![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Wygląda nieźle, lepiej niż się spodziewałem. Szkoda że aerodynamicznie to wielka niewiadoma.
-------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 July 2010 Skąd: Wisła ![]() |
biorąc pod uwage, że nowa Astra OPC ma podobny spoiler, to wydaje mi sie ze bedzie robił robote
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Podobne tylko patrząc z boku i to z daleka
![]() Podstawowa różnica jest w przelocie POD spoilerem, tu dużo lepiej widać o co chodzi w Astrze OPC: ![]() Ten twój kieruje powietrze w górę, stwarzając raczej siłę hamującą i/lub większe zawirowania, zamiast siły dociskowej. No ale ładnie wygląda - to przyznaję. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
jezeli sie nie myle to astra nie ma takiego spoilera hum
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 20 November 2013 Skąd: Warszawa ![]() |
Ma ktoś do sprzedania płytę pod zderzak przedni ?\
Fajny ten projekt i myślę że z aerodynamiką będzie ok |
|
|
![]()
|
|
Nie tylko w UK, to jest pakiet sportowy: spoiler + listwy boczne.
Moim zdaniem tylko taki spoiler ma sens jeśli ma działać, a nie tylko wyglądać. ![]() Dlatego ten projekt Neonova mi się najbardziej spodobał. Tylko że pewnie ciężko znaleźć wykonawcę: ![]() -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 24 January 2014 ![]() |
Czy R Link w RS-ie ma sens? Bo wiadomo ze Monitor RS 2.0 to obowiazkowo
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Co to za typ testuje jakiś imbecyl |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sat, 17 September 2011 Skąd: wawa ![]() |
bardzo bardzo bardzo mlody
![]() |
|
|
![]()
|
|
Co to za typ testuje jakiś imbecyl bardzo bardzo bardzo mlody ![]() Ale jeździć raczej umie http://pl.wikipedia.org/wiki/Patryk_Szczerbi%C5%84ski CYTAT 16-letni Patryk Szczerbiński z Koszalina został w 2010 roku mistrzem brytyjskiej Formuły Autosport Young Guns [...]
został trzecim w historii polskiego sportu samochodowego mistrzem w międzynarodowych formułach, po Damianie Sawickim (2002 rok - mistrz Formuły Lista Junior) i Robercie Kubicy (2005 rok - mistrz Formuły Renault 3.5). Sportowe Fakty -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
2 sztuki nowego RS-a są zamówione. Jeden juz lada dzień będzie w Polsce. Drugi to demo do Renault Jerozolimskie. Koniec kwietnia. Obie białe z tym ze ta do Renault można zmienić jeszcze. Obie na 18 Tibor z Recaro i Rs monitor 2.0. Ta z Jerozolimskich ma dodatkowo kamerę. Nie pamiętam która ale jedna ma pakiet Cup.
|
|
|
![]()
|
|
Cup to wiadomo ze obowiazkowo. Tylko na 18" i będzie gitara.
|
|
|
![]()
|
|
No szacun za osiągnięcia w jeździe ale redaktora to z niego nie będzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 18 February 2005 Skąd: Południe ![]() |
No szacun za osiągnięcia w jeździe ale redaktora to z niego nie będzie ![]() Spokojnie, to młody chłopak i pewnie jedno z pierwszych nagrań. Wyrobi się. Jak się staje przed kamera, to czasem mówi się takie głupoty, których normalnie by się nie powtórzyło. Stres niestety robi swoje i przezwyciężyć można to jedynie praktyką - to tak jak z mówieniem do lustra. Ja żałuje tylko, że tak mało zdjęć jest z "akcji". -------------------- 911 992 4S
M5 F90 800KM |
|
|
![]()
|
|
Spokojnie, to młody chłopak i pewnie jedno z pierwszych nagrań. Wyrobi się. Jak się staje przed kamera, to czasem mówi się takie głupoty, których normalnie by się nie powtórzyło. Stres niestety robi swoje i przezwyciężyć można to jedynie praktyką - to tak jak z mówieniem do lustra. Ja żałuje tylko, że tak mało zdjęć jest z "akcji". No w sumie masz racje :-) wyrobi się jak z samochodem daje radę to z mikrofonem tez sobie poradzi, Małysz jak się wyszczekał :-) a jaki był niemrawy |
|
|
![]()
|
|
Do tej pory myślałem jedynie nad kolorem Sirius jednak jak zobaczyłem te zdjęcia to jakoś bardziej mi ten czerwony się podoba. http://www.autocar.co.uk/car-review/renaul...ne-renaultsport
Wiadomo ze różnica w cenie spora i ze sirius to topowy kolor dla gamy RS. Czy ktoś może trochę pomóc. Wiem ze to kwestia gustu, ale może jakieś za i przeciw. |
|
|
![]()
|
|
czerwony blaknie z natury
na zółtym nie widać tak rys, grafit - szary też godny uwagi a ja osobiście bym poczekał na RB9 bo napewno bedzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Do tej pory myślałem jedynie nad kolorem Sirius jednak jak zobaczyłem te zdjęcia to jakoś bardziej mi ten czerwony się podoba. http://www.autocar.co.uk/car-review/renaul...ne-renaultsport Wiadomo ze różnica w cenie spora i ze sirius to topowy kolor dla gamy RS. Czy ktoś może trochę pomóc. Wiem ze to kwestia gustu, ale może jakieś za i przeciw. ja bym siriusa wybrał |
|
|
![]()
|
|
Panowie czy wskaźnik paliwa to u wszystkich tak lipnie pokazuje czy tylko u mnie w megane II był mało dokładny ale w III to przechodzi ludzkie pojęcie. Po zapaleniu rezerwy wskazówka leży już i się nie rusza też tak macie?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 23:52 |