![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Inne typy:
- masa silnika - filtr paliwa - odpowietrzenie zbiornika paliwa |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: z doliny zakutych łbów ![]() |
Najlepszy service od żeczy dziwnych to Pro Tronic - Robert Sieredziński zwany też TEXAS tel. 0-22 864 93 98 Nie ma awari, której by nie zdiagnozował a następnie naprawił. Jest to były mechanik Przybylskiego! Był także szefem ekipy mechaników w rajdzie Paryz Dakar
Goraco polecam bo jest facet specem jakich u nas mało... pzdr P.S. Możesz się powołać na mnie to będzie zniżka -------------------- ...
Tor Poznań 1:38:100 (na starym asfalcie) www.select-automotive.pl Spełniamy marzenia najtaniej... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
Mojej dziewczyny clio też dziwnie ostatnio pracuje.
Jedziesz, jedziesz i nagle wszystko gaśnie. Wyłącasz silnik zapalasz i jedzie dalej dopuki znowu wszystko nie zgaśnie |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
spoko
RENAULT'a powinni zglosic do strefy 11 czy jak sie ten program nazywa -------------------- www.ochronalakieru.pl - profesjonalny detailing
www.samochodowekosmetyki.pl - jesteś z forum? Poproś mnie o status VIP w naszym sklepie, a otrzymasz sporo bonusów. __________________________________________ Wszyscy lubimy ładnie wyglądające samochody... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
Jak mi odetnie kiedyś przy wyprzedzaniu to sam się przeniosę do strefy 11
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |