![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 22 August 2012 ![]() |
ja bym sie nie przejmowal mi tez lekko drzy przy 7k przebiegu
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 July 2010 Skąd: Wisła ![]() |
Małe chawale się
![]() ![]() ![]() ![]() Od wczoraj smigam ostatnią dostępną sztuką Red Bulla w Polsce ![]() wiadomo R.S. Monitor, Szpera, Cup, Recaro, Bizenon and others ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 05 July 2011 Skąd: ZabrzE ![]() |
Nadworny sprzedawca forum
![]() |
|
|
![]()
|
|
byś pogadał z prezesem o jakims clio rs, a nie tigrulą pociskać
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 25 July 2004 Skąd: radzymin ![]() |
rewelacyjnie wygląda ten red bull, gratki zakupu
![]() ciekawe, czy renault wypusci taka wersje jak kiedys byly r27.r ? -------------------- e36 320iA coupe -> 329iT by SLG - 400+
e36 325i convertible golf |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 18 June 2012 ![]() |
Zostawie megane jutro w serwisie bo maja wymienić trochę zawieszenia i zobaczymy co wymyśla z tym silnikiem...
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 18 June 2012 ![]() |
W ostatnim odcinku Top Gear sezonu 19ego jest test Megane RS vs Focus ST vs Opel Astra OPC...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
No jest ale nic specjalnego. Ten "test" Top Gear można obejrzeć tutaj:
http://www.streetfire.net/video/top-gear-s...04_2419939.htm# Megane niby przegrała na wprost nawet z Focusem ST ![]() Co jest kompletną bzdurą, bo wygrywa z Astrą OPC: Meganka zmasakrowała konkurencję na torze, ale pokazali tylko urywki. Czasy były takie: Megane RS 1:27,7 Astra VXR 1:28,3 Focus ST 1:29,6 -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
W poszukiwaniu obiektywnych informacji lepiej zajrzeć do filmografii Monkey Charrisa lub na zeperfs. Odpowiedzi może być wiele, choćby dotarcie lub jego brak w świeżutkiej sztuce. Whatever, nie ma się co sugerować.
-------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
![]()
|
|
Skoro o tym piszesz, to mógłbyś sobie zdać trud i podać linka:
http://www.zeperfs.com/en/duel3962-4253.htm -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 05 July 2011 Skąd: ZabrzE ![]() |
W przed ostatni tydzień kwietnia zjedzie mi żółta Megana na 19stce, ktoś zainteresowany
![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 08 December 2012 ![]() |
cześć Panowie,
proszę o wskazówkę. Szukam warsztatu w Poznaniu w którym będę mógł przetestować używaną MG RS. Znacie kogoś wiarygodnego z tych okolic? |
|
|
![]()
|
|
Siemanko,
po niecałym miesiącu zrobiłem juz 2k km Megi i tak ogolnie zajebiste auto, ale martwi mnie jedno, nerwowo sie robi przy 230km/h+ z tyłu, montował ktoś dystanse? bo wydaje mi sie ze tył jest strasznie wąsko ? |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 18 February 2012 Skąd: Pzn. ![]() |
Ja miałem założone 2cm na tyle i na przodzie. Jak jechałem w 4/5 osoób, to opona 235 z któreś strony na tyle obcierała. Po zamontowaniu 225 było ok. Samochód pewnie będzie troche bardziej stabilny.
|
|
|
![]()
|
|
W tamtym tygodniu z salonu wyjechała piękna czarna Megana RS w Trójmieście (chyba do Gdyni). Nikt się nie pochwali???
|
|
|
![]()
|
|
Siemanko, po niecałym miesiącu zrobiłem juz 2k km Megi i tak ogolnie zajebiste auto, ale martwi mnie jedno, nerwowo sie robi przy 230km/h+ z tyłu, montował ktoś dystanse? bo wydaje mi sie ze tył jest strasznie wąsko ? Molo, napisz coś więcej o wrażeniach, zarówno tych dobrych jak i złych. Wszystko jest tak jak się spodziewałeś? Jeździsz tym autkiem na co dzień? Jak sie sprawuje po mieście w zimie? |
|
|
![]()
|
|
Molo, napisz coś więcej o wrażeniach, zarówno tych dobrych jak i złych. Wszystko jest tak jak się spodziewałeś? Jeździsz tym autkiem na co dzień? Jak sie sprawuje po mieście w zimie? zrobilem dokładnie od 14 lutego 2100km, wrażenia, cisnie dobrze ![]() spalanie przy jeździe na tempomacie 100km/h 7-8 litrów, spalanie na bombie ![]() dla przykładu dzisiaj pogoniłem nowego seryjnego STI sedana na dwu pasie ![]() ![]() z minusów to raz mi ześwirował komputer pokładowy - po zatankowaniu do pełna i wyzerowaniu, nie naliczał nic, po wyłączeniu silnika pojawił się stary przebieg, objaw przeszedl po włączeniu tempomatu i wyłączeniu i zaczeło działać ![]() oprocz tego raz ześwirował mi alarm ale to głupota tak jak pisałem wyżej to nerowy przy 230+km/h |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sat, 17 September 2011 Skąd: wawa ![]() |
dziwne ja 250+ i nie bylo nerwowo
![]() |
|
|
![]()
|
|
prosta czy po lekkim łuku z podbiciami delikatnymi
![]() |
|
|
![]()
|
|
Taka jest charakterystyka tego auta, ze tyl ma niespokojny. W zakretach to zaleta
(poki masz odpowiednie opony bo inaczej latwo wykrecic baczka) ale na prostej juz przy ok. 150 km/h brak stabilnosci przeszkadza. Pisalem o tym po odebraniu mojej z salonu i pierwszej jezdzie na autobanie. Moim zdaniem powodem jest za maly spoiler i dystanse tego nie zmienia. Focus RS przy 150 staje sie bardziej stabilny, a w Megane nie ma tego efektu. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 28 July 2025 - 11:08 |