![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
To nie jest takie proste. Jesteś pewien, że R26.R miała unijny Certificate of Conformity?
Bez niego rejestracja nówki importowanej z innego kraju UE jeśli nie jest niemożliwa, to w każdym razie baaardzo upierdliwa. Przerejestrowanie używanego z innego kraju UE jest bez porownania łatwiejsze. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 24 January 2014 ![]() |
Kto dziś jechal nowym RS-em w Siriusie? Widziany o 11 na Prymasa tysiaclecia.
Szary 11.50 przy Pkp wkd Al. Jerozolimskie |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
To ja typuje , ze dla henake
![]() -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 05 July 2011 Skąd: ZabrzE ![]() |
mixon bardzo możliwe, że mój klient
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 29 January 2010 Skąd: Poznań ![]() |
-ZOWA- nie rozumiem pytania co byś chciał wiedzieć? Chcesz więcej zdjęć wyślij mi PW z mailem. 3szt. są gotowe do wysyłki. Dorobienie kolejnych sztuk ok 5 dni roboczych.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 20 November 2013 Skąd: Warszawa ![]() |
mixon Warszawski tropiciel Rs-ów
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 05 July 2011 Skąd: ZabrzE ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 24 January 2014 ![]() |
Co ja poradze
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 14 December 2004 Skąd: krakow ![]() |
No właśnie chodziło mi o cenę i dostępność DP.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 16 December 2006 Skąd: pl ![]() |
To ja typuje , ze dla henake ![]() Nigdy w zyciu:-) po accordzie- grube mody mi przeszly, a tak na marginesie 500 kunia w fwd dla mnie mija sie z celem. -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 05 May 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Ciekawostka z wczoraj ![]() W Polsce będzie pierwsza w kraju a także druga w Europie Megane RS 500KM+ Dla Polskiego (z Warszawy) klienta auto buduje RS Tuning http://www.rstuning.co.uk/ (Paul Murray UK): https://www.facebook.com/202606226448512/ph...e=3&theater ![]() Może nie do końca jest tak jak piszesz ale to może i lepiej ponieważ projekt ma szanse na realizację w "ciszy" do czasu pojawienia się końcowego wyniku. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Chcecie dalej dalej gadać o Megane, czy temat się wyczerpał i kończymy?
Nie macie co płakać. Po prostu temat nie mieści się w granicach przewidzianych w dziale ze zdjęciami i filmami, a jednocześnie OT to najfajniejszy dział na forum ![]() Jak ktoś ma inne propozycje dotyczące przeniesienia tematu, to nie ma sprawy, może napisać prośbę na odpowiednim formularzu, nakleić dużo znaków opłaty skarbowej, zdobyć pieczęć odpowiednio ważnego urzędu centralnego (choć czasem zwykły post w 'Sugestiach' też wystarczy) i możemy zacząć gadać. Tym razem czyszczę zbędne dyskusje bez dalszych konsekwencji. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 17 November 2002 Skąd: warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
Pytanie laika, jakie turbo fabryczne ma megane rs 265 koni ? Moze ktos ma mape kompresora?
-------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
Potrzebuje zakupić sworzen wahacza , przerabial ktoś temat ??? Bo Renault rozkłada ręce...
|
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
Potrzebuje zakupić sworzen wahacza , przerabial ktoś temat ??? Bo Renault rozkłada ręce... Jesli nie dostaniesz zamiennika, to mozna regenerowac. Wiem, ze np w Sopocie robia takie cos i ludzie chwala te sworznie za wyrzymalosc na polskich drogach. -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
Potrzebuje zakupić sworzen wahacza , przerabial ktoś temat ??? Bo Renault rozkłada ręce... ja przerabiałem w ubiegłym tygodniu. nie ma zamienników tylko oryginał 550 zł u muzykancika katalogi pokazują ze jest taki sam jak do zwykłej i można wymienić ale nie można a wahacz jest inny aluminiowy w zwykłej jest metalowy i ma całkowicie inny kształt. Może kiedyś tam zrobią sworzeń jest wkręcany a do regeneracji masz link [url="http://www.baza-firm.com.pl/obr%C3%B3bka-metali-wyroby-metalowe-metale-kolorowe/sopot/skraw-met-ryszard-Link nie aktualny kontaktowałem się z typem i w RS III nie da się tego zregenerować |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za odpowiedz. Temat już zalatwiony , zamówiłem w Renault
![]() |
|
|
![]()
|
|
I temat umarł śmiercią naturalną mieliście pretensje o nasze konwersacje i wiadomości to teraz nie ma nic.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 02 August 2012 ![]() |
Ten temat mial najwieksza liczbe odwiedzin na tym forum (ze wszystkich wątków motoryzacyjnych poza poradami mech. ) = "za slaba argumentacja" coby go trzymac pod nowym szyldem. Smieszne troche... Jaka argumentacje otrzymal np. wątek "muscle cars" ze swoim jednym postem miesiecznie?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 02:33 |