Shoutbox 0 nowych PW 

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Dylemat A4 (B7) czy Passat B6 TDI???
Bielas
post Tue, 23 Feb 2010 - 16:37
Post #21

Frequent User

Teść ma Paska B6 2.0 TDI PD 140 KM od 3 lat (kupił nówkę) i zero awarii. A auto nawet nie jest serwisowane w ASO. Z wypowiedzi innych userów wynika, że z tym autem to jak z loterią - może być wszystko cacy przez 200 tkm, a możesz już w pierwszym roku włożyć 10 tpln.

--------------------
Łukasz
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Tue, 23 Feb 2010 - 16:37
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Vinsent
post Tue, 23 Feb 2010 - 23:35
Post #22

Rookie

Hmm no to Panowie skutecznie wybiliście mi obydwa samochody z głowy. Chyba zostanę przy swojej 9 letniej bezawaryjnej megance 1.9DCI biggrin.gif A tak na poważnie to nigdy nie sądziłem że będę miał aż taki problem z wyborem auta. Jak któryś z kolegów powyżej napisał alfa 159 jak najbardziej jestem za, jest bardzo ładna(chociaż ta deska rozdzielcza kojarzy mi się z wielką stopą tongue.gif) BMW E46 hmm w 3 litrowym dieslu to by było coś jeszcze po tuningu to aż strach się bać smile.gif. I jakby nie patrzeć znowu mam dylemat. Dzisiaj po przeczytaniu waszych odpowiedzi to nawet Pegueot 607 mi przez głowę przeszedłbiggrin.gif Chyba skocze na wycieczkę po salonach i przejadę się każdym z osobna: Alfa pójdzie na pierwszy ogień, może w Ganineksie w Katowicach będą mieli taką 159 na jazdę próbną później zawinę do peugeota a na końcu do kumpla bo akurat ma takie E46 w 3.0 TDI smile.gif

+Quote Post
Vinsent
post Tue, 23 Feb 2010 - 23:39
Post #23

Rookie

Aha zapomniałem zapytać, czy macie moze doświadczenie z tym peugeotem?? nie mam pojęcia skąd mi się wzięła taka rozbieżność ( wcześniej a4 lub passat a teraz 607 rolleyes.gif )

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Friday, 05 September 2025 - 23:15