![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 July 2010 Skąd: Wisła ![]() |
fajnie by było jak by to była prawda:) na razie tylko Ten molo_ z Wisły ma RSke, ja dopiero szukam. Auto o które pytam byłem wczoraj oglądać i takie coś wyszło na hamowni... toś se wybrał nick ![]() ja pojade do 2 tygodni moją hamować, zaraz po przeglądzie 0-wym btw, miałem zalanego racinga 100, 98 i 95, róznicy nie odczułem |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 26 October 2011 Skąd: Kraków ![]() |
oj molo_ takiego nicka używam od zawsze na wszystkich forach:)
moze na hamowni wyjdzie z pare koni mniej(pewnie granica błedu hamowni) na 95 ale na pewno nie 30 koni. lipa z tym autem jest chyba jednak dołoze do nowej. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 05 May 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
oj molo_ takiego nicka używam od zawsze na wszystkich forach:) moze na hamowni wyjdzie z pare koni mniej(pewnie granica błedu hamowni) na 95 ale na pewno nie 30 koni. lipa z tym autem jest chyba jednak dołoze do nowej. Jeżeli myślisz o nowym RS w cenie używanego to mogę Ci pomóc.Odezwij się na pw. |
|
|
![]()
|
|
nie wiem czy wszystkie 250 wypluwają więcej,bo gośc na hamowni pokazywał mi wykres megi 250 którą hamowali i było 254 KM, moze hamownia tak u nich zaniża, oni maja chyba dynosoft
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 29 January 2010 Skąd: Poznań ![]() |
molo gdzie dokładnie hamowałeś auto? jakiś konkretny egzemplarz który jest gdzieś w necie na sprzedaż?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Jeśli chodzi o paliwo, to nie wiem dokładnie jak w Megance
ale zakładam że powinno być podobnie jak w Focusie RS, gdzie paliwo 98 okt pozwala osiągnąć 6% więcej mocy i lepszy przebieg momentu obrotowego: ![]() -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
Panowie mam pytanko, czy w Megane jest Launch Control?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 05 July 2011 Skąd: ZabrzE ![]() |
Nie ma
![]() |
|
|
![]()
|
|
też mnie to ciekawiło, bo w paru testach wyczytałem taką informacje:
"Dodatkowo Megane R.S. wyposażono w system "Power Start" zapewniający szybkie ruszanie ze startu zatrzymanego. Jego działanie wspomagane jest przez - pozostawiony w trybie aktywnym, system ESP" |
|
|
![]()
|
|
ale te 4 tys musisz sam utrzymywac czy jest jakis system podtrzymujacy?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 16 December 2006 Skąd: pl ![]() |
Molo_ ja tez nad tym mysle i zdecydowalem sie nad hr
-------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
ciekawi mnie jak wytrzymaly jest cup
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
To jest właśnie opinia z meganesport.net ![]() Obniżenie o te 4cm nie powinno być problemem dla amorków choć piszą angole że robi się beton. Trzeba pamiętać też że oni mają o niebo lepszy stan dróg ![]() Nie chcę nikogo do niczego przekonywać, niech każdy psuje własne auto jak chce. Ale w.w. forum to nie wyrocznia, przeciwnie. Ludzi z pieniędzmi zamiast rozumu tam nie brak. 40 mm to od cholery dużo dla amorków i charakterystyki auta. Moim zdaniem, nie ma najmniejszego powodu żeby grzebać w zawieszeniu Cup. Że wygląd? Pffff... ze środka nie widać ![]() ![]() -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 16 December 2006 Skąd: pl ![]() |
molo_ fotki czego?? tego ze mysle nad zakupem:)
H&R obniza RSa o 25mm a nie o 40mm, -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Nie chcę nikogo do niczego przekonywać, niech każdy psuje własne auto jak chce. Ale w.w. forum to nie wyrocznia, przeciwnie. Ludzi z pieniędzmi zamiast rozumu tam nie brak. 40 mm to od cholery dużo dla amorków i charakterystyki auta. Moim zdaniem, nie ma najmniejszego powodu żeby grzebać w zawieszeniu Cup. Że wygląd? Pffff... ze środka nie widać ![]() ![]() stąd moje pytanie bo wiadomo, brytole to se mogą, kolejną kwestią jest ile na taki setupie przejechali z poprzednich zabaw z zawieszeniem, uwazam ze obnizenie -40 to jest na granicy wytrzymalosci amorka, o tuż będzie wybierał tylko pytanie jak długo? inne pytanie bawił się ktoś z innymi niż oemowe felgami? |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 29 January 2010 Skąd: Poznań ![]() |
Eibach obniża o 25mm a HR o 35mm pytanie tylko czy są to wartości dla zwykłego zawiasu czy CUP.
Ja mam zimowe felgi od Mazdy RX8 18". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 28 July 2025 - 04:24 |