![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 20 July 2010 ![]() |
Nie ma co się napalać...
Teraz jestem na urlopie, a modelowanie i zrobienie formy to lekko 4 tygodnie... Poza tym boję się, że się Wam niespodoba... ![]() ![]() ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
... A może ma ktoś na zbyciu połamany/podrapany/zniszczony orginalny spoiler od Megane 3 Rs?
Przydałby się... |
|
|
![]()
|
|
Wolałbym nie kopiować orginału 1:1...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 16 June 2007 Skąd: NYSA/Wrocław ![]() |
Jakiś czas temu pojawił się wątek gotujących się RS'ów po montażu większego IC.
Rzeczywiście w moim przypadku podczas poprzednich zawodów pojawił się taki problem , całe szczęście był to jeszcze przejazd treningowy więc szybko zjechalismy do serwisu i ściągneliśmy zderzak. Po tym zabiegu temperatura nie wychodzi poza właściwy zakres. Trzeba bedzie pomyśleć o jakimś przebudowanym zderzaku na zawody ![]() Tak wygląda " bez twarzy " : -------------------- BMW M235i M Performance Package D4 RACE
BMW M3 E36 Rally Edition 04 RALLY youtube.pl/ngrARTUR |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 29 January 2010 Skąd: Poznań ![]() |
Artur skąd masz IC, podobno MG znało problem i został on przez nich rozwiązany?!
Pytanie odnośnie awaryjności auta czy przy "Twojej" jeździe coś działo się z autem, zawias skrzynia silnik? Nie mówię oczywiście o sytuacjach gdzie się coś "urywa" przez kontakt. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 16 June 2007 Skąd: NYSA/Wrocław ![]() |
Mam IC od MG w największej opcji.
Jeżeli chodzi o awaryjność - nic sie nie popsuło bez mojego udziału a swoje już przejechałem... Jednym słowem jestem zachwycony . A na mecie -miny kolesi w EVO & STI bezcenne ![]() -------------------- BMW M235i M Performance Package D4 RACE
BMW M3 E36 Rally Edition 04 RALLY youtube.pl/ngrARTUR |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 July 2010 Skąd: Wisła ![]() |
Mam kumpla takiego Grzesia ma Granatowe/Niebieskie EVO IX, chwalił sie ze sukcesywnie im wypłacasz
![]() |
|
|
![]()
|
|
trzebabybyło zderzk obniżyć... to nie wszystkim może odpowiadać
no i listwę a'la f1 poprowadzić niżej. Artur czy jeździłeś bez płyty pod spodem? perforacja części płyty między silnikiem a chłodnicami też może pomóc... trochę przeszkadza belka pod zderzakiem pamiętam, że w Evo IX robiłem maksymalnie wielką dziurę w zderzaku z zachowaniem fabrycznego kształtu po montażu większego coolera |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Mam zamontowaną tą extra chłodniczkę, umiejscowiona jest za nowym IC, pod seryjną chłodnicą.
Było trochę problemów z usunięciem z niej powietrza- dolewałem kilka razy płynu, w sumie ponad 1l. Wczoraj dla pewności szczelność systemu została sprawdzona pod ciśnieniem i wreszcie jest ok. Przez te problemy musiałem zrezygnować z jazdy na torze, ale jadę za 2 tygodnie. ![]() Inna rzecz: po zrobieniu 900 km w jeden dzień chyba odwołam, że Recaro są takie super wygodne. Brakuje mi ustawiania kąta nachylenia siedziska, przez co siedzi się trochę jak w hamaku, z niepotrzebnie dużym obciążeniem lędźwi. A może zrobiłem się wybredny po spędzeniu wakacji w Mustangu i Camaro ![]() -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
Witam forumowiczów,
po długich poszukiwaniach felg do meganki dorwałem pewien kontakt który myśle ze was zainteresuje, jest możliwość zamówienia felg Arcasting ZAR parametry felg 8x18, et55, 5x114,3, otwór centrujący 66,1 http://rally-tech.pl/sklep/img/p/17-51-large.jpg ![]() kolor raczej dowolny, odsadzenie można też dobrać wieksze lub mniejsze, jednakże, ja wysłałem do nich zapytanie o et55, wydaje mi sie ze do megane bedzie optymalne istnieje możliwość zrobienia takich felg jedynie przy zamówieniu 24-25 sztuk, tj. albo 5 kompletów po 5 felg, lub 6 kompletów po 4 felgi, cenowo około 1000zł brutto za sztuke, dodam tylko ze nowa szuka dedykowana do evo/sti kosztuje 1200zł brutto a kpl około 4600zł brutto czy byliby chętni?? jezeli tak to zapraszam na priv bądź mail mpodzorski@wp.pl istnieje możliwość wystawienia faktury |
|
|
![]()
|
|
Polecam lekturę odnośnie mniejszego ofsetu felg:
http://www.racingforum.pl/index.php?showto...mp;#entry908711 Jak jest możliwość zamówienia ET 65 czy choćby 60, to bez sensu zamawiać 55. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
et można dowolne zamówic, moze byc i 65
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 10 October 2003 Skąd: Wawa ![]() |
Hej,
może kogoś zainteresuje. Sprzedam 4 oryginalne, 18 calowe, czarne felgi do m3 rs. ![]() Na felgi są założone federale 595 sr-s po dwóch pojeżdżawkach. Oczywiście to nie te ze zdjęcia ;-))) W weekend postaram się zrobić foty, więc jak ktoś będzie zainteresowany to PW. Cena 4500 pln. Pzdr Luca -------------------- M3RS Cup Bluefin in. Summer <mode on>
|
|
|
![]()
|
|
Wypasałem dziś Renię na nowym, pagórkowatym torze pod Sztokholmem.
Impreza STi wysiadała ![]() -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 04 January 2012 ![]() |
Co do opon to poleciłbym Potenze RE070
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 26 October 2011 Skąd: Kraków ![]() |
Koledzy mam pytanie, czeka mnie wzmiana oleju. Co polecacie?
Myślałem nad Millersem XF Longlife 5w40 lub Motulem 8100 X-Clean 5W40 |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 16 December 2006 Skąd: pl ![]() |
Ja zalalem millers, temp oleju jest nizsza wzgledem oleju fabrycznego
-------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 18 April 2009 ![]() |
Poprzednik XFa to XFS
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
CFS to z serii Motorsport, teraz to generalnie pozmieniali - a poza tym zawsze możesz tridenta kupić
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 26 October 2011 Skąd: Kraków ![]() |
W poprzednim aucie lałem CFSa ale jak mowicie już ich nie produkują. Dlatego pytam czy brać tego Longlifa czy lepiej np.motula 8100? a może zostać przy elfie ?
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 23 July 2025 - 20:30 |