![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 02 August 2012 ![]() |
o.. faktycznie ciekawy efekt dają czarne znaczki... tylko ponure takie
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 02 June 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
hej,
Takie pytanko.. podacie jakie macie czasy 100-200? do tego dodajcie czy seria czy modzona;) Przeczytalem wszystkie 59stron i coraz bardziej sie napalam na to auto. Ale planowalem zakupic w leasing jakas z 2011 czy 2010 z malym przebiegiem, ale widzac ze sie potrafi posypac to sie juz zastanawiam ;s To ma byc moje auto na codzien (chce wsadzic lpg), duzo sie przemieszczam po warszawie (serwis IT) i sie zastanawiam czy to dobry wybor. Padlo na rs'a bo lubie krete drogi i to bedzie tez moja zabawka do tego. Dla porownania na wieczory i weekendy mam gta. Pzdr Reks -------------------- ---------
AR 156 3.0 V6 98' & 156 GTA Forum o modyfikacjach AR z czatem;) http://alfafans.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
LPG ? Do 1 kwietnia jeszcze trochę...
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 16 December 2006 Skąd: pl ![]() |
+1
-------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
Nie widze w tym nic dziwnego... auto do pracy ma byc tanie w eksploatacji.. Chetnie bym poszedl w 5 gen ale ponoc co 10-20tys km filtr/wtryskiwacze sie zapycha/ja wiec pewnie stanie na 4 gen. Jedynie bede musial wykombinowac przy ilu obr ma byc przelaczenie na benzyne bo jesli w chwili wstania turbo to to mija sie z celem (za nisko).
-------------------- ---------
AR 156 3.0 V6 98' & 156 GTA Forum o modyfikacjach AR z czatem;) http://alfafans.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 22 August 2012 ![]() |
Jakie opony letnie polecacie ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 16 June 2007 Skąd: NYSA/Wrocław ![]() |
Ja używam Federal'a 595 RS-R,już trzeci komplet. Toyo R888 też były bardzo dobre ale bardzo szybko schodzą...
-------------------- BMW M235i M Performance Package D4 RACE
BMW M3 E36 Rally Edition 04 RALLY youtube.pl/ngrARTUR |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 10 February 2011 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Gratuluję pomysłowości...LPG do RS i na dodatek przełączane przy dużym obciążeniu No wlasnie w tym problem, ze pod obciazeniem ciemno to widze, a przy wstaniu turbo to za wczesnie.. Tak czy owak co zlego w gazie do rs'a? Podajcie sensowny powod... -------------------- ---------
|
|
![]()
|
|
RS to naprawdę oszczędne auto , średnie spalanie z baku to około 10,5 l/100km
-------------------- BMW M235i M Performance Package D4 RACE
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 22 August 2012 ![]() |
Mogłbyś napisać jak te semi radza sobie w deszczu, i ogolnie czy opłaca sie je zakladac,
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 20 July 2010 ![]() |
W zeszłym tygodniu byłem RS'em w Sztuttgarcie - średnia z całej trasy odrobinę poniżej 12 litrów,
poprzednim razem byłem w Niemczech 3.0 dieslem i było 10,5 l gnoju, jedyny kłopot to taki, że powyżej 170 km/h robi się głośno... aaa i całkiem fajnie jak się przy 200 km/h zapina jescze jeden bieg... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Sensowny powód: szkoda kasy na instalację - lepiej przeznaczyć ją na paliwo...
![]() ![]() ![]() nie miałem tak ekonomicznego i taniego w utrzymaniu auta sportowego, a kilka ich było |
|
|
![]()
|
|
W zeszłym tygodniu byłem RS'em w Sztuttgarcie - średnia z całej trasy odrobinę poniżej 12 litrów, poprzednim razem byłem w Niemczech 3.0 dieslem i było 10,5 l gnoju, jedyny kłopot to taki, że powyżej 170 km/h robi się głośno... aaa i całkiem fajnie jak się przy 200 km/h zapina jescze jeden bieg... ![]() ![]() ![]() A sprawdzales moze V maxa?? -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
Licznikowe 250 było ale takie wymęczone... może jeszcze by coś tam doleciało ale jakoś szkoda mi się auta zrobiło,
a i jakoś się na drodze ciasno zrobiło, Mam serię Rs250 z wkładką filtra dla poprawy samopoczucia... |
|
|
![]()
|
|
i jakoś tak bardzo nerwowo powyżej 230
pod tym kątem Evo to była siła spokoju, na pokładzie 2 osoby i w bagażniku walizki |
|
|
![]()
|
|
Ja tez to zauwazylem jest bardzo niepewnie
-------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
To jest to o czym pisałem w maju po odebraniu mojej - przydałby się większy spoiler.
Focus RS jest nie bez powodu tym stabilniejszy im szybciej jedziesz. W Megane tego nie ma. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
może gdyby za tylnymi kołami było trochę więcej samochodu?
albo zamiast plastikowej podłogi w bagażniku normalna? |
|
|
![]()
|
|
Mogłbyś napisać jak te semi radza sobie w deszczu, i ogolnie czy opłaca sie je zakladac, W deszczu to ma sobie radzić kierowca a nie opona ![]() -------------------- BMW M235i M Performance Package D4 RACE
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 02 August 2025 - 12:27 |