![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 16 December 2006 Skąd: pl ![]() |
Recaro są rewelacyjne - jedyny ich minus to szybko wycierające się boczki od wsiadania (no i nie każdy preferuje kubełki). Ja uwielbiałem jeździć w tych fotelach (żałuję ze sprzedałęm zamiast przeszczepić do mojej Megane 2). NAwet na twardym gwincie te fotele są wygodne ![]() Mego Ci raz jeszcze sprzedac taki fotel:) http://allegro.pl/fotel-recaro-sportster-c...3185736610.html -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ja tez narzekam na pasy ktore, tra o szyje, co jest srednio komfortowe- a mam 184cm wzrostu
pytanie: wykorzystujac potencjal auta, zauwazylem na tylnim zderzaka jak i klapie, czarne kropki, pochodza z wydechu macie cos podobnego?? zastanawiam sie czy moze wydech jest za krotki w sensie za malo wystaje, czy moze za bogato jest wachy ?? ![]() -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
A może wywaliłeś katalizator?
-------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
Jest sportowy katalizator
-------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
Ja mam coś podobnego i ciężko to usunąć, w tym ciapki z boku i kropki z tyłu.
Ale to od rozgrzanej gumy z opon: ![]() -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 31 March 2013 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja wiem o co chodzi, szczególnie popularne zjawisko teraz. Są to krople smoły pochodzące z napraw ubytków w drogach. Miałem to samo i na pewno nie jest to żadne z powyższych. Muszę tylko przypomnieć sobie czym to można usunąć...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 July 2010 Skąd: Wisła ![]() |
Ja wiem o co chodzi, szczególnie popularne zjawisko teraz. Są to krople smoły pochodzące z napraw ubytków w drogach. Miałem to samo i na pewno nie jest to żadne z powyższych. Muszę tylko przypomnieć sobie czym to można usunąć... ![]() decabit taki środek do usuwania asfaltu ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 10 January 2010 ![]() |
Wystarczy wpisać hasło: środek do usuwania smoły. Jest tego sporo na rynku, poczynająć od Decabitu. Tak na szybko
Tar, Adhesive & Glue Remover - Autobrite Just The Tonic 0,5L - Autobrite ValetPRO Citrus Tar and Glue Remover CarPro Cquartz TarX Meguiars Gold Class Bug n Tar Remover Nielsen Tar & Glue Remover SNB Sanesolv Extra 1L(Mac 124) |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 31 March 2013 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
u mine to nie jest smola
schodzi to dotknieciem palca, to ewidentnie pochodzi z wydechu Olej- jest full kresek przelot 8tys a do smoly polecam http://showcarshine.pl/1406-mac-prickbort-...ostaw-wosk.html jest rewelacyjne -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
Ja mam auto od czwartu zabezpieczone Zymolem
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ja mam auto od czwartu zabezpieczone Zymolem ![]() ![]() ja tez:)a konkretnie zymol concours -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 26 October 2011 Skąd: Kraków ![]() |
ja jutro nakładam wosk:) również zymola tylko glasura
|
|
|
![]()
|
|
u mnie wyszczedl inny problem, upalalem troche przez weekend i zaczely mi trzeszczeć drzwi na nierównościach,
|
|
|
![]()
|
|
a do smoly polecam http://showcarshine.pl/1406-mac-prickbort-...ostaw-wosk.html jest rewelacyjne Hehe, ale jaja, to szwedzki środek. Nazwa "Prick bort" znaczy mniej więcej "kropki won". A cena w Szwecji to 49 SEK = 23 PLN czyli prawie o połowę taniej ![]() http://www.rusta.se/avfettning-prick-bort-p30801316.aspx -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
u mnie wyszczedl inny problem, upalalem troche przez weekend i zaczely mi trzeszczeć drzwi na nierównościach, mialem podobnie, okazalo sie ze to uszczelki, pomogl silikon -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Uszczelki w drzwiach
-------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 29 January 2010 Skąd: Poznań ![]() |
http://allegro.pl/nowe-felgi-aluminiowe18-...3170639097.html
Może ktoś się skusi? Cena aż dziwnie niska... Za nowe felgi w kartonach z FV?! |
|
|
![]()
|
|
chińczyk bodaj
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |