![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 20 November 2013 Skąd: Warszawa ![]() |
Chyba raczej zaczyna działać jak koło traci przyczepność? co myślisz o tym?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
A różnica jest taka, że jest to dołączane elektronicznie a nie hydraulicznie.
|
|
|
![]()
|
|
Więc jak będzie na podnośniku na zapalonym silniku to powinny się kręcić bo czujniki wykryją uślizg koła i zablokuje mechanizm róznicowy
5 postów jeden pod drugim to chyba rekord na forum !
Powód Edycji: moderacja
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Elektronicznie to w Golfie GTI, Focusie ST i innych zabawkach.
Tu jest mechaniczna łagodniejszego typu Torsen, do działania potrzebująca choćby małej, ale przyczepnosci obu kół. PS postaraj się pisać w jednym wpisie, zanim cię moderator upomni. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
Hmmm zastanawiające czytam o tych szperach ciekawy wątek jak już zostanę uczonym od szper to będę się dzielił wiedzą
Na razie dziękować za uwagę odnośnie rozbicia wątku. :-) i szpery rzecz jasna.. o proszę link do ciekawego tematu o torsenie. http://autokult.pl/2011/08/03/mechanizmy-r...-torsen-czesc-2 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 05 July 2011 Skąd: ZabrzE ![]() |
Widac, ze napaliles sie na to auto i tyle
![]() |
|
|
![]()
|
|
Napaliłem się ? raczej nie mam już swoje lata ale szkoda bez sprawdzenia puścić okazje. Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie wymiana części w autoryzowanym serwisie
hm.... jest raczej dobrą wiadomością. . zresztą już w Wrocku pojawił się kolejny bardzo podobny z mniejszym przebiegiem i trochę tańszy. Będę sprawdzał mam na razie czym jeździć i nie bardzo mi się spieszy ale zbieram kasę na ten samochód od 3 lat i w końcu chciał bym coś kupić. http://otomoto.pl/renault-megane-rs-sport-...-C31344891.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 05 July 2011 Skąd: ZabrzE ![]() |
Ten ma felgi z CC, chyba że już stoi na zimówkach i to wstrętne malowanie w szarości.
Ty tak na poważnie nie chcesz Recaro, czy sobie jaja robisz ? |
|
|
![]()
|
|
Ten ma felgi z CC, chyba że już stoi na zimówkach i to wstrętne malowanie w szarości. Ty tak na poważnie nie chcesz Recaro, czy sobie jaja robisz ? Chcę nie chcę chciał bym ale tylko w skórze bo jak widziałem co się dzieje z materiałem po 15 tyś to jestem przerażony. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Chcę nie chcę chciał bym ale tylko w skórze bo jak widziałem co się dzieje z materiałem po 15 tyś to jestem przerażony. Mniej więcej od połowy rocznika 2011 Recaro są poprawione - kanty boczków są ze skóry. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
No spoko tylko ciężko znaleźć samochód z tergo roku i moim zasięgu finansowym :-(
|
|
|
![]()
|
|
Ktoś się orientuje co to kto to
http://otomoto.pl/renault-megane-rs-sport-...-C31361265.html nie źle wygląda :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 20 February 2012 Skąd: poznań ![]() |
co się rzuca w oczy:
1) jeśli to 2011 i ma 265KM to jest to Trophy - nie widać naklejek więc pewnie miał malowane drzwi 2) moim zdaniem nie jest to też Trophy bo ten kolor to normlany żółty a nie Sirius 3) jeśli tak to ma 250KM a nie 265KM 4) nie wiem czy na którymś ze zdjęć auto ma niedomknięte drzwi czy po prostu fatalnie spasowane listwy 5) felgi na bank były malowane bo taki całych czarnych nie było w sprzedaży 6) najczęściej skórzane kubły były jednak w Trophy, więc sam już nie wiem - idealna sztuka to to nie jest 7) śruby do felg chyba nieoryginalne:) |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za uwagi
![]() |
|
|
![]()
|
|
Biorę tego a co tam raz się żyje :-)
http://otomoto.pl/renault-megane-rs-sport-...-C30631266.html ogarnij sie z tym spamowaniem, 2 x pomyśl zanim cos napiszesz i nie postuj jeden pod drugim - istnieje mozliwość edycji posta !
Powód Edycji: moderacja
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 20 February 2012 Skąd: poznań ![]() |
moim zdaniem cena nieuzasadniona.
ja kupowałem RSkę 3miesięczną z przebiegiem 2000km za równą stówę. bzyku_flashi nie załatwi jakiejś dobrej stawki za demówkę? ![]() |
|
|
![]()
|
|
moim zdaniem cena nieuzasadniona. ja kupowałem RSkę 3miesięczną z przebiegiem 2000km za równą stówę. bzyku_flashi nie załatwi jakiejś dobrej stawki za demówkę? ![]() idzie za równe 80 cos tam utarmosiłem z ceny bzyku_flashi nie pytałem ale z tego co wiem deficyt demówek w Polszy :-) Kolega, który prowadzi salon Renault z używkami ma mnie na oku i jak cos to będzie dawał halo na razie cisza :-( |
|
|
![]()
|
|
Biorę tego a co tam raz się żyje :-) http://otomoto.pl/renault-megane-rs-sport-...-C30631266.html ogarnij sie z tym spamowaniem, 2 x pomyśl zanim cos napiszesz i nie postuj jeden pod drugim - istnieje mozliwość edycji posta ! Panie Adminie przepraszam |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 16 September 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
...robiąc dokładnie to samo.
Komedia ![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 16 December 2006 Skąd: pl ![]() |
Mniej więcej od połowy rocznika 2011 Recaro są poprawione - kanty boczków są ze skóry. recarosy poprawione sa w wersji po lifcie -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 21 July 2025 - 12:51 |