 3 razy startowałem w pojeżdzawkach i idzie pogonić mocne lancery i STI ![]() -------------------- BMW M235i M Performance Package D4 RACE
BMW M3 E36 Rally Edition 04 RALLY youtube.pl/ngrARTUR |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
Wersja Cup naprawdę daje radę, już 3 razy startowałem w pojeżdzawkach i idzie pogonić mocne lancery i STI ![]() pogonić raczej nie może podgonić miałeś na myśli ![]() pozdr -------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: www.dogbox.pl ![]() |
pewnie na Rakietowej ?
-------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
Rakietowa i Niskie Łąki
-------------------- BMW M235i M Performance Package D4 RACE
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 10 April 2005 Skąd: WWA/Tripolis ![]() |
Teraz tych lancerow i sti to jest tyle, ze sie zawsze jakiegos pogoni. Ja nawet pogonilem kilka na sniegu w rwd...tylko o czym to swiadczy?? Raczej nie o tym, ze sa wolniejsze na sliskim a jedynie, ze ich kierowcy byli wolniejsi.
-------------------- Kra$
And JDM again... :) |
|
|
![]()
|
|
Jade jutro obejrzeć RSa
![]() -------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
Teraz tych lancerow i sti to jest tyle, ze sie zawsze jakiegos pogoni. Ja nawet pogonilem kilka na sniegu w rwd...tylko o czym to swiadczy?? Raczej nie o tym, ze sa wolniejsze na sliskim a jedynie, ze ich kierowcy byli wolniejsi. Ok, masz rację , na mokrym RS pojedzie tyle co każda inna ośka o mocy choćby 150 km. Suchy asfalt to już inna sprawa, auto jest wg mnie mega szybkie, jednak warunkiem koniecznym jest zastąpienie seryjnych opon jakimś semislickiem. Osobiście założyłem Federal'a 595 RS-R i w niedziele podczas charytatywnego rallysprintu na rzecz tragicznie zmarłego Sylwestra Olszewskiego na wrocławskich torze Niskie Łąki stanąłem do wyścigu ( 3 okrążenia) z Virnikiem i jego M3 . Pierwszy przejazd na konto M3, drugi to zwycięstwo RS'a. Myślę że jak na seryjne auto bez slick'a wynik bardzo dobry, naprawdę polecam to auto jeżeli ktoś tak jak ja szuka auta do codziennej jazdy ( może niezbyt wygodnej) , a w weekend lubi wyskoczyć na tor ![]() Jade jutro obejrzeć RSa ![]() Jeżeli chodzi o plastiki, to u mnie cały tył trzeszczy- półka, fotele, boczki bagażnika ![]() -------------------- BMW M235i M Performance Package D4 RACE
|
|
![]()
|
|
bardzo to słychać ? denerwujące ?
-------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 Skąd: Wrocław ![]() |
Ok, masz rację , na mokrym RS pojedzie tyle co każda inna ośka o mocy choćby 150 km. Artur, będzie okazja to sprawdzimy ![]() Na śniegu na WOŚPie sporo plejad poległo ze słabszymi ośkami... w tym kombi ![]() Ale fakt, Ty- alien, Megana - Twoje UFO i zap... nieziemsko ![]() Do zobaczenia 5-go czerwca ![]() -------------------- Project FiA 6Y20VT - v 1.5
|
|
|
![]()
|
|
bardzo to słychać ? denerwujące ? Na nierównościach słychać ale idzie się przyzwyczaić, poza tym chyba nie ma twardych aut w których było by idealnie cicho ![]() Artur, będzie okazja to sprawdzimy ![]() Na śniegu na WOŚPie sporo plejad poległo ze słabszymi ośkami... w tym kombi ![]() Ale fakt, Ty- alien, Megana - Twoje UFO i zap... nieziemsko ![]() Do zobaczenia 5-go czerwca ![]() Widzimy się za 2 tygodnie, wspólnie skopiemy tyłki tym w czterołapach ![]() -------------------- BMW M235i M Performance Package D4 RACE
|
|
![]()
|
|
Na nierównościach słychać ale idzie się przyzwyczaić, poza tym chyba nie ma twardych aut w których było by idealnie cicho ![]() To chyba nigdy nie miałeś Type-Ra. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 20 July 2010 ![]() |
mój też trzeszczy szczególnie na dołach
miałem wcześniej auta tej marki i aż tak nie było:) ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Sorry ze w tym temacie ale mam szybkie pytanko do właścicieli albo dobrze poinformowanych. Jakie ET maja 18 stki w RS?
-------------------- BMW M235i M Performance Package D4 RACE
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 29 January 2010 Skąd: Poznań ![]() |
Jak zdejmiesz felgę na pewno będzie od wewnątrz podane, podpowiadam gdybyś musiał wiedzieć na szybko a odpowiedź się nie pojawi.
|
|
|
![]()
|
|
Sorry ze w tym temacie ale mam szybkie pytanko do właścicieli albo dobrze poinformowanych. Jakie ET maja 18 stki w RS? Wyczytałem na forach, że podobno ET65 lub ET68 Tak czy inaczej, będzie ci bardzo ciężko znaleźć felgi z takim offsetem. Znam to z Focusa, który ma ET60 i bardzo odradzam montowanie wynalazków z mniejszym offsetem! -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
Przeglądam aukcje w poszukiwaniu jakiś dwóch felg pod slick'a i już widzę że będzie problem ze znalezieniem czegoś ze zblizonym ET w dobrej cenie
![]() -------------------- BMW M235i M Performance Package D4 RACE
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 17 July 2025 - 13:01 |