![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 11 January 2009 ![]() |
Czekamy na filmy z Rallye d'Antibes!
-------------------- Fiesta XR2i ITB
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 26 March 2009 ![]() |
po 3 minucie przejazd Roberta |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 26 December 2009 ![]() |
Prawie większość odcinka kierowanie 1 ręką i ciągła redukcja. Przyzwyczajenie z f1, czy taka specyfikacja auta i odcinka ? Robią wrażenie te centymetry od skał
![]() -------------------- ________________
911 4GTS RS MK2 2010-2013 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
Nie jestem specem od rajdów, ale czy to przypadkiem nie jest kozak-płynna jazda?
-------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
Jakby po bułki jechał
![]() -------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
Najbardziej rozwala, jak taka jazda w jego wykonaniu latwo i prosto wyglada.
A to po prostu wynika z braku bledow, mistrzostwo. Moglby Kubek jakos mocniej trzymac kiere, Bubel chyba tez lubil jezdzic na jedna reke i jakos mnie stresuje takie podejscie, kojarzy mi sie ze pewnym tragicznym dzwonem. Moze sie nie znam ale jakos wrazeniowo mi to nie pasuje, nie wyrwie mu kierownicy jak najedzie na cos na zakrecie ? |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
Nie jestem specem od rajdów, ale czy to przypadkiem nie jest kozak-płynna jazda? Bardzo płynna, każdy manewr precyzyjnie wykonany.Wystarczy zobaczeć na onboard Oleksowicza, który startował tez w tym rajdzie.Na jego filmie widać jak za wcześnie hamuje i traci rytm, i nie wykorzystuje przewagi auta S2000.A Robert jedzie jak w jakieś grze komputerowej , cały czas pizda i tylko lekkie dohamowania.Będzie kiedyś z niego pociecha jak przejdzie do rajdów ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: w-wa ![]() |
piekna jazda.
-------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
Megane RS CUP Tor Poznan 1.50.1 BMW E36 2.0 260KM Tor Poznań 1.40.1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Bardzo płynna, każdy manewr precyzyjnie wykonany.Wystarczy zobaczeć na onboard Oleksowicza, który startował tez w tym rajdzie.Na jego filmie widać jak za wcześnie hamuje i traci rytm, i nie wykorzystuje przewagi auta S2000.A Robert jedzie jak w jakieś grze komputerowej , cały czas pizda i tylko lekkie dohamowania.Będzie kiedyś z niego pociecha jak przejdzie do rajdów ![]() Podpisuję się obeiema grabami pod tym co napisałeś ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
Podpisuję się obeiema grabami pod tym co napisałeś ![]() + 1 . Niesamowicie łatwo wygląda ta jego jazda. -------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
masakra !
mam nadzieje ze w Korei Robert powalczy bo tam troche jak na rajdzie... mało kto zna tor na pamiec, no i asfalt mało przyczepny ... jeszcze -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
Na tym filmie wygląda to jakby taka jazda była najprostszą rzeczą na świecie
![]() ![]() Czy słusznie widzę, że chłopaki (oczywiście z całym szacunkiem zarówno dla RK jak i lagaduli ![]() -------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
bo wynik sie robi wlasnie plynnoscia i co z tego ze powiedzmy co 5 zakret jechal za wolno ze sporym zapasem... o wiele lepiej tak niz co 5 jechac z bledem jak to bywa jak sie jedzie pozalimitem
a szyby to pewnie przyzwyczajenie z otwartego bolidu ![]() ![]() -------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 26 December 2009 ![]() |
Stopy od jazdy im się pocą ![]() ![]() -------------------- ________________
911 4GTS RS MK2 2010-2013 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów ![]() |
lagadula gdzies wyczytalem, chyba onet
![]() -------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 21 May 2008 ![]() |
a może ja nie na temat ale z ciekawości, lagadula jak zostałeś pilotem Roberta?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
a może ja nie na temat ale z ciekawości, lagadula jak zostałeś pilotem Roberta? ![]() Robek fumfel Kucharki, a gaduła miał epizodzik nie krótki z Józkiem przyjacielem Robka, ot tak się to zaczęło ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 22:43 |