![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
KruPin, wiesz coś wiecej o modach kto pisał program itd? Zapewne Masters, tak jak widać na wykresie... -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Wlasciwie to tylko wartosci na kolach sa wiarygodne.
Bo to sa wartosci zmierzone. Wszystko inne to mniej lub bardziej dokladne obliczenia, a w niektorych przypadkach wrecz manipulacje. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 11 December 2008 Skąd: Na dole z lewej strony mapy ![]() |
Moc na kolach jest zalezna od przelozenia, wiec porownanie takich wykresow ma sie nijak. Chyba ze mowimy o tym samym aucie, z ta sama skrzynia, hamowane na tym samym biegu
-------------------- Mocy Dostarcza JETRONIK
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 22 August 2012 ![]() |
A czy jakieś info odnosnie bov ktoś posiada? czy można to zamontoać bez problemu? cos czytałem o nie równomiernych obrotach, ponadto podobno czasem może przygasnąć na biegu jałowym ?
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 04 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Moc na kolach jest zalezna od przelozenia, wiec porownanie takich wykresow ma sie nijak. Chyba ze mowimy o tym samym aucie, z ta sama skrzynia, hamowane na tym samym biegu Kilka lat istnienia forum i dalej są tacy co nie znają podstaw. Moc na kołach nie jest zależna od przełożenia. Koniec, kropka. -------------------- I'm the bastard operator of my dual carburator !
|
|
|
![]()
|
|
LukaszYFZ: jag bym blow offa nie montował, chyba że ci do lansu potrzebny.
-------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
nie chodzi mi o lans, po prostu bardzo pooba mi się ten dzwięk z zaworu
![]() napiszcie coś więcej, |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 11 December 2008 Skąd: Na dole z lewej strony mapy ![]() |
Kilka lat istnienia forum i dalej są tacy co nie znają podstaw. Moc na kołach nie jest zależna od przełożenia. Koniec, kropka. To fajnie, jeszcze cos madrego chcesz dodac? ![]() -------------------- Mocy Dostarcza JETRONIK
|
|
|
![]()
|
|
Jest dostepny CAI Injen albo wkladka np. BMC.
Jak sie uparles na zawor mimo ze wiesz, ze moze powodowac klopoty, to o co sie wlasciwie pytasz? -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
Jak sie uparles na zawor mimo ze wiesz, ze moze powodowac klopoty, to o co sie wlasciwie pytasz? Chodzi mi o to, że doczytałem w sieci, że jeśli auto posiada przepływomierz to wtedy mogą występować takie objawy, nie równe obroty itp, po prostu komp ma złe info i za dużo paliwa podaje, czy w 265 jest ten przepływomierz ? |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 16 December 2006 Skąd: pl ![]() |
koszta 7500k efekt 300KM/380Nm* efekty raczej odczuwalne. *na przykładzie 265KM/360Nm Dzis wlasnie wrocilem z MGmotorsport ze zrobionym wydech (sportowy kat) oraz z IC zaplacilem 4600zl wrazenia- auto duzo fajniej brzmi i mam wrazenie ze doszlo kilka zdrowych koni Generalnie bardzo mocno polecam Michala i jego firme jestem mega zadowolony!!! -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 05 May 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dzis wlasnie wrocilem z MGmotorsport ze zrobionym wydech (sportowy kat) oraz z IC zaplacilem 4600zl wrazenia- auto duzo fajniej brzmi i mam wrazenie ze doszlo kilka zdrowych koni Generalnie bardzo mocno polecam Michala i jego firme jestem mega zadowolony!!! Porównamy.Jakby co scieżkę masz przetartą. |
|
|
![]()
|
|
Nie pisalem nic o programie , tylko dolot+wydech. No wiec wlasnie- wypada wystroic auto po takich zmianach (ale chyba IC a nie dolot?) -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 16 December 2006 Skąd: pl ![]() |
Porównamy.Jakby co scieżkę masz przetartą. Dzwonilem dzis do Krzyska ustawilem sie na przyszly tydzien:) -------------------- Golf VII R 400+
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Dla mnie dolot to filtr powietrza, ewetualnie kolektor dolotowy.
To ile Ci wyszlo po strojeniu? -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 20 February 2012 Skąd: poznań ![]() |
Dzis wlasnie wrocilem z MGmotorsport ze zrobionym wydech (sportowy kat) oraz z IC zaplacilem 4600zl wrazenia- auto duzo fajniej brzmi i mam wrazenie ze doszlo kilka zdrowych koni Generalnie bardzo mocno polecam Michala i jego firme jestem mega zadowolony!!! no to rób filmik i wrzucaj na YT i daj linka bo jestem bardzo ciekaw:) będziesz jakoś stroił po tym? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 05 August 2025 - 15:16 |