![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 16 December 2006 Skąd: pl ![]() |
Opierając się na dupohamowni sądzę że u mnie jest to ok 3000 obr, podobnie jak w serii. Najmocniejsza o jakiej słyszałem to 318 whp = ok. 360 KM i 510 Nm. Prócz pełnego wydechu z downpipe i IC ma też customowy CAI. Rocznik 2011, upalana na torach, jeździ do dziś bezawaryjnie. takie parametry na seryjnym turbo- szczerze, nie mozliwe propos hamowni przyklad- Unlim500+ kazdy zna, podziwia, rosyjskie rs6 z moca deklarowana przez tunera z zachodu 900ps dostaje lomot od rs 800 z PL, mysle ze hamownie daja mocno optymistyczna moc... -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 05 July 2005 Skąd: Poznań ![]() |
Gaz był wciśnięty żeby przekroczyć 3000 obr + ograniczenie prędkości lewą nogą na hamulcu. Ja w ogóle nie widzę sensu 1/4 mili ani 0-100. Rolka to sposób na sprawdzenie dynamiki auta. przeciwnicy też stosowali tę sztuczkę czy tylko ty jeśli nie to takie porównanie nie oddaje różnicy w osiągach aut mówiąc wprost to po prostu oszukiwałeś |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 16 September 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
Z tego co słyszałem to akurat dość powszechny patent, w końcu omijamy tylko laga - nie jest to falstart...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
takie parametry na seryjnym turbo- szczerze, nie mozliwe propos hamowni przyklad- Unlim500+ kazdy zna, podziwia, rosyjskie rs6 z moca deklarowana przez tunera z zachodu 900ps dostaje lomot od rs 800 z PL, mysle ze hamownie daja mocno optymistyczna moc... Wiadomo, hamownie różnie mierzą i nawet zmierzone wartości na kołach wychodzą różne. Max moc to nie wszystko, dużo zależy od przebiegu krzywych. Ale moim zdaniem, gdyby polscy tunerzy byli tacy dobrzy jak sami twierdzą, to konkurowaliby na rynku międzynarodowym. A tam cisza, mylę się? -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
Mylisz, przyklad Sportmile, potega jesli chodzi o audi, bryki zjezdzaja wlasnie z Rosji, a i bedac u Nich w pt, uslyszalem ze maja chetnego z Emiratow. Mysle ze te firmy europejskie maja poprostu duzo lepsza reklame np MTM, a potrafia mniej.
A i swego czasu VTG zobacz jakie auta na 1/4 szykowalo rozjezdzalo wszystko co stalo na drodze. -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Btw okropnie wyszedł dźwięk tego wydechu na filmikach.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 21 April 2013 ![]() |
przeciwnicy też stosowali tę sztuczkę czy tylko ty jeśli nie to takie porównanie nie oddaje różnicy w osiągach aut mówiąc wprost to po prostu oszukiwałeś You made my day ![]() Dla mnie to technika jazdy i wykorzystanie potencjału(dostępnego dla wszystkich). -------------------- ibiza fr 260/475
|
|
|
![]()
|
|
Moim zdaniem to żadne oszustwo, nazwałbym to sprytem ew odpowiednim doświadczeniem
-------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 July 2010 Skąd: Wisła ![]() |
miałem flock w SC, fajna sprawa, ale przy użytkowaniu samochodu na codzień odradzam, cieżko wyrobić z sprzątaniem tego ;/ jak ktoś użytkuje megi jako 3 auto w rodzinie to można pakować bez najmniejszego problemu
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ja sie zastanawiam nad zmiana koloru podsufitki bo niestety jak jest szklany dach jest szara, wyglada to slabo, myslalem wlasnie nad flockiem ale jak dla mnie, patrzac na foty srednio to wyglada, oryg. czarnego materialu nie idzie kupic, wiec zostaje alcantara ale ceny sa tego materialu sa bycze
|
|
|
![]()
|
|
podsufitke flockiem jest bardzo cieżko zrobić, lepiej ściagnij i daj do profesjonalnego obklejenia
|
|
|
![]()
|
|
podsufitke flockiem jest bardzo cieżko zrobić, lepiej ściagnij i daj do profesjonalnego obklejenia OK ale jakim materialem? -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
welur, skaj, alcantara
nie zapomnij o słupkach w komplecie, bo głupio bedzie wyglądać |
|
|
![]()
|
|
to nie problem, najwiekszym jest dorwanie uszczelki w kolorze czarnym, jak i pomalowanie plastikow ktore oryg nie wystpuje w ciemnym kolorze
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
ciekawostka- zostal zmieniony tylni spojler na filmiku od 1:01 widac roznice, jest wiekszy a przez to lepiej sie auto prowadzi- czyli to co swego czasu mowil Mabz
http://www.youtube.com/watch?v=HhZB5XMC9Tw i kolejne info, reno przechodzi na elektronike samusnga co za tym idzie dostep komfortowy ulegnie zmianie, bedzie trzeba klikac na guziczek na klamce aby otworzy/zamknac bolid. -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
No niestety ale mi to wygląda na stare skrzydło
![]() Lampka stopu zachodzi na górę spojlera tak samo jak w roczniku 2011 i jest taki mały trójkącik przy szybie, który był w 2012 a w 2012 było to gładko wyprofilowane. Zrobiłem zestawienie, kolejno 2011, 2013 z tego filmiku i dla porównania 2012: ![]() -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
Info te mam z reno, moze Bzyku cos powie
|
|
|