![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 July 2010 Skąd: Wisła ![]() |
tak, myśle ze to po to zeby nie docierać mocno pompy paliwa, ja osobiscie jeżdze na zuzyte paliwo, a nie na wskaźnik
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 18 February 2005 Skąd: Południe ![]() |
Z tym wskaźnikiem, to w ogole jest ciekawie: pierwsza polowa to 20 litrow, kolejne 20 litrów to 3/4, a ostatnie to full zbiornik.
U mnie zawsze od ćwiartki baku do rezerwy jest "5 minut" jazdy ![]() To pierwsze auto, które mam i ma takie wskazania. -------------------- 911 992 4S
M5 F90 800KM |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 24 January 2014 ![]() |
Ciekawi mnie kolorystyka RB9, czerwony tak nie blaknie jak kiedyś
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 16 December 2006 Skąd: pl ![]() |
-------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 29 January 2010 Skąd: Poznań ![]() |
Słuchajcie, w sobotę odstawiam z kumplem auto na wyspawanie DP, auto będzie rozebrane i jest możliwość wyspawania dodatkowych DP 3", koszt ok 600zł czy byłby ktoś zainteresowany?
Robione będzie full profi przez zakład http://www.kalinski.pl/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 July 2010 Skąd: Wisła ![]() |
Słuchajcie, w sobotę odstawiam z kumplem auto na wyspawanie DP, auto będzie rozebrane i jest możliwość wyspawania dodatkowych DP 3", koszt ok 600zł czy byłby ktoś zainteresowany? Robione będzie full profi przez zakład http://www.kalinski.pl/ jestem zainteresowany, wal na priv ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wydaje mi się że tak, widziałem i słyszałem już ich nie jeden cały układ wydechowy i jest bardzo dobrze, wydechy spawali z kwasówki a spawy były wg. mnie super. Zapytam jutro jak będę podstawiał auto, bo czy TIGiem to nie wiem
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 14 December 2004 Skąd: krakow ![]() |
To jeśli możesz to dowiesz sie wszystkiego dokładnie i jeśli cena będzie taka jak piszesz to ja tez poproszę.
Tylko pamiętaj ze przy robieniu DP trzeba zastosować odpowiednie tulejki które oddalą sondy żeby nie świeciły sie check na desce. Nie wiem jak u nich ale Michał jak robi DP to właśnie z tulejkami bo w sumie średnia przyjemność jeździć ze swiecacym checkiem ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 14 May 2009 Skąd: Żywiec ![]() |
DP bez kata? czy w którym miejscu jest on w RS?
|
|
|
![]()
|
|
Zaraz za turbosprezarka.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Tak wygląda oryginalny wydech:
![]() -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
Widzę ze go szlifierka potraktowales
![]() |
|
|
![]()
|
|
Konfiguratory u dilerów są jakieś powalone. Nie mogę mieć kamery cofania bo stracę automatyczna klime. Mimo iz jest R-link i navi oraz RS. 2.0
Tak samo nie ma audio Arkamys w Recaro. Rozumiem ze Bose nie ma bo tylko jest z kanapowymi stołkami. Ale kiedyś Arkamys był dostępny z Recaro |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 24 November 2011 Skąd: Wawa ![]() |
podejrzewam, że jak pójdziesz do salonu na indywidualną wycenę to się da po dodawać jakieś opcje.
-------------------- Renault Megane 1.8 16V Turbo - było
Mazda 6 MPS - był -Best ET 13:45 Ryki 2015 Mazda 6Speed - jest |
|
|
![]()
|
|
OK, rano odstawilismy auto, dzisiaj pracują tylko do 14 i niestety nie wyrobią się z 2 sztukami, tak więc zdjęcia koszty itd poznamy w poniedziałek.
DP jest spawany z kwasiaka metodą TIG. Sondy oczywiście będą na tulejkach. Zrobią również dodatkowo tzw. wzornik/model, aby w każdym momencie można byo dorobić kolejną sztukę na zamówienie P&P. |
|
|
![]()
|
|
No sęk w tym ze byłem w salonie. I nie ma opcji aby to połączyć wszystko.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 24 November 2011 Skąd: Wawa ![]() |
a to dziwne.. wszędzie się da modyfikować wyposażenie, kosztem dłuższego oczekiwania na auto.. no ale może RS jest wyjątkiem...
![]() -------------------- Renault Megane 1.8 16V Turbo - było
Mazda 6 MPS - był -Best ET 13:45 Ryki 2015 Mazda 6Speed - jest |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 05 July 2011 Skąd: ZabrzE ![]() |
Z audio masz racje, ale kamere można połączyć z Rlinkiem RS monitorem i aut. klima
![]() Torek nie można modyfikować opcji, coś albo jest dostępne albo nie, i nie ma znaczenia ile będziemy czekać na auto. |
|
|
![]()
|
|
Rozumiem ze wg tego sie konfiguruje, czy tego co mają w komputerze ?
http://www.uni-car.pl/upload/file/cenniki_...2014/MD3_RS.pdf Bo tu np mam Hands free oddzielnie a u dielera mam w pakiecie jakimś komfort 1 lub 2? |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 05 July 2011 Skąd: ZabrzE ![]() |
Rozumiem ze wg tego sie konfiguruje, czy tego co mają w komputerze ? http://www.uni-car.pl/upload/file/cenniki_...2014/MD3_RS.pdf Bo tu np mam Hands free oddzielnie a u dielera mam w pakiecie jakimś komfort 1 lub 2? Napisz na pw jakie opcje byś chciał, skonfiguruje co się da ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 22:45 |