![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 19 January 2011 Skąd: Bilgoraj ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 20 October 2010 Skąd: wawa ![]() |
ładna dwupasmówka tylko pozazdrościć
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- seat Leon 490 hp sold
Audi A3 R32 turbo project coming soon |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Trudno coś nakręcić, kiedy nie działa prędkościomierz
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Nie no nakręć z zewnątrz jakąś prostą i do tego coś na zakrętach i będzie malina. Nakręć nakręć
![]() -------------------- Hondy i Mercedesy AirRide modyfikacje seryjnego Airmatica
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Zawodowo -obrabiarki przemysłowe. Z pasji -samochody, elektronika Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 15 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
A może jakiś 4WD drift?
![]() -------------------- WORKSHOP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Dobrze, nakręce tylko nie mam chwilowo czasu, zeby zlokalizować, gdzie mi się podział boost
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
Co do nakrecenia licznika, to jest prosty sposob - wez na hol jakiegos malucha, kierowca w holowanym aucie bedzie krecil film
![]() -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 25 April 2006 Skąd: DW-city ![]() |
gps i bedzie git predkosc jako tako bedzie widac:D
dane z hamowni mistrz:D co to bedzie na methanolu:D |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 09 November 2008 Skąd: Rzeszów ![]() |
Kozak
![]() -------------------- Audi Turbo quattro
Audi A3 1.8T |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 26 March 2011 Skąd: Myszków ![]() |
Auto profi zrobione.
Mam nadzieję zobaczyć go kiedyś na żywo. W końcu mieszkam nawet niedaleko ![]() -------------------- If in doubt, flat out.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
piękny wynik, co tu dużo pisać
![]() ![]() -------------------- DISI-tune - strojenie silników Mazda 2.3 DISI Turbo / 2.0 SkyActiv
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 March 2007 Skąd: Gliwice/Rybnik ![]() |
Piękne kreski
![]() ![]() ![]() -------------------- 200KM/290Nm/1088kg
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 April 2009 Skąd: zabrze ![]() |
Widzialem raz w akcji na poprzednim setupie. Jak wciagneles GTR-a. Auto bardzo fajne i przede wszystkim niepozorne. Zawitaj znow na m1 w zabrzu lub strefie w g-ce. Pozdrawiam i powodzenia przy dalszych modach
-------------------- <tu była sygnatura komercyjna>
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tak czy inaczej - na razie brak mi umiejętności do "zakrętów", no i wciąż uwielbiam "ćwiarę". Wczoraj ogarnąłem awarię boostu i przejechałem się autem z pełną mocą. Efekt jest taki, że... trochę strach mnie obleciał haha
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Tak czy inaczej - na razie brak mi umiejętności do "zakrętów", no i wciąż uwielbiam "ćwiarę". Wczoraj ogarnąłem awarię boostu i przejechałem się autem z pełną mocą. Efekt jest taki, że... trochę strach mnie obleciał haha I o to chodzi! ![]() ![]() -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 01 October 2006 Skąd: Wwa / Octane Squad ;) ![]() |
Rzadko sie wypowiadam bo i zazwyczaj nie ma po co , ale powiem szczerze ze od poczatku obserwuje watek i dawno nie widzialem rownie ciekawego projektu !
Samochod ogarniety kompleksowo , z polozeniem nacisku na strone mechaniczna oraz wizualna na zew jak i wew ! rzadko sie to zdarza .. Nie dosc ze b konkretnie jezdzi to jeszcze wyglada fantastycznie w nieseryjnych barwach . Nie bez znaczenia jest dbalosc o drobne detale. Pozostaje chyba zyczyc wytrzmalosci podzespolow oraz dodatkowych parametrow na + Super! -------------------- WWW.PROCUSTOM.PL
|
|
|
![]()
|
|
Ojoj zawstydziłem się z tych pochwał
![]() BTW. szukam sponsora - tak na dalszy rozwój projektu ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 16 July 2025 - 05:14 |