![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 05 July 2011 Skąd: ZabrzE ![]() |
Zapraszam
![]() Niestety testówki nie mam ale myślę, że ktoś z forum da się przejechać ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 July 2010 Skąd: Wisła ![]() |
Mam pytanko, jak cenowo przedstawiają się kolejno
-intercoolery do Megi / ewentualnie które warsztaty polecacie oprócz MG, -wydechy - tutaj ta sama sytuacja, -strojenie Czekam na opinie, myśle ze najwyższa pora zrobić jakis stage na 330ps ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 26 April 2010 Skąd: Poznań ![]() |
Jakby ktoś był zainteresowany to sprzedaję swoje Megane RS.
Wersja SPORT po modyfikacjach. Wydech MILTEK, program na 300KM. Niebieska - robiona przez Pachura Moto Center. Więcej znajdziecie na allegro ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 24 June 2013 ![]() |
Jakby ktoś był zainteresowany to sprzedaję swoje Megane RS. Hejka, jestem nowym użytkownikiem (zarejestrowałem się wczoraj, ale ten wątek czytam od miesiąca. Nie zwróciłem uwagi na Twoje ogłoszenie a przeglądam allegro w miarę regularnie. Tydzień temu zamówiłem nowego RS bo poszukiwania używanych wersji mnie powaliły. Każda sztuka ma ciekawą historię i strach "w to" wchodzić. Jeśli Twoja Meganka jest ok to być może jeszcze w tym tygodniu odezwie się do Ciebie mój kumpel. Nie stać go na nową sztukę. Jego budżet jest ciut niższy niż Twoja cena ale sądzę, że się dogadacie. Moja nóweczka przyjedzie dopiero w pierwszym tygodniu października. PS. wiem, że pytanie nieco naiwne, ale dlaczego pozbywasz się tego cudeńka tak szybko? -------------------- -------------
Megane RS, rocznik 2013, 2.0T, 265 km |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Zwrócę tylko uwagę, że nazwa "sport" może wprowadzać w błąd, ponieważ oznacza brak pakietu Cup.
Czyli brak kubełków, sportowego zawieszenia i szpery. Czyli właściwie jest to wersja komfort ![]() -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
gość_Wieri_* |
![]()
|
![]() |
Zgadza się, dzwoniłem do Tomka, ale z racji braku Cup-y na razie odpuszczam
![]() Chociaż kolor jest najładniejszy z możliwych! |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 16 December 2006 Skąd: pl ![]() |
Ja sprzedam swojego rsa. 2012r przelot 10tys stan jak nowy. Info priv
-------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 26 April 2010 Skąd: Poznań ![]() |
Witam ponownie,
Tak, jest to wersja SPORT a nie CUP - czyli inne zawieszenie, brak typowych kubełków i szpery. Czyli wersja przyjemniejsza do codziennej jazdy ![]() ![]() [i]PS. wiem, że pytanie nieco naiwne, ale dlaczego pozbywasz się tego cudeńka tak szybko?[/i] Z autem wszystko w porządku. Mam jeszcze inne w garażu, a na jesień/wiosnę planuję wymianę. Stąd decyzja o sprzedaży, choć będzie mi smutno ![]() |
|
|
![]()
|
|
Tak, jest to wersja SPORT a nie CUP - czyli inne zawieszenie, brak typowych kubełków i szpery. Czyli wersja przyjemniejsza do codziennej jazdy ![]() ![]() heh... no tu są zdania podzielone. Większość uważa, że z CUP jeździ sie lepiej. Ja przed decyzją też miałem zagwozdkę. Miałem też szczęście i możliwość jazdy i z CUP i bez. Wybrałem CUP choć nie zdecydowałem się na kubełki. No ale szpera musiała być ;-) -------------------- -------------
|
|
![]()
|
|
Zwrócę tylko uwagę, że nazwa "sport" może wprowadzać w błąd, ponieważ oznacza brak pakietu Cup. Czyli brak kubełków, sportowego zawieszenia i szpery. Czyli właściwie jest to wersja komfort ![]() nie wiem jak było kiedyś, ale obecnie możliwe jest zakupienie auta ze szperą + zawieszeniem CUP ale bez kubełków. Ja mam właśnie zamówione takie auto. -------------------- -------------
|
|
![]()
|
|
nie wiem jak było kiedyś, ale obecnie możliwe jest zakupienie auta ze szperą + zawieszeniem CUP ale bez kubełków. Ja mam właśnie zamówione takie auto. Z kubełkami różnie bywało, ale srebrne zaciski hamulcowe zawsze i wszędzie oznaczają brak szpery i zawieszenia CUP. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
Z kubełkami różnie bywało, ale srebrne zaciski hamulcowe zawsze i wszędzie oznaczają brak szpery i zawieszenia CUP. dlatego w moim będą czerwone ;D -------------------- -------------
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 20 February 2012 Skąd: poznań ![]() |
szczerze nie kumam jak mozna zrezygnować z kubłów:)
|
|
|
![]()
|
|
mozna- jesli ktos ma duzaa dupe:) to sie najzwyczajniej w swiecie nie miesci, ja np ost jezdzilem Gt-r 2013 z kublami recaro i za cholere bym ich nie dokupil, sa tak male ze moja partnerka ktora wazy 48kilo przy 167cm wzrostu miala miejsca na styk.
-------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
szczerze nie kumam jak można zrezygnować z kubłów:) eh... miałem z tym kłopot. W wersji z kubłami siedziałem i jako żywo nie mogłem się w tych fotelach ułożyć. Dupska specjalnie wielkiego nie mam. Brakuje mi za to doświadczeń ze sportowymi autami i może dlatego mnie te kubły przeraziły. Jeździłem za to wersją sport i cup bez kubłów i siedziało mi się mega wygodnie. Stąd decyzja. Może będę potem żałował, a może nie. Generalnie auto będzie mi służyło głównie do jazd po mieście i tras. Na tor, jeśli się wybiorę, to pewno nie częściej niz raz w roku. Dla mnie więc rezygnacja z kubłó jest racjonalna. No chyba że mnie jazda torowa tak urzeknie, że trzeba będzie kubełeczki dokupić ;-) -------------------- -------------
|
|
![]()
|
|
jezdzilem Gt-r 2013 z kublami recaro i za cholere bym ich nie dokupil, sa tak male ze moja partnerka ktora wazy 48kilo przy 167cm wzrostu miala miejsca na styk. To musi być niezła dupa ![]() ![]() Moja uwielbia kubełki, a waży kilkanaście kg więcej przy podobnym wzroście. Jeszcze mnie podjudza do szybkiego brania zakrętów- kubełki trzymają na medal ![]() Brakuje mi za to doświadczeń ze sportowymi autami i może dlatego mnie te kubły przeraziły. Nie ma się czego obawiać- wygodne są nawet w trasie. Nie pasują głównie kierowcom lubiącym prowadzić auto w pozycji półleżącej. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
;-)
dokladnie tak jest, jak mozesz jeszcze to dorzuc recaro -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 11 April 2013 ![]() |
Witam !!!
Mam pytanie? Z katalogów ferodo (FCP1334) , ate wynika że nasze klocki z przedniej ośki są takie same jak w : VOLVO V70R, S60R MITSUBISHI Lancer 2.0 Evo V-X MASERATI Quattroporte III 4.2 (armoured opt.) Range Rover Sport III 4.2 Supercharged LANCIA Kappa CHEVROLET Camaro Coupe (1SS & 2SS) AUDI TT RS (8J3)2.5 TFSI Quattro ALFA ROMEO 3.2 GTA RENAULT Megane III X95 RS Gdyby tak było, łatwiej można by dostać ciekawe zamienniki bo pod EVO jest wiele opcji. Przerabial ktos ten temat? |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 10 October 2003 Skąd: Wawa ![]() |
i tak jest ;-)))
Pozdrawiam Luca -------------------- M3RS Cup Bluefin in. Summer <mode on>
|
|
|
![]() ![]() |